Lütfen biri yardım etsin cözemiyorum!?

En yakın erkek arkadaşımın erkek arkadaşı var her ortamda denk geliyoruz ama selamlasiyorduk ben bir eski sevgilimi seviyordum o ara onunda uzun ilişkisi vardı zaten ama beğeniyordum. 2 gün önce ben o ve yakın erkek arkadaşım kız arkadaşım kız arkadaşımın evinde içki ictik bira falan ben cakirkeyiiif oldum ayakta duramıyor dum ama herseyi farkediyordum bilincim açıktı uzandık o yanimdaydi öncesinde konuştuk kızla ayrılmış olmuyo falan dedi yabi dertlestik eski sevgilini hala seviyor musun dedi Hayır dedim çünkü sevmiyordum film izliyoduk uyku bastırdı yanimdaydi işte bende uyuyo numarasi yapıp ona sarıldım sımsıkı o da bana sarıldı saçlarımı okşadı hani ilk defa bu kadar güvende hissettim kendimi. Sarhoş değildi çünkü babası aradı konuştu bende o ara uyuyor numarasi yapıyorum sonra teli kapadı tekrar sarıldı alnımdan öptü böyle çok farklıydi ya gerçekten kokusu hala burnumda. Yani sarhoş değildi uykulu değildi kalbi cikcak gibi atıyordu. Tam 7 saat öyle durduk uyumadik ama uyuyo numarasi yaptık sarıldık bol bol. Sabah arkadaşım uyandırdı kalktım hiç bişey yokmuş gibi uyku sersemi gibi yaptım çünkü ne yapar bilmiyordum. Sonra erkek arkadaşıma o şu içmeye gittiği sıra kanka onu sevebilir miyim dedim o da bana sevme kardeşim dedi tamam dedim. Beni dolmusa bıraktılar ama samimiydik yine. Bu aksam yine görüştük beni aradılar gittik cafeye eski sevgilime rastladım selam verdi yüzü falan düştü ya da bana öyle geldi bilmiyorum. Hep damar dinliyor başkasını mi seviyor bilmiyorum ben 2 yıl boyunca kimseyle çıkmadım oyüzden çabuk bağlandim. Arkadaşıma kanka sarıldık falan dedim ve bana o uyku sersemiydi sen sarıldın çocuğa dedi öyle yıkıldım ki kendimi çok kötü hissettim anlattım kanka böyle böyle diye kendin boş muhabbete kapilma onu da sevme dedi. Ama inanın kokusu hala burnumda. Sizce ne yapmalıyım bu güzel olayı unutmak ya da olmamis gibi saymak istemiyorum lütfen yardımcı olun nasıl beni Sever ya da sevmese sarilmazdi alnımdan opmezdi uykulu değildi Sarhoş ta değildi
Lütfen biri yardım etsin cözemiyorum!?