1 yildir evliyim ve evlenme teklifi almadim ve hayalimdi. Esime de soyluyordum zaman zaman.
Zaten evliyiz niye edeyim ki vs diye bir ton bahane sunuyor. Bende olsun, heves ediyorum işte vs diyordum. En son bu konuda yine tartistik. Ben sunlari soyledim.
Ya insan karim benim kahrimi cekiyor, yemegimi onume koyuyor, evi temiz tutuyor dolapta hazir yikanmis camasiri buluyorum, bu kadin benim hayat yoldasim bana emek veriyor. Madem bu kadar istiyor, heves ediyor yapayim, alt tarafi evlenme teklifi gonlu olsun, icinde kalmasin demek cok mu zor?
Neden bu kadar direnc gösteriyorsun anlamiyorum. Yat kat tut oyle yap demiyorum, kafam kadar yuzuk alip yap demiyorum. Basit, sade bir sekilde bile olabilirdi.
Seninde kendine gore erkek olarak hayallerin, icinde ukte kalanlar, senin icin onemli seyler vardir. Niye benim hayalime, istegime saygi duymuyorsun ki ve bunun icin neden bir çaban yok.
Neden tam tersine bahaneler uretip bunu yok etmeye calisiyorsun. Sen basit ve gereksiz gorsende benim dunyamda onemli belki. Bunu neden düşünmüyorsun?
En fazla bana teklif etmen 5-10 dakikani alir. Hazirlik sureci tas catlasin 2-3 gun surer belki o bile sürmez. Bu kadin evlilikten önce de istiyordu, evlilikten sonra da soyluyor, belli ki heves ediyor yapayim da bu konu kapansin ya da gonlu olsun demek bu kadar zor mu?
Ondan degerli mi, bu konuyu canını sıkmasına, kafasinda kurup durmasına deger mi yapayim da bitsin demek zor mu? Tas olsa çatlar bu kadar istemeye.
Senin istedigin olsun. Hevesim falan kalmadi zaten. Bu seyleri kadin olarak soylemekte olmuyor, erkegin bu konulari surpriz olarak, ince dusunup yapmasi daha iyi. Sende bu ince dusunce bastan beri yok zaten. Benim soylememle de olmadi. Olmasinda zaten.
Edecek olsan evlenmeden ederdin. Benimki bosa kurek cekmek, kendimi boşa yormak oldu bugune kadar. Bu konuyu burada kapatıyorum rahat edersin artık dedim. Bir sey demedi. Ben mi hakliyim o mu sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer