Kendisinden ayrılmalı mıyım?

Bir ilişkim var 1.5 yıldır kendisini çok seviyorum hiç yanlış yapmadım kendisine masumca seviyorum onu kendisinin bana karşı yanlışları aşağılamaları oldu ama ilişki bir şekilde devam etti bir arkadaşının sevgilisinin geçmişi kötüymüş diye kızın arkasından o kadar ağır şeyler söyledi ki sevgilim hem kızdım hem üzüldüm bundan 7 sene önce 16 yaşımdayken 22 yaşındaki sevgilimle gerek zorla gerek kendiliğinden bazı şeyler yaşadık ama artık bana bu yaşattıkları psikolojimi bozduğu için ayrıldım 6 yıldız hiç sevgilim olmadı sonra şimdiki sevgilimle tanışıp ilişkiye başladım. O kız için öyle şeyler söyleyince sevgilim garibime gitti benim ne yaşadığımı bilmiyor bahsetmedim çünkü bahsedebileceğim tarzda bir şey değil sizce ayrılmalı mıyım sevgilimden
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de geçen gün Twitter hesabını bana verdi oradan 18 filmler izlediğini düşündüm çünkü hep öyle sayfalar çıktı önüme. Ben tertemiz bir yaşam istiyorum bana dini yönden çok baskı yapıyor işte tesettüre gir vesaire gibisinden halbuki açık olan tek yer saçlarım böyle bana baskı yapıp kendisinin pis şeyler izlemesi moralimi bozdu
Kendisinden ayrılmalı mıyım?