Kavga etmedik bir şey yok ortada ama hep iletişim başlatan ben oluyorum ilgilenmiyor sorunca da işlerim var yoğunum diyor wp da aktif oluyor devamlı gün içinde ama yazmıyor bana sorunca da offf yine başladın diyor ayni zamanda kendi iş yeri var anlamaya çalışiyorum onu ama gün içinde mesai saati sonunda bile arayacak iyi geceler günaydın yazacak vakti yok veya cepte mı görüyor nasil davranmam gerekli onunla birlikte zaman geçirmeyi çok seviyorum 3 gündür buluşmuyoruz konuşmuyoruz sadece en son sevgililer gününde buluştuk yemek yedik hediyelestik yardım edin akıl verin işime odaklanamiyorum çok mutsuzum çevrem ona göre çok güzel oldugmu karakter olarak da aşk kadini olduğumu dile getiriyor ben 23 yaşındayım o 30
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zaten aynı iş yerindesiniz ya kanka yani daha ne olsun istiyorsun ben anlamadım
İş yerinde ortak bı alandayiz ama bireysel değiliz ki ona rağmen benle iletişimi 0
Yani mıç mı hareketlerin varsa sıkılmış olabilir
Yöneticiden uyarı yemiş olabilir
Aynı işyerinde başka kızlar varsa onlarla ilgili olabilir
Veya artık seni istemiyor olabilir
Ortağı iş yerinin o zaten ama sorun ne bilmiyorum kafayı yedim
Bitiş yolunda beybisi
Bitiş yolunda olsa ona dedim direk ayrılmak istediğini söyle zaten oda o yönde birisi ayrılmak istedimi söylerim çocuk değilim diyor kafam karıştı yüzüm gülmez oldu moralimi bozuyor net de değil en azından ayrılmak istiyorum dese birdaha arkama bakmicam
Yedek tutmak istiyordur
Bazen aralıklı olarak wpina bakıyorum hiçbir kızla mesajına denk gelmedim baktığımdan haberi yok bide sorun ne anlamadım Instagram'dan falan kimseyi takip de etmiyor yeni zaten 3 kız takip ediyor 2 si akrabası biri ben
Detaylı bilinç altı bakabilirim istersen
İlginç bir durum. Gelişmelerden haberdar et bizi
Bende o yazmıyor aramıyor diye aynısını yapıyorum ama onda pek işe yaramiyir gibi
Kendi evi var tek yaşıyor bazen aldatıyor mudur acaba diye düşünüyorum
Bazen aldatmiyordur yaaa. Düzenlidir aldatması bence
Dediğim gibi wpina bakıyorum ara ara haberi yokken kızlarla bir kinusmansini gormedim ama fazla iskolik biri bunu biliyorum
Bazı şeyleri sadece işle aciklayamazsin. Ya tam asosyal. Ya sorunlu psikolojik olarak ya da gerçekten çok konar göçer biri
Ne yapmalıyım sence bu evrede
Değer gördüğün kadar değer ve
Onuda yaptım ama mutsuz ediyor beni bu durum konuşmayı da denedim sen yaziyor musun ben yazucam diyor e arayan benim o aramıyor sen bana gelmek istiyorum dedginde sana hayır mı dedim bu güne kadar bunun için benden davet mi bekliyorsun flort edenler gibi dedi
Kendini hiç zorlama. Yol ver gitsin
Mesela bugün hiç iletişimde oldun mu
Arzulamadığı apaçık.
Eskiden çok yan yana olmak isterdi şu an ben demesem gelmez bile
Düzenli arzulanan bir hayatımız vardı 2 yıldır su 1 aydır çok sıradan
Hayatım kukun ve memelerin sıradanlaştı maalesef. Ve bu çok doğal bir süreç.
Nasıl eski haline gelir bu adam peki ben ne yaomaliyim
Tatlım dişilik seviyeni bir tık arttır ve de mesajlarına geç dön.
Mesaj yazmıyor ki döneyim 😊çok üzülüyorum ama belli etmiyorum ona eteafindaki çoğu kadindan güzelim spor yapıyorum daha ne yapayım bilmiyorum
Senin burcun ne?
Ben terazi o balik
Balık mı? Uğraşılmaz o ağlaklarla ya
Manipülatif zaten ne yapsam ki duzelir
Mesafe koy biraz. Düzelmesi zor bunların.