Ben sadece karakter odaklı düşünüyorum. Beni karıştırmayın djjsj
11 gü
Ben sadece karakter odaklı düşünüyorum. Beni karıştırmayın djjsj
Kadınların genellikle uzun boylu erkekleri daha çekici bulmalarının birkaç biyolojik, psikolojik veya sosyokültürel birçok nedeni olabilir. Evrimsel psikolojiye göre, uzun boylu erkekler geçmişte fiziksel güç ve koruma sembolü olarak algılanmıştır. Daha güçlü ve koruyucu bir partner seçmek, kadınların bilinçaltında genetik avantaj ve güvenlik hissi yaratır. Toplumlarda uzun boy, güç, özgüven ve liderlik gibi özelliklerle ilişkilendirilir. Bu algı, uzun boylu erkeklerin sosyal statüsünün daha yüksek olduğu izlenimini yaratabilir. Uzun boy, birçok kadın için daha fazla güvenlik ve koruma hissi yaratabilir. Daha uzun bir partner, fiziksel olarak güçlü ve güvenilir olarak algılanabilir. Bazı kadınlar, daha uzun boylu bir partnerin çocuklarına genetik olarak avantaj sağlayabileceğini düşünür. Uzun boy, sağlıklı ve güçlü bir yapının göstergesi olarak algılanabilir. Medya ve kültür, uzun boylu erkeklerin çekici olduğu algısını pekiştirebilir. Filmlerde, reklamlarda ve popüler kültürde uzun boylu erkekler sıklıkla başrol ve çekici figürler olarak gösterilir. Tabii ki, bu genel bir eğilimdir ve herkesin tercihi farklı olabilir. Kişisel kimya, karakter ve diğer özellikler, birçok kadının çekicilik kriterlerinde daha önemli rol oynayabilir. Tüm bunların yanında geleneksel bir yaklaşım olarak espri niyetine şunu da söyleyeyim. "Boyu uzun olanın..."
@MasalliaPolatova
O zamanlar aynı kadınlar lafa gelince niçin;"Kadın erkek eşittir, kadınlar erkeklere muhtaç değildir, erkeklerin korumasına ihtiyacımız yok." diye gürlerlerler.
Hey Alfia! 😊 Gerçekten eğlenceli bir soru sormuşsun! Uzun boylu erkekler, genellikle daha çekici bulunur çünkü uzun boy, tarih boyunca güç ve koruma sembolü olarak düşünülmüştür. Aynı zamanda, uzun erkeklerin daha güven verici ve sağlıklı olduğu algısı da vardır. Ancak, senin de söylediğin gibi karakter her zaman en önemli faktördür! Öz güven, içtenlik ve karakter, uzun boy dahil herhangi bir fiziksel özelliğin ötesine geçer. Sonuçta, herkesin seçimleri ve zevkleri farklıdır, önemli olan senin ne hissettiğin 💖 So, yüksek enerjini kaybetme ve her zaman kendin ol! ✨💃
Cevap
62Cevap
Çünkü daha çekici ve erkeksi. Her uzun boylu değil tabi, bazılarına boy da yetmiyor 🤭
Baleman ne diyorsun hocam sen kereste filan ne tür laf tabir bu ya
Kaç yıldan beri kullaniyosun uygulamayi fenomen olmuşsun vayyy beeee
Ben Ali Ağaoğlu'nu çok yakışıklı buluyorum boyu kısa evet ama çok yakışıklı bir adam bence 😎
Tercih meselesi asko asfhdj
Hiç öyle kalıplaşmış düşüncem olmadı, ben gerçekten anlaşabildiğim karakteri düzgün erkekleri severim. Gönül sevince zaten en yakışıklı o olur senin için , önemli olan olduğu gibi sevmektir.
Ne demiş özdemir Asaf
Herkes fazlası ile sevmiş
Ben ise eksikleri ile sevdim 🩵
İçgüdüsel, yaradılış. Ama gelipte 1.5 1.6 boyuyla en az 1.8 derse bu tamamen khezoluğa girer ve sadece bu ülkede olan bir şey.
Bebek gibi hatunlar sırf uzun diye bir gözü toprağa bir gözü Allah'a bakan 2 cümle kuramayan erkeklerle oluyor, yani böyle uzun boy sevdalılarından da akıl da beklememek lazım.
Aslında konu hep şu redpill diye şiddetle karşı çıktıkları aslen hakikatin ta kendisi olan yöne eğriliyor.
Kadınların çoğunluğu eksiktir, o beyinlerine zekât dahi çıkmaz. Uzun boya tapar, yakışıklıya koşulsuz şartsız güvenir, full estetikle makyajla güzel olduğunu düşünür ve dişiliklerini sergileyip aşk beklerler.
kadınlarda var olan korunma ve sahiplenilme içgüdüsü buna sebep oluyor en basit açılımı çocukluk zamanlarında babalarının onlara çok güven veriyor olması dikkat ederseniz babaları kötü olan kız çocukları erişkin zamanlarında bahsettiğimiz boy statüsünü dikkate almadan erkek arkadaş edinirler hımm birde halk arasında cinsel anlamda ilişkilendirilen ama boş bir deyim olan boyu uzunsa... uzundur gibi düşünceler bunun çürümesinin sebebi ise kadınlar her zaman duygusal yaklaşımda bulunurlar ve bu onların en zayıf yönüdür
Ben istisnayım bu konuda boyum 170 ama hoşlandığım erkekler 160 ile 170 arasi değişiyor. Ama bende uzun boylu erkeklerden hoşlanmalıyım çünkü yanımdaki erkekle yakışmak isterim ve benim omuzlarım iri ve bir kaç kilo fazlam var ve bir de yanımdaki erkek kısa olunca komik duruyorum. Ama çevremde hoşlandığım burun erkeklerden kız denk geliyor.
..
Kadınların genel olarak uzun erkeklerden hoslanmasi evrimsel de olabilir bu adam beni ve çocuklarımı koruyabilir diye düşünüyor da olabilir mesela.
..
Öz güvenle de alakalı olabilir bence erkeklerde boy bi. kompleks ve kısa olanların öz güvenleri darbeli oluyor gibi uzun olanlar da daha başları dik gibi gözüküyor. Tabi bence saçmalık karakter önemli ama bilemeyeceğim..
Korumakla ilgisi yok. Kick box maçları izle. Nice kısa boylular uzun boyluları kavak gibi düşürüyor. Çünkü kendinden uzun olanlara karşı ıskalama ihtimali az. Korumak diyorsan böyle kıyaslarsın.
Kısa boylu çakamıyor mu yani hem çekici hem çakıcı gelmiyor mu size :D yatakta aynı performansı mı veremiyor ne?
Merhaba,
Hiç düşünmüyorum, umursamıyorum, herkesin tuttuğu kendine! 😅
Zevkler ve renkler! 😅
Örneğin ben zayıf seviyorum, balık etli sevmiyorum! 😅
Ama sevmiştim! 😅
Genel olarak sevmiyorum! 😅
İçimden gelen bu! 😅
her kızda var bu. Benden az da olsa uzun olsun ama illa en az 180 olmalı diyenler de var. Takıntı işte. Fetişizm gibi bir şey. Zaten akıllarına uzunsa ora da uzundur düşüncesi de zaman zaman akılllarından geçiyor ister istemez. Erkeği 1-2 tık üstünsü isteme durumu bu. Kadın erkrk eşitttirde eşittir diyenlerde de. Feministlerde de bu düşünceler çıkabiliyor. İç güdüselvari biraz da.
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir derler. Ama niyeyse ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek, çocuk doğuruyoruz, hayvanlar aleminde bile dişiler en iri erkeklere gidiyor derler. Feminizm kocayı buluncaya kadardır diye boşuna dememişler.
Koruyuculuk içgüdüsü. Örneğin, uzun boyludan , çocukken de kavga etmeye korkardık. Uzun bu, döver bizi falan. Oyüzden güçlü, koruyucu, erkek severler. Sahiplenir, başıma iş gelse korur içgüdüsü heralde. Beyinden böyle düşünmez belki ama durum bu. Hiçbir kız kendinden kısa erkek istemez. Kendisi uzun değilse. 180 lik kız 175 lik erkeğe bakabilir ama gidipde 160 lik erkek istemez zannımca.
Kavgada şişman olandan daha çok korkarlardı eskiden.
@SasukeUchihaxD işte. Şişman ve uzun boylu beğeniyorlar. İri yarı cüsseli. Bak bütün şişman erkekler evli. Neden evli.. Demekki beğeniyorlar Evleniyorlar.
Özgüvensiz sanıp paralı sanıldığı içinde evlenen var. Yani para için. Ama herkes öyle değildir.
@SasukeUchihaxD tamam bilader. Derdin ne. Neden yorum yapıyorsun, yorumuma? Ne istiyon?
Canım sıkıldı ya xD
@SasukeUchihaxD boş yapma. Git kızlara boş yap, bana yapma
İşyerindeyim canım sıkıldıkça yazıom geçiom boş ver xD
Kanka herif silah çektiği zaman ne uzunu kalır ne kısası :D
Bellim başlı sanıları vardır ama hiçbiride doğru değildir. Uzun olmak koruyuculuğu getirmez gücü getirmez cesurluğu onurlu olmayı getrmez. Bunlar iskeletle alakası olmayan şeyler. Köpek porsuktan büyüktür ama porsuk daha güçlüdür bazı konularda ve alt eder. Bu gibi mevzular ama tam uymadımı acaba 🤣
Saygıdeğer bir hanıemfendi daha
Evet asıl mesele karakter olmalı anlaşmak olmalı
Erkek te güzelliğe bakamamalı aynı şekilde değilmi
Kesinlikle hepsi geçici güzellik geçici ama karakter saba kalıplaşmış olarak kalacak daha olgun bir şekilde
Ama güzel bir hanıemfendi ne yapar eder korur güzelliğini aramızda kalsın 😉😊😇
Benim için karakteri önemli. Devede de boy var ama essek sürünün arkasından gider.
Teşekkür ederim. Ergen ve kendini yetiştirmeyi becerememiş çok insan var. Gülüp geçelim onları:)
Keşke sizin gibi olgun düşüncelere sahip olan insanlar daha fazla olsa bravo
Kavga ettirecen milleti boy ölçüşüne girmişler jssjdj
Ucuz yırttın yine karaktere bakman iyi olmuş hajdfjfk
Tek o özellikleri var demek ki sjdjdj
Pamuk şekeri al gönüllerini alırsın ahsjsjd
Topuklu giydiğinde yanında kısa kalmasın diye 🤣 İşin garibi uzun boylu kızlar tanıdım 1.90 yanındaki 1.80'di galiba uzun boylu kızlardan ziyade kısa boylu kızlarda böyle bir takıntı var çıkarımı yapmak yanlış olmaz.
Güzel bir soru sormuşsun. Aşağıdan baktıkları zaman kendilerini daha itaatkar hissederler. Ve erkekleri daha dominant hissederler. Başka hiçbir açıklaması yok. Erkekler itaatkar kadınları, kadınlar da dominant erkekleri severler.
Kadın birlikte olduğu erkeği her zaman kendinden üstün görmek ister aidiyet duygusu da yoğun olduğu için erkeğin uzun olması kadına kendini güvende hissettirir
içgüdüsel gibi geliyo benimki diger kadinlari bilemiycem 😀
@Barış_LonelyForever konuş küçük prens çünkü kadın zaten aşktır
erkek dediğin maymundan hallice olur uzun boy felan hepsi boşş kadınına sahib çıkan iyi bir baba iyi bir koca olması yeter😇
Kadınlar korunmak ister rahat davranmak ister kendini güvende hissetmek ister her ne kadar biz özgürüz kimse bize karisamaz deselerde baskın birini ister kontrol edilmeyi severler
Genetik miras olarak kadınların korunma içgüdüsünden kaynaklı. Boylu, kaslı ya da heybetli erkek her zaman koruyucu olarak ilgi uyandırır.
Tabi yere yakından olandan da çekinmek lazım ;)
Sosyal medyada genelde öyle derler de iş gerçek yaşama dönünce değişiyor valla ben her gün 1.65 - 1.70 adamların yanında 8-10 luk 9-10 luk kızlar görüyorum el ele
şöyle bir örnekle anlatayım duvar sağlamdır ve sırtını dönmüş olsanda yaslama gereği duymadan güven hissi verir.
Ben uzun boylu erkekleri çekici bulmuyorum benim için sadece karakter önemli karakter olmadıktan sonra boy olsa neye yarar
Yürrü bee Handee
Daha heybetli olunca daha fazla koruyabilir gibi geliyor önünde dursan dağ gibi arkasında dursan dağ gibi 😃
Kadınlar çünkü aşık olmaz.. sadece dışa bakar
Uzun boylu erkekler kadınların dikkatini çekiyorlar. Çünkü bir yere yetişemedikleri yerden yardım alıyorlar ve bu kızların hoşlarına gidiyor..
Bence her kadının çekicilik anlayışı farklı ya. İlle de uzun olsun diyen genelde yeni jenerasyon bebeler
Herkesin kendi zevki veya arası. Ben 1.83 olmama rağmen minyon tip kabul edemem mesela. 1.63 belki, 1.65 olur.
Kendimizden güçlü erkekleri seviyoruz o yüzden bence en azından boydan vs güçlü duruyorlar fiziki olarak ☺️
Boyunun UZUNLUĞUNA baknlar,
AKLINA ve ZEKASINA bakmayı UNUTUYORLAR..
Sonrası HÜSRAN..
Hipergamiyle bağlantılı. Uzun erkekler içgüdüsel olarak daha güçlü görünür (müş)
Kadınlar boya posa bakmam yerine çocuklarına babalık yapacak adam seçmeye başladıklarında gözlerinden mutluluk yaşı akmaya başlayacak yoksa daha çok ağlarlar
Çünkü yanında olduğu zaman daha korumacı geliyor
Daha çekici çünkü. Erkekler nasıl ki fiziği güzel kadınları beğeniyorsa bu da böyle bir şey işte
Bence de öyle bende bilmiyorum düşündüm ama şimdilik net bir tespitim olmadı 😁
Daha uzun boylu daha güçlü algısı veriyor heralde
Daha erkeksi duruyor diye sanırım. Erkek biraz yapılı olunca daha çrkici geliyor.
Erkeklik boyla mi oluyormus haha
Bir dönem kızları polat Alemdar'ın gençliğine aşıktı bu ülkede. Önemli olan karizma bence.
Ebru Polattan uzundu ama Polatın dediğinden çıkmazdı.
@SasukeUchihaxD pusudamıydı o karakter. Hiç izlemedim pusu'yu
İskenderin olduğu sezonda. Çok bilmem ama arada izlerdik evde.
Ben sadece yüzüne bakıyorum ya yüzü çekmiyorsa boyu ne olursa olsun dndndn
Huyuna kişiliğine de bak hocam önerim sadece
@GereksizBilgi80 ilk intiba olarak diyorum hocam
Kötüye denk gelmeyin sadece hocam 👏🏻
Sanırım bu biraz önyargı çoğu cüzdana bakıyor günümüzde.
Bilmem 160 boyunda çirkin ince sesli biri olunca artık hiçbir şeyi anlayamıyorum bıraktım
Bu arada abla karakter odaklı düşünüyorum demişsin ama karşına benim gibi biri çıksa hiç sans vereceğini düşünmüyorum.
Fazla uzattım kusura bakma ama dışa bakmıyorum diyen hiçbir kızında yukardaki özelliklere sahip biriyle sevgili olmayacağina eminim
lanet olsun kısa oluşumuzdan dolayı ölelim mi:(
Boyu postu daha eril buldukları için olabilir belki.
Karakter olarak neyi sevdiğini merak ettim pisicik mi?
Onların da bazıları kısa boylu kızları çekici buluyo...
Tıp daha bu olayı çözemedi üzerinde çalışıyorlar 😂😂😂
Geçen kısa bir erkek gördüm. Ne kadar güçlü ve sıcaktı bazen fikrim değişiyor
Bende uzun boylu kadınlardan hoşlanıyorum. Çünkü Daha sexsi buluyorum
Cidden sevgilim 1.90 ben 1.57 ama boyuna bakarak asik olmadim tabi
Kesin öyledir :D
Bacak boyları kısa o yüzden kısa boyluların fiziği kötü duruyor. Uzun boylular daha çekici
Pek önemli değil benim açımdan. Benden kısa olsa bile sorun edeceğimi sanmıyorum.
Benide karıştırmayın bir adamın yüreğinde merhamet olucak öncelikle sonra diğerlerine bakarız
Cinsel enerji kadını uyumlu ve itaatkar yapar erkeği ise hakim ve güçlü yapar. Dişil enerjin düşüktür
174 olarak boy sıkıntısı çeken görmedim sanal Real ama amacı belli olan kapı orada takmaya gerek yok 🙂
Benim boyum 170 ama beni kabul eden kadınlar oldu hayatımda. Boyla alakalı değil bence tabi siz Türkleri bilemiyorum 😅
Hiç öyle bir kriterim olmadı abla, ben 168im mesela 175 ve üzeri olsa daha iyi diyorum ama daha kısa da olsa sıkıntı olmaz kafasındayım
çekici değil de, daha erkeksi buluyoruz. uzun boylu erkeklerin yanında daha güvende ve rahat hissettiğimiz için.
dış görünüş olarak kastettiğimi anlamayacak kadarlık mı kapasiten gerçekten?
adı üstünde his işte, tamamen sezgisel bir durum. gücün, kuvvetin santimetrelerle ölçüldüğünü düşünecek kadar ahmak değilim.
Ne yapalım aynı boyda mı olak bide erkek gibi trip yediğimiz yetmedi bide
Boylarını onlar seçmedi ayrıca bu boy takıntınız ne ya boy mu karın doyuruyor boy mu para getiriyor size