Güncellemeler
+1 yıl
Kız arkadaşım dersaneye gidiyor onu almaya gidiyordum bana dednsye gelme kapıda durma uzakta dur diyor neden dediğimde de ailem hocaları tanıyor arkadaşlarım söyler falan diyor canımı çok sıktı konu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Başka birisi mi var ki dersaneden falan ya da senden mi utanıyor anlamadım ama olmaması gereken bir şey
Ailem falan diyor arkadaşlarım hocaya söyler biri görür diyor
Yok be bilemiyorum hoşuma gitmedi bu durum sen bilirsin ama
Ya düşün arkadaşlarının yanında BİLE benden saklanıyor hocaya söylerler diyor
Valla çok garip hayatın olağan akışına ters bir durum bu
Yani benimde canımı çok sıktı bu olay beni herkes tip olarak ondan iyi görüyor benden neden utanır garip
Ayrıl çocuğum valla bak ayrıl yani gerek yok
1 yıl oldu cidden garip ama koparmıyorum belki içerde başka biri var diye gelme diyor delirecem
Bence başka birisi var utanma falan değil onu anladım artık ya da sevgilisi olmasını istediği birisi var
Çok zoruma gidiyor
Ee gider tabi ama durum bu git düzgünce konuş de ki ben bu bahanelerine inanmiyorum de açık açık söyle bana de
Kaç defa söyledim dedim ama artık arkadaşlarından BİLE saklanıyor
Benzeri bi zamanlar bende de vardı yürümüyor kardeşim o tarz ilişki bilgin olsun
Bana dersaneye uzakta dur diyor biri görür söyler diyor ailesine falan
O tedirginlikte vardır da bu söylediğimi unutma, o tarz konuşan bi insanla uzun soluklu bir ilişki inşaa edemezsin
Başkası vardır
Öyle mi dersin
Napıcam peki
Umursama kendini biraz ağırdan al bakalım fark ediyormu
Fark etmiyor BİLE kızıyorum ama boş
O zaman bırak gitsin ne halı varsa görsün
Kac yasindasiniz ikiniz de
20
Senden utaniyo mu yoksa
Bilmiyorum ama ailem falan diyor hocalar diyor görürler diyor
20 yasinda sevgili olunması gayet normal bi sey kimse kimseye yetiştirmez sadece bahane
Dersane yakınında durmayı geçtim hocaları geçtim arkadaşlarından bşle benden saklanıyor
E iste utaniyo senden neden ama
Ya bak olayı anlatim mi şimdi bu kız dersaneye gidiyor sadece derse girip etütte kalmıyor benle buluşuyor öğle arası sonra eve gidiyor bana biri görür söylerse aileme sorun olur diyor
Ne sorun olcak allah askina kac yasina gelmis
Napmam lazım bilmiyorum 🤷🏻♂️
Ciddi bi konuş
Konuştum bana diyor babam hocaları tanıyor aileme gider bide arkadaşlarım söyler diyor hocalara
Bence başkasıyla sevgili olabilir. Arkadaslarina falan tanıttığı baska biridir. Seni de boyle oyalıyodur belki
Ama içerde ikimizden tanığını ortak bi hoca var bizi de biliyor