Mesela şimdi sevgiliniz hasta siz diyorsunuz ki hastaneye git bak oda diyor işte işten izin alamıyorum edemiyorum sizde diyorsunuz sagligindan daha mı önemli oda diyor işten izin alamicam bilmiyor musun sonra sen diyorsun yine olsun senden önemli mi oda diyor ki kapatsana ya sevgilim aradı beni hasta kaç gündür başı ağrıyor midesi falan diyorum git hastaneye kendisi için diyorum benin çıkarım ne olabilir o hastaneye gitse gitmese
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Belli ki yav. ak bir patoronu var ve izin alamıyor. Yani adam mobing yiyor. Adam senden daha çok gitmek istiyor ama işinden olma korkusuyla bastırılmış. Ve sen de inatla adama git git git diyorsun. Zaten o konudan yaralanmış adam üstüne tuz basıp duruyorsun. Hiç bu açıdan düşündün mü? Vallahi işsiz 5 parasız kalsa evliyseniz boşarsınız. Sevgili iseniz 2 kere hesap ödetse ayrılırsınız :D Adamı bir sal bence.
Evet patronu o dediğinizden ama izin veriyor geçen keyfi izin aldı yanıma geldi ayrıca boş günü de var boş gününde gitmesini de teklif ettim ayrıca ben ona git diyorum belki usteliyorum ama benim bunda çıkarım ne olabilir kendisi için istiyorum
Yaw senin niyetin zaten kötü değil. Empati yapıp cevap yazdım fakat rahat izin alabildiğinden eminsen boş yapmıştır. Bazen konu önemli olmuyor konu içerisindeki olayların ggelişme şeklinden tatsızlıklar yaşanıyor. Unut gitsin hiç sormamışsın o da hiç çıkışmamış gibi davran bence.
Tesekkurler sordum bitanem yanlış birsey mi dedim diye yazmadi daha isyerinde gayet yazıyor bana arıyor da patronu fazla çalıştırıyor evet ama insafsız da değil 3 senedir sevgilisiyim illa dusuncem onu ama kapatsana demesi alindirdi
İşten izin vermeyecek biri perşembe günü yanıma geldi mesela adam vermese o gün vermezdi keza kaç kez verdi
O kendini baskıda hissediyor
Daha ilgilenme bence zaten dönüş yaptığında ya özrünü diler ya da başka bir sorunu var ise dile getirir diye tahmin ediyorum. Üstüne düştükçe daha ters etki yapabilir. Fakat... Yani kimsenin kimseye kapat demesi hoş değil. Bu kendini senden daha üstün görmesinin işaretidir. Acil iş falan geldi bu yüzden kapatırmısın gibi bir şey söylemiş olabilir. Ama çıkışarak kapatt kapatt kapatsana falan dediyse bu tarz şeylere sen izin verdiğin sürece değersiz hissettirir.
Yok konuşurken calisiyordu zaten çok değersiz hissettim
Cevap olarak doğru bisey mi dedin sence yazmış bende Hastaneye git dedim sadece oda seni düşündüğüm içindi tamam iş ne kadar zor olsa da izin vermese de sagligindan önemli mi ben seni düşündüm sadece benim seni hastaneye göndermekle bir çıkarım olmaz tamamen senin için istiyorum dedim
Fazla naifsin seni çok üzerler kanks böyle
Cevap olarak demiş ki bende farkındayım düşündüğünün ama olmaz diyorum bende peki sen bilirsin geçmiş olsun dedim shahsksks bende farkindayim
Kanks sonuç olarak ilk yorumuma gelmiş konu :D Ama tekrar söylüyorum bu kadar üstünlük sağlatma kendine. Amacım aranızı bozmak değil. Fakat insan oğlu sen yüz verdikçe daha da ileriye gider. Senin yerinde olsam, seni düşünüyorum senin acı çekmene katlanamıyorum ve dolayısıyla ısrar ediyorum. Bunun cevabı kapatt kapatt değil ben senin evcil hayvanınmıyım otur deyince oturup kalk deyince de kalmamı istermisin. Scık uslubunu gözden geçir falan derdim bir şekilde. Ama tatlı tatlı ama iğneleyerek duruma göre yani.
Teşekkürler
Türkçe meali, çocuk senden ilgi bekliyor. Sen hastaneye git diyorsun 🤭
İlgileniyorum zaten de diyorum ki çok hasta hastaneye git bana kapat diyor
Bu ilgilenmek değil ya 🤭
Yok yok ilgiyi gösteriyorum her türlü güzel şeyler diyorum ediyorum ama kalbimi kırdı bende geri cekildim
Neden olsun
Bilmiyorum