İlgilinin daha çok olması için mi
Sanal da bunu birilerinin bilmesi ne gibi avantaj sağliyor kendilerine
İlgilinin daha çok olması için mi
Sanal da bunu birilerinin bilmesi ne gibi avantaj sağliyor kendilerine
Çünkü farklı av peşinde oldukları için bir de günümüzde bazı kızlar varken herkesi genellemiyorum evli erkeklere özellikle bayılıyor artık bunu nasıl bir mana var bilmiyorum ama onlar da bunu bildiği için fırsata çeviriyor işte evliyim bak hani gel takılalım falan filan
Ama bunu kabul eden yoknyokmvakit geçirip yeni şeyler öğrenmek için buradayız diyorlar
ne kadar saçma bir soru. evliyim ne yazayım aranıyor mu yazayım. bekar mı yazayım. siteye kaydolurken sordu ben de evliyimi işaretledim. evli olduğum için işaretledim yani. kafanız ne tuhaf şeylere çalışıyor. ve ayrıca evli olduğum için özellikle daha yoğun ilgi falan görmüyorum. benim amacım burada sosyalleşmek arkadaş edinmek değil soruları okumak, soru sormak, bildiğim şeyler hakkında yorum yapıp, bilmediğim hayatları öğrenmek. bu kadar basit bir sebep.
Gizli olmasan profilini didik didik edip bakmak isterdim nerelere yorum yapıp nerelere sorolu sorduğunu. Kocanın bundan haberi olması gerekmiyor mu peki
zaten sitenin bitki türünü oluşturan abazalar hemen eklemesin diye hep gizlide takılmak zorunda kalıyorum. nerelere yorum yaptığımı neden bu kadar merak ediyosun? amacım farklı olsa oraya 2 meme gösteren foto ve bekar yazmam yeterli olurdu zaten. gelip burada laf anlatmam gerekmezdi. işime bakardım. sitenin adı kızlar soruyor zaten burası flört uygulaması değil önce bunu öğrenin. çiftleşmeye gelmiyor buraya insanlar. kocamın da haberi var ayrıca. burada öğrendiğim tuhaf hayatları akşam ona anlatıyorum hatta yazdığım yorumu okuyorum bazen bana katılıyor bazen katılmıyor. başka sorun var mıydı?
Zaten sorun burada başlıyor bu tür olanlar özelde anasını anlatıyorlar 😂
özele gitmediğim için bilemeyeceğim arkadaşım onu en iyi sen bilirsin
Sütyen çıkmış ak kaşık 😂 madem o kadar sakin Kendi halinde birisin kocanla beraber okuyun siteyi o da bu güzel yerden istifade etsin 😅
sen bir an önce evlen bence kudurmuşsun eşsizlikten. milletin evliliğine salça olacağına kendi hayatına odaklanmanı öneririm. senin gibi kalitesiz 3 5 velet burada karı kız kovalıyor diye ben yaptığımdan pişman olacak veya burayı bırakacak değilim. evli bekar olmak kimseyi ilgilendiren bir durum değil olamaz da. evli olduğum halde evli yazmasam bu ssfer de başka yorumlarsınız. beyniniz çürümüş
Konu bu değil aslında sorduğum soruya cevap vermiyorsun kocan senden gizli bunları yapsa ne dersin mesela
arkadaşım gizli yapan vardır ama gizli yapmadığımı belirttim üst taraflarda zahmet edip okursan görebilirsin
Haberi var yani her şeyden 😅
AYNENNN!! HABERİ VAR. 10 KERE DAHA TEKRAR ETMEMİ İSTER MİSİN HABERİ VAR!!. burada yanlış şeyler peşinde koşsam oraya evli yazarak niye kendi kendime önümü kapatayım ya akıl var mantık var. evlilere daha çok ilgi duyuyolarmış. sapık demek ki o insanlar. evlilere daha çok alaka gösteriyorlar diye medeni durumumu mu değişeyim şimdi:D yorumlar sorular bile silinmiyor sistemde. gizli kapaklı ne yapabilirim? herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz. daha fazla uğraşamayacağım kendimi anlatmak için. ne düşünmek istiyorsan onu düşün özgürsün. evlileri rahat bırak yeterli. selametle
İnanmadım buna 😅 Allah'a emanet
Cevap
0Cevap
Sürekli erkeklerden gelen mesajlar olduğu için bu durumlardan rahatsız oluyorlar hemen de kendinize pay cikarmayin
Evlilere rağbet daha fazla ama bunu bilmiyor musunuz 😂
Yok maalesef evli olmadığım için, erkeklere zaten fark etmiyor onlar eşekle bile hallediyor
Nereden biliyorsun 😂
Senden dolayı biliyorum😘
Çok tatlısın 🥰
Başkaları da bilsin diye😉
Ne olacak bilince
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?