Erkekler gerçekten severseniz değişir misiniz?

7 aylık bir iliskim var erkek arkadasım fazla yurtdışına giden, kız arkadaşları olan çok sosyal birisi önceden tanisiyorduk fakat sonradan ilişkiye döndü ben hiç kısıtlama yapmadım hala yurtdışına ara ara gidiyor karışmam bazen birlikte gidiyoruz hatta ama artık benimle daha çok evde vakit geçiren ara ara arkadaşlarıyla buluşan birisi oldu bugün bir arkadaşım yalan söylüyor kesin aldatıyor bu kadar değişmez zaten gibi şeyler söyledi zoruma gitti açıkçası cunki ben çalıştığım için birazda ben onu kısıtlıyor gibi hissettim kendimi onu bu şekil de değiştiğini fark edince kısıtlıyor gibi oldu biraz ( aşırı sosyal dediğim arkadaşlarıyla evde toplanmak sahile çıkmak vs.) Ama arkadaşımın sasirdigi yurtdışına gitmemesi falan yani GENEL ÖZET SOYLE SUREKLI YURTDISINA CIKMASI NERDEYSE orada YASAMASI AMA SEVGILI OLDUKTAN SONRA CIKMAMASI VE SADECE IS IÇIN GITTIGI ICIN ALDATIYOR DEMESI biraz garip kısıtlıyor gibi gözüküyor ama ben ona sitem falan etmedim ama bu laflardan sonra onu hapsetmiş gibi hissettim

Erkekler gerçekten severseniz değişir misiniz?