Aşka inanıyor musunuz? Gerçekten aşk var mi ya da gerçekten seven var mıdır?
Evet var
Hayır yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşka inanıyor musunuz? Gerçekten aşk var mi ya da gerçekten seven var mıdır?
Aşk isteyene var tabiki. Ama bir ilişkiye başlarken kendinden taviz vermemeyi, kendinden fazla önemsememek gerektiğini ve elbet bir gün üzüleceğimizi öğretti bu hayat bize. Tabi karnında kelebekler uçmasını her şeye değer diyorsan aşk var 😇
üçüncü kişilerin olmadığı aşktır denilebilir. Her yerde ve her kişide aynı şekilde hissedilen gerçek aşta, asla üçüncü kişilere yer verilmez. Bu yüzden kişinin hem aklında hem de kalbinde 7/24 sadece tek kişi vardır ve o da aşık olduğu kişinin ta kendisidir.
Aşk... Oldukça zor tarif etmesi... Kelimeler kifayetsiz adeta serin kumlardan kızgın sulara atlamak gibi.. Ama sanırım..
https://www.youtube.com/embed/APD3d6xk178Cevap
33Cevap
Aşk diye bir şey yok
Aşk vardır…
Birini karşılıksız , deli gibi sevmek, emek vermek. İçinde o sıcaklığı, ona karşı duyduğun sevgiyi hissetmek. O masum duyguları yaşamak, hatta gök yüzüne uçmaktır…
Aşk çok güzeldir. Yaşanması gereken güzel bir duygudur. Ona bakınca gözlerinin parlaması, kıyamamak. Sürekli onu düşünmek, merak etmek ve özlemektir. Aşk çıkar ilişkisi hiç değildir.
Aşk çok kıymetli bir varlıktır. Güzel sevmeyi bilirsen. Hasar bırakmaz, yara açmaz. Bencil duygular ile seversen. Hırpalar can acıtır. Seni eksik bırakır.
Aşkta karşılık olarak ne verdiğin, ne aldığındır. Değerli olduğunu hissettirmek, önemsemek. Tatlı kalp çarpıntısıdır.
Aşka nasıl baktığındır. Güzel bakarsan. Güzel yaşarsın…
Aşk diye bir şey olsaydı kadınlar para erkekler güzellik arayışında olmazdı bence. Shakespeare'in dediği gibi "hayalinizdeki ruhları beğendiğiniz bedenlere koyup adına aşk diyorsunuz." Bence insanın kendini kandırmasıdır aşk. Mantıklı düşünememe halidir.
Gündeliktir ama sevgi ömürlüktür saygı karakteristiktir
Maalesef öyle ama gel bizim akıllılara anlat
Aşk, sevginin bir üst noktası, aşırı ilgi ve bağlılık olarak tanımlanır. Gerçek aşkın tanımı birçok kişiye göre değişse de belli başlı özellikleri, her yerde ve her kişide aynıdır. Gerçek aşkta, üçüncü kişilere yer yoktur. Kişinin aklında da kalbinde de hayatında da sadece aşık olduğu kişi vardır.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Sadakat ve güven gerçek aşkın meyveleridir. Bunun dışında tutku ve şefkat da gerçek aşk ile birlikte hissettiği duygular arasında yer alır.
Aşkın varlığına her zaman inanmışımdır ❤️ eğer aşk olmasaydı bu kadar dizeler şarkılar kitaplar şiirler yazılabilirmiydi
Herkesin tarifi farklıdır. Herkese göre değişir ama uzun süreli bir şey değildir. Öyle olması iyi bir şey. Kafayı yerdi yoksa herkes
Aşk diye bir şey yoktur aşk demek yaşarken ölmek demek.
Aşk gerçekten olmasa elin adamını niye beşyüzmilyon kere öpmek isteyesin ki🤷🏻♀️ Bence kesinlikle var.
Var ama zannettiğiniz gibi insanı ömür boyu mutlu edecek bir şey değil, çünkü aslında bir hastalık. 2-3 yılda kendi kendine geçer.
Aşka inanmıyorum ama sevgiye ve değer verenlere inanıyorum. Aşk aptallıktır. Ergenlikte olur ve biter.
Ask yogun sevgi bana gore, kontrolsuz olan, yasagi mubah sayandan olmayanindan.. zararsiz..
Hic asik olmasamda aska inaniyorum
Aşka inanmıyordum, acaba derdim. Ama artık kesin inanmıyorum.
Aşk, insan beyninin vücuda uyguladığı komplodan ibaret.
Aşk diye bir şey yok asıl olan sevgidir oda bende yok doğduğumdan beri
Patates kızartması çoğu insandan daha değerli bence, sağlığına dikkat ediyorsan aşkı boş ver.
Hisssetmediğin duyguları
Hissettiğini
Hissettiğin anki
Duyguların = AŞK
Ben aşka inanıyorum, artık insanlara güvenmiyorum sadece.
Adı aşk olan bu duyguya inanmıyorum beynin insan vücudunu kandırma şekli
bir kimseye ya da bir şeye karşı duyulan aşırı sevgi ve bağlılık duygusu..
Aşk kavuşma olmaz aşk ulaşamadığın insana duyduğun sevgidir
Bence aşk diye bişey yok tamamen piskolojik bişey bi insanın yanında göründüğün ilgi her insanın göstermediği sadece o ilgi hoşumuza gittiği için aşk denmiş ama o ilgi kesildiğin an aşkta biter demeki
var aslindaa.. ama ne yazikki onunla yasiyamazsinn sadece onunla olursunn :(
ben aşka inanmıyorum insanlar sadece dış görünüşten hoşlanıyor
Aşk sevipte başkasının evlendiği sahte sevgilere denir. Ask diye bir şey var ama bize uğradığı yok son zamanlarda
Üzerine titremek, acaba bişey mi diyecek veya canı birşeyler istiyor mu vs bu düşüncelerin açıklaması =aşk normalde kimse skmde olmaz.
Aşk bile bile yanmaktır
İnancımız kalmadı aşka
Aşk yok sadece menfaat var
Var ama nasıl bir şey acaba tarifi nasıl
Aşk dediğin gereksizdir
Evet var ama sadece değerini bilenlere
Bunu bir tek yananlar anlar, onlar daha iyi bilir.
doğru insanı bulursan vardır
Aşk gerçektir ama çok yorucudur
Evet var..
Bende war. size de tawsiye ederin
Geçici, kalıcı değil.
aşk var
herkese farklı
Aşka inanmıyorum
Aşk Galatasaraydir karşılıksız seveceksin
Aşk aptallıktır herseyi kabullenmektir
aşk yok ölüm var
Kesinliklee...