Beni bırakıp neden gitmek istiyor 😢?

Erkek arkadaşım aslen Aydınlı. sadece orada doğmuş ama yaşamamış yıllardan beri fethiyede yaşıyordu. burada iş bulmuştu. benimle de burada tanışmıştı. ailesi çok sorunlu insanlar kavga gürültü dövüş vs birazda onlardan kaçıyor neyse… 1 yıl önce fethiyede tek başına yapamayacağını söyleyip tekrar aydına gitme kararı aldı temelli.. aydında 6 ay dayanabildi çünkü ben ve arkadaşları fethiyedeyiz yapamadı orada ailesiyle… Tekrar Fethiye’ye geldi çok sevindim burada güzel bir iş buldu sevdirdi kendini maaşı da iyi aynı şehirde olduğumuz için de çok mutluydum görüşebiliyoruz diye neyse… burada bulduğu işe gireli de 2 yıl oldu bugün gelmiş bana burada tek başıma yapamıyorum psikolojim iyi değil deyip temelli tekrar aydına döneceğini söyledi.. başımdan aşağı kaynar sular döküldü burada işi iyi patronları çok seviyor maaşı iyi insanları sezon öncesi yarı yolda bırakacak ve eminim ki gittiği zaman orada yapamayıp 6 ay sonra yine dönecek buraya Aydın daha sıkıcı o aileyle daha da sıkıcı orada hiç yapamıyor böyle sürekli git gel yapması beni ve ilişkimizi de bir hayli yorup yıprattı ben sevdiğimden uzak kalmak istemiyorum inanın çok zorlanıyorum hele o ailenin yanına dönmesini hiç istemiyorum sevgilim o aileyle sadece geriye gidiyor asla ileriye gidemiyor bunun farkında dilimde tüy bitti ağlıyorum 1 saattir aralıksız çok tuttum kendimi ağlamamak için ama sonunda pes ettim ne yapıcam bilmiyorum 😢😢😢😢

Beni bırakıp neden gitmek istiyor 😢?