Neden illaki uzun boylu olacak diye şart koyuyorsunuz hanımlar? Belki yakışıklı biri ama orta boylu. Ay hep erkekleri ele alıyordum. Artık kadınlara geçtim dkfdjf

Neden illaki uzun boylu olacak diye şart koyuyorsunuz hanımlar? Belki yakışıklı biri ama orta boylu. Ay hep erkekleri ele alıyordum. Artık kadınlara geçtim dkfdjf

Kadınların zaten %99'u uzun boylu, kaslı arabası, evi, parası olan bir adamı zaten istemiyor. Beş parmak, beşi birdir asla diyemeyiz. Çünkü öyle bir şey yok.
Kadınları tanıyan, onların ne istediğini bilen kişiler zaten her şeyin boyda olmadığını gayet iyi biliyor. Aynen senin paylaşımda bahsettiğin gibi orta boyda birçok benim gibi çok yakışıklı arkadaşlarda oluyor. Sadece bu yakışıklılık, da yetmiyor. İyi konuşabilmek, kadının ruhuna dokunabilmek, iletişim, güzel sağlayabilmek en önemlisi. Ve cesaretli olup girişken olabilmek. Eğer bu saydıklarım varsa zaten hayır diyen asla olamaz...
Gelgelelim uzun boylu, ama cesareti olmayan, kısa meyve dolu ağaca çamur atan kişilere.. kadınları tanımayan bu elemanlar. Her şeyin para olduğunu zanneder. Kadınlar, parayı sever, para her şeydir, para boy, bunlar önemlidir diyerekten kendini teselli edip dururlar. Lakin boş teselli nitekim.
Günümüzde uzun boylu isteyenler ise çoğunlukla ergen kesim yaşları 18-20'li olmak üzere.. boşuna dememişler boyu uzun olanın aklı kısa olur diye. Bu deyim çuk diye oturuyor bazen.. kadınların birçoğu yere yakın adamlardan korkuyor, çünkü daha asi.. daha tehlikeli oluyorlar diye.. g... yere yakından korkacaksın boşuna dememişler.
Arkadaşlar ne para, ne pul kadının en iyi Viaagrası tatlı sözlerdir. Yeter ki yerinde ve zamanında yapılsın...
Bunun 1. sebebi uzun boylu erkekler daha bi koruyucu olabilir daha güçlü olabilir potansiyel düşüncesi ( kadının korunma ihtiyacından gelen ) bu düşünce ta mağara çağından beri gelir o dürtüler hala içimizde değişmedi. İkinci olarak eğer uzun boylu bir kadın 1.70 üzeri yanına yakıştırması için uzun boylu erkek isterse bu estetik kaygıdandır uyum olarak düşünülebilir. Son olarak buna en çok takıklar 1.50 1.55 kadınlar oluyor. Bunlar öyle bir kıvama gelmişler ki 1.50 boylarıyla 1.90 aşağısını erkek olarak görmüyor neredeyse. Bunun da sebebi benim yorumlamam ile aşağılık kompleksinin savunma mekanizmasına dönüşmesi. Kendisinin boy eksiğini partnerinin uzun boyuyla bağdaştırarak kendi eksikliğini ört pas etme giderme çabasından kaynaklanıyor. Bu benim düşüncem fakat yanılmadığımı düşünüyorum bu konuda.
Uzun boylu erkeğin, karizmasının farkındayız. Daha korumacı, daha güçlü izlenim veriyor. Ondan sanırım. Ayrıca orta boylu bir erkeğim. Allah'a şükür hiç sıkıntı yaşamadım. Uzun boylu sevgililerim de oldu, orta boylu da oldu, kısa boylu da oldu. Kızların çoğu burada yazıyor öyle uzun olsun bilmem ne diye. Gerçek hayatta benden uzun kızla bile yakınlaşmamız olmuştu. Tabiki uzun boylu kız, uzun boylu erkek istemek hakkı. Yinede kendi boyumda olup, benden hoşlanan çok kız oldu. Orta boylu olmak en iyisi erkekler için. Haa biraz daha uzun olmak ister miydim. İstemezdim 😅 bu sefer kısa boylu kızlar yanına yakışmıyor. Sadece uzun kızlara yöneliyorsun, onlarında sayısı az zaten 😊
Cevap
35Cevap
Uzun boy takıntısı olan kadınlar var, boyu boyuma olsun yeter 😅
Aşkom senin yanına uzun yakışır. Sanırım senin boyda uzundu
171 ben :D burun buruna olsak da ses etmem djdj
Helal sana koca yürekli güzel kadın sdjjsdk
Ahah adam gibi adam bulduk da boy kaldı 😃 bi yerden eksik olacaksa o boy olsun karakterden olmasın da
Kesinlikle katılıyorum aşkom. Bir adamına den gelemedim dlfkdl
shsjs aman boş ver canım 🍻 keyfimiz yerinde olsun da..
Aynen aşkom <3
♥️♥️
Şart değil belki ama uzun erkekler sarıp sarmalayıp göğsüne alması bi başka gibi..
Çünkü aşık olmazlar dış görünüşe göre seçerler.. sipariş verir gibi tabi her kız aynı değil gerçekten aşka karaktere değer veren bunlara öncelik veren kızlarda var. ama çoğu kızın boy takıntısı veya yaş takıntısı vardır. benim için de öncelik aşktır sevgilimin boyu ya da güzelliği veya fiziğine bakmam..
1. Uzun boy, kadınlarda güçlü, statü sahibi ve lider ruhlu erkek sinyallemesi yapar ama tek başına yeterli değildir. Uzun boylu erkek, iri bir cüsseye de sahip olmalı aynı zamanda. Kaslı vücut, geniş omuz. Bunlar da tamamlayıcı özellikler.
2. Kadın doğası hipergamik olduğu için boy, pos, endam, gelir, statü anlamında kendinden yüksek erkeklere çekiliyor.
Mesela birçok güzel kadının yanında tipsiz ya da ortalama tipte bir erkek görürsün ama çok az sayıda kadının yanında kısa boylu erkek görürsün ya da beyaz yakalı bir kadınların neredeyse mavi yakalı bir erkekle uzun süreli ilişki yaşamaz yakışıklı olsa bile. Sadece bir gece yatar en fazla. Belki o da olmaz.
Kadınlar çünkü görsel olarak bakarlar yakıştırırlar bir de içgüdüsel olarak daha korumacı gelir uzun boylular
Bir kadın neden korunma ihtiyacı duyar ki? Kendi kendini korusun, ezik mi 😅
Yaratılışta var bu her canlının dişisi içgüdüsel olarak bunu dikkate alır zaten. Hayvanlar bilinçli insanlar bilinçsiz dikkate alır 😂
Erkeğin iri görünmesi kadınları daha çok güvende hissettiriyor. Bu arada konu ile pek ilgisi yokta siz model misiniz çok merak ettim?
Hayır değilim :D
Teşekkür ederim güzel iltifatınız için
Uzun boylu erkek şart değil deseler de her kadın karakterini sevdiği yakışıklının en az 185 olmasına hayır demez bu son derece doğal.
Hiç öyle takıntılarım olmadı valla aşkom.
Olmamıştır ama denk gelse her kadın içten içe mutlu olur. Adam yok.
Boyum kısa olsa takılmam da benim boyum uzun. Gerçi ben kafamın uymasına daha çok bakıyorum 2017'den beri ama bazen de düşünmüyor değilim. Boyuna bakmadım da ne oldu? Artık eski hâlime dönmeye karar verdim. Ben de bakacağım.
Helal Türkan kim tutar seni 😂 kadınlar ne istediğini bilseler kendileri bile bilmiyor
Kadınlar çok şey istiyorlar Kadir ldfld
Doğru Türkan bu arada foton çok tatlı çıkmış beğendim like benden 😂
Teşekkür ederim, ben her zaman tatlıyım :P
Yani ama yaşına göre gençsin bunu bil 18 gösteriyon 18 yaptım seni Türkan 😂
Ahaha o kadar bakım yapıyoruz, olsun o kadar lssksld
Bakım değil seninkisi genetik genetik unutma yapmasanda olur sende 😂
Bakımında etkisi var Kadircim, öyle deme dlfdk
Yok ben senin bakımsız güzel olacağını biliyorum turkanim al yazmalım da bakımsız çektik 😂
Ahaha bakımlısını da çekeriz lsdk
😂 düşündümde sana alyazma nasıl olur valla acayip merak ettim. simdi 😂
Rengi yüzüme yakışır bence :D
Bencede bak senin yüzüne yakışır ne tatlı olursun sen 😂 bir ara tak. bakcam 😂
Merak ettim bende, bir ara tesettüre girem ldkfd
Tessettur değil al yazmalımdaki gibi yazmalı bir eşarp 😂
Annemin siyah şalı var, onu taksam ldfkdlf
Tamam tak bakcam sana 😂 yakışır sana
İnanmayacaksın ama arada namaz kılan biriyim. Ora sıra bir selfie yaparım ldklfk
Neden inanmiyim. taniyorum seni ondan kalbinin temiz olduğu kadar yüzünde şu an o kalp ☺️
Ah bunlar ne hoş sözler...
Sen böyle ol daha çok duyarsın o lafları ☺️
O zaman sana kocaman bir kalp bırakıyorum <3
Alıyorum kalbini ozaman bendende sana bir gül 🌹 yüzün gül gibi açsın ☺️
Teşekkür ederim kadircimmm :))
Rica ederim turkancim ☺️
Ben de uzun boy seviyom 🥲 154 um 182 olsa yeter 😅
Kız arada bayağı boy farkı var. Kötü durmaz mı?
Yoo durmaz beee sevene durmaz 😅 tabi sevecek birisini bulursam open.spotify.com/.../4cHrCNJTdMfbtY0fjc5ged
Hakkında hayırlısı aşkom <3
182 erkeğin yanında 154 kız neredeyse hiç görmedim %0,1. 182 boyunda erkeğin yanında genelde 165-170 kızlar olur.
Benim için şart değil, 175'ten uzun olsun yeterli. Diğer kadınları bilemem ama ben erkeğin benden uzun olmasını, sanki daha güçlü ve koruyucu bir görünüme sahipmiş gibi hissetmeyi seviyorum.
Algı ile alakalı bence, büyük ve koruyabilir fikrinden dolayı yani. Saygı duymak gerekir, herkesin kendi seçimi ☺️ ama dış görünüşün her şey demek olmadığını geç anlarlarsa sıkıntı 😂😂
Bunu bende hiç bilmiyorum bu yüzden antrenmanıma boy uzatma türlerinden de bir şeyler ekledim şu an boyum 1,85 gibi hissediyorum hiç bakmadım 😂 bakıcam bir gün
Aşkın boyu kilosu olduğuna inanmıyorum aşk bundan çok öte bi bağ, spiritüel değerlendirmiyorum, bence beden üzerindeki estetik sınırlandırmalar tamamen hayali bi sistem olduğundan üzerinde değerlendirme yapması baya anlamsız, aşk iskendern dediği gibi baya özel bişey
Uzun boy erkeği erkek yapan en önemli özelliktir. Uzun boylu olup yüzü çirkin erkekler de var yok değil ama uzun boy erkekte yüz güzelliği ile birlikte olmali
Bana çok saçma geliyor sevdikten sonra boyun ne önemi var benim boy takıntım yok takılmam öyle şeylere beni sevsin ilgi göstersin gerisi önemli değil.
Kadınlar değil, benim boy takıntım yok, benden kısa olmasin yeterli.
Bana fark etmiyor ama insan yanındaki erkeğin uzun olmasından etkilenebilir yani normal. Uzun boy güzel bir şey hem kadında hem erkekte.
Ben boyum uzun diye kendime denk birini istiyorum. Ama 1.50 olup, 1.90 adam isteyenleri anladığımı söyleyemem.
Sebebini bilmiyorum ama 1.55 olan da 1.90 isteyince gülesim geliyor onu biliyorum 😁
Ne uzun olan ne de orta boylu olan adam değil artık. Karakter kalmamış hiçbirinde
Benim işime gelir bu durum bende kısa boylu kızlardan hoşlanıyorum..
Aramızda birkaç santim var sevgilimle, ortalama türk erkeği boyunda, ben mutluyum
Bende yanımda 1.55 kızla gezemiyorum çok orantısız oluyor be kadar güzel olsa sa
Benim sevdiğim bey 1.71 valla gerisi beni baglamıyo
İnsan hep kendinde eksik olanı ister , güçlü uzun sevebilmesini bilen...
Bende anlamıyorum benim boyum 155 bayanlarin ilgisinden sıkıldım çok uzun boylusun diyorlar
:)))
Hesabim kapandı beni takip eder misin 😀
Ettim canım ❤️
Uzun boy isteğim şu şekilde.. Başımı omzuna koyayım yetişsib yeter. Bizim kızlar adamların göbegine karın koymak için 2 metre istiyo heralde😀
176 neyinize yetmiyor 😢
Topukluyla kurtarmıyor falan lkslds
🥺🥺🥺
Şaka bebişim üzülmeee
Aşko olan kalbimi kırdın 😢
Bir daha olmazzzzz
Guzel bir pastayla affederim 😈
Neli olsun aşko
İçine sevgini kat 💅
Anlaştık :D
🍰🍰🍰.
İçgüdüsel bir yaklaşım..
Çok uzun erkekler benim sinirimi bozuyor ne o boy öyle
Kadınlar ne istediğini bilmiyor :-) ama para varsa işin ucunda göbekli yaşlı kısa boylu farketmiyor
Bende anlamadım
Ben sadce benden uzun olsun istiyorum
Çok uzun boylu itici geliyor
Gözleri hep yükseklerde ondandır 😂
Tr kadınların çoğunun saçma sapan takıntıları var
Zürafanında boyu uzun
Çünkü benden uzun olması hoşuma gidiyor
Some kadın problemss djnf
Hoşuma gidiyor.
Güçlü korumacı olduğumuzdandır
Egoları tatmin olmuş oluyor galiba
Güç kavramı ve tutkuyu yansıtıyor bende
Kucağına sığabilmek için
Yanlarında sevdicek değil badigard arıyorlar çünkü
Benden iri durması hoşuma gidiyor
Çünkü diğer kızları kıskandırmak için kullanır.
Kadinlar güce tapiyor
Daha korumacı geliyor
Tecrübelerime göre ddlg kinki
Bunun cevabını onlar bizden daha iyi bilir
kendileri kısa oldugu için
Çünkü öyleee 🤭😆
big boy severiz 😋
çünkü sekste daha iyi olur die düşünürler
Bilmem belki dikkat çekici diyedir.
Uzun seviyoeuz🙂
güvenilir bulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?