Kız arkadaşıma tam olarak güvenemiyorum, siz ne diyorsunuz bu duruma?

ilişkimiz 6. aya girdi bu konuda ben çok araştırma yaptım. psikolojik danismanliga bile gittim. simdi bir olay anlatayim kiz arkadasimin sadece 1 erkek arkadasi vardi bu ona halka arz yapiyordu neyse bisey demedim lise arkadasi diye bi ara telefonunu aldim konusmalari gordum cocuk buna yavsiyor gibi konusuyor baya baya yavsiyor , bana yok sen yanlis anladin vs ustte cikti. bisey demedim aramiz bozuldu duzeldi sonra. ama erkek arkadasina beni soylemiyordu her gun soyle artik dememe ragmen sevgilim var demiyordu bende artik 2. plan olarak tuttugunu dusundum. bomba olan ise bana yazdigi gunlukte benle tanismadan once o cocuga karsi hislerinin oldugunu yazmisti. bunu gorunce delirdim kafayi yedim. ayrilacaktim. sonra cocugu aradim konustum numarasi vardi cocuk aramizda bisey yok dedi sevgili oldugumuzu biliyordu sonradan, ben sileceksin dedim tamam dedi. kiza da aynisini dedim sildi senden once olan bisey dedi. bidaha iletisime gecersen ben bu iliskide yokum dedim tamam dedi. simdi de beni cok sevdigini kaybetmek istemedigini bu konuda hatali oldugunu soyluyor bende cok seviyorum ama icimde bir guven eksikligi var siz ne diyorsunuz bu duruma?

Kız arkadaşıma tam olarak güvenemiyorum, siz ne diyorsunuz bu duruma?