Güncellemeler
+1 yıl
Tesettürlü birisi değilim arkadaşlar sevgilim tesettüre girmemi istiyor ama kafam almıyor tesettüre girmemi isteyip beni de bir günaha eşlik etmeye çalışan kafa aynı kafa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ayrılmalısın evet
Yani kadınlar bu konuda kendini dizginleyebilir. Ama erkekler maalesef kalkık bir penisi dizginlemek baya sıkıntılı
O senin hoşlanarak reddettiğini düşünüyordur, en son nasıl karşılık verdi üzüldü mü sence seni o duruma soktuğu için ve sence tekrar yapar mı
Üzüldü çok üzüldü hatta gitmiş bana hediye falan almış ondan sonra tekrar buluştuk öyle bir şey yapmadı ama ne biliyim kafam karıştı
Canım benim seni çok iyi anlıyorum ve bence eğer seni seviyorsa, seni kıskandırmaya çalışmıyorsa bırakma derim iyi erkek bulmak zor. Yaptığımız günah deyince ne diyor, yine de bilemiyorum tabi dini hassasiyetleri olmayan biri senin için ne kadar doğru olur
Dini hassasiyetleri var aslında benden daha çok var ama o durum olduğunda napayım dayanamıyorum sana diyor biz öpüştükten sonra 3 gün görüşmemiştik o 3 gün boyunca kuran dinlediğini söyledi o anları hatırlamamak için günah dediğimde evet günah gerçekten ama bizim konuşuyor olmamız da günah elele tutuşuyor olmamız da günah diyor bu en masumu ama sen asla istemiyorsan olmaz diyor istemiyorum dedim sonrasında 1 kere oldu son buluşmamızda olmadı ve ben kendi şehrime geri döndüm beni gerçekten sevdiğini biliyorum hissediyorum hayatta başka kız nedir bilmez günaydın aşkım yazsam neden tek m ile yazdığıma takılır üzülür öyle bir adam
Çok tatlıymış, kaybetme onu ♥️
Bu tepkileri göstermene ragmen devam ediyorsa hiç düşünme bile
Seni gayet iyi anlyorum ama dinde şu var bak insan sevdiğinin kokusunu bile bilmeli ama bu nikahlanacağın kişi olmalı
Yani şu gün evlenelim desem evlenir kendisi de ailesi de beni bekliyor okulumun bitmesini bekliyorlar fakat sarılmak öpmek zaten bunlar var ama öpüşmek falan bana cinsellik odaklı geliyor
Biraz açık konuşcam ama iznin olursa tabi
Tabii
Burdan lütfen
Eğer öpüşürken zevk suları geliyosa ilişkiye girer ama kısa süreli ve masumsa sıkıntı yok
Öyle boşaldığını falan düşünmüyorum açıkcası kendisi de diyor en fazla öpüşme olur ilerisi asla olmaz diye ha o an ne hissediyordur bilmiyorum tabi belki de zevke geliyordur
Evet bu yüzden istemiyorum
Eğer nikah yapacağın kişi ise sıkıntı yok affı var onun
Yahu nikah yapacak olsam da olmasam da böyle bir günahı yaşamak istemiyordum yarın ne olacağını kim biliyor belki evleneceğiz belki evlenmeyeceğiz ama ne fark eder günah günahtır
Ateşle barut yan yana durmuyo yine buluşsan ve sulanmaya başlasa yine duramayacaksın, bence ya buluşma ya da buluşmadan önce ikinizde orgazm olun öyle buluşun
evet seni kotu yöne cekiyor bu arada kapalisin galiba
Hayır değilim
Uzaklaş resmen seni yemeye çalışıyor işte
Aynen kendini geri çekmek çok zor demi