Yani ben aşk yok diyorum ama aşk acısı diye bir şey var aşk bir kişinin birisine olan yoğun duygusu mu yoksa iki kişi arasında olan yoğun duygu mu
Birisini sevince mesela aşık olduk diyoruz o mantıkla var aşk kavramının tanımı değişiyo sanki eğer aşk birisinin karşı tarafa olan yoğun duygusuysa plotonikle aynı oluyor ya da aşk varsa nasıl virşey birisinin kalbini sevmek mi bence yok herkes illaki tipe bakıyor tipini sevdiğin kişinin kalbini sevmek mi o zmn da ayrılık diye bir şey var evlilikler bile bitebiliyorken aşk nasıl olabilir ki ve imkansız bir şey gibi o kadar milyon insan içinde iki kişi birbirine aynı duyguları hissedicek ihtimali çok düşük aşık olduktan sonra soğuma gibi bir durum da var geçici bir şey mi o zmn dizilerde bile aşk kusursuz değilken gerçekte nasıl ki
Birisini fiziği için sevmek mi iyi olduğu için sevmek mi bunlar türü mü mesela olduğu gibi seven yoktur ki yani birisini eğlencelidir konuşaması sarıyordur sana iyi geliyordur seversiniz sevgi bile karşılıklı durduk yere değilken birisi kendisine aşık olmayan birisini nasıl sevebilir kendisine kötü davranan görmezden gelen birisini seviyorsa kalbini sevmiyordurki dış görünüş için seviyordur buna da aşk diyordur bence çünkü sana karşı iyi olmayan birisini seviyorsun ben bile yazarken kendimle çelişiyorum daha var mı yok mu bilinmeyen birşeyin tanımını arıyorum
Varsa kaç kez yaşanabilir kaç kez aynı duygu hissedilebilir herkes diyoki gerçek aşk var kendimizi kandırıyoruz bence
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer