20 yıllık arkadaşımı karısıyla aldattım bu piskolojiden nasıl kurtulabilirim?

Şunu yazarken bile kendimden nefret ediyorum kim isterdi ki böyle bişey olmasını biraz uzun olucak arkadaşlar ama yardımcı olursanız çok sevinirim,5 ay önce birbirlerini severek evlenmişlerdi bunlar hatta kızı kaçırmıştı evliliğe mecbur kaldılar diyelim her hafta sonu mutlaka film izlemeye çağırırlardı benden başka doğru dürüst güveneceği dostu yoktu yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi arkadaştan öte sıkı dostuk kıza asla yan gözle bakmazdım öyle karaktersiz değilim taa ki o güne kadar... bunlar ağır kavga etmişlerdi kız ağlayarak ailesinin evine gitmişti bunu duyar duymaz evine gittim ailesiyle güzelce konuşup kızı geri getirmiştim öyle böyle derken bunları barıştırdım o gecede onlarda kalmamı istemişlerdi kanka sen burada kal nolur nolmaz diye yalvarmıştı hayır diyemedim onlar odasına çekildikten sonra kapıyı kapatıp tv başına geçmiştim tam uyuklarken birden kapı açıldı şşş murat uyudunmu konuşmamız lazım diyerek yanıma oturdu bende panikledim ister istemez çünkü çocuk aşırı kıskanç biraz konuşmaya başladık keşke hiç evlenmeseydik bundan iğreniyorum gibi sözler söylemeye başlayınca tepkim sert oldu aldattımı falan dedim yaa yok ama özel sorunlarımız var beni mutlu edemiyor deyince dank etti sustum çünkü ne desem yanlış olucaktı he anladım falan diyerek geçiştirmeye başladım bir yandanda gözüm hep kapıdaydı düzelir ya takma kafana gibi şeyler söyledim sonra sigaran var mı dedi tamam gel balkonda içelim dedim 2 3 dk tekrar konuştukdan sonra göz göze geldik hafif gülümsemeye başladı havada çok serindi ne olduysa bir anda dudak dudağa geldik kendimi kaybettim o an resmen bilinçsizdim bunu kucağıma alarak yatağa dogru ilerliyoduk ama öyle ateşli öpüyodu ki hiç bir erkek engel olamazdı ve malesef bişeyler yaşadık sonra hiç bişey olmamış gibi odasına gitti o dakikadan sonra kendimden nefret etmeye başladım naptım l*n ben allah belamı versin diyerek kendimi yumrukladım ama olan olmuştu..
20 yıllık arkadaşımı karısıyla aldattım bu piskolojiden nasıl kurtulabilirim?