Kadın erkek farketmiyor, evli olunca sanki onu ayartabilmek bir meziyetmiş gibi algılanıyor. Bunu kadınlığın ve erkekliğin başarısı olarak mı görülüyor nedir anlamadım..
Kullanılıyorsunuz bence yapmayın yahu..

Kadın erkek farketmiyor, evli olunca sanki onu ayartabilmek bir meziyetmiş gibi algılanıyor. Bunu kadınlığın ve erkekliğin başarısı olarak mı görülüyor nedir anlamadım..
Kullanılıyorsunuz bence yapmayın yahu..

Hemcinslerin bekar erkekleri kolay hedef, evli erkekleri zor hedef gördüğü için evlilere ekstra ilgi duyarlar. Bilhassa ergen olan hemcinslerin için 30 üstü evli erkekler bir numaralı avdır
Ben en çok erkeklerde görüyorum bunu daha geçen gördüm. "Evli misiniz?" Diye bir soru vardı. Kadının biri gizliden evet yazmış. 3 tane erkek; "konuşalım mı?, kocanla aran iyi mi? , kocan seni iyi doyuruyor mu?" Bilmem ne gibi soru soruyorlardı. 😑
Cevap
15Cevap
Sapıklar için geçerli bu..
Benim de fantezilerim var ya birini ayarttım da diğerlerini de istiyorum 😂
@TürkQueen Helal👍
Evet sitedeki evli kadınlara ayrı bir zaaf var bu doğrudur ama bu bazen tek taraflı değildir yani erkekler için de aynı durum geçerli
evli erkekler kadınlara zaten cazip gelir çünkü biri onaylamış diye düşünürler veya elinden almak isterler
Bence zaaf değilde kişilik bozukluğu
Seçen ve seçilmiş kişinin onu seçtiğini düşünüp egosunu tatmin etme durumu. Başka bir şey degil.
Yasak olan çekici geliyor büyük ihtimalle heyecan istiyorlar ama bu yaptıklarının doğru olduğu anlamına gelmez
Yani çok denk geliyorum bende burada. Muhtemelen söylediğin gibi bir ego tatmini durumu oluşuyor başkasına ait olanı elde etme meselesi
Kesinlikle şunları yapan ser'sem insanlar o derece boş ve mânâsız işlerle iştigal ediyorlar. Hayvanat dahi kendi vazifeleri dışında mânâsız işlerle meşgul olmuyorlar...
Olan varsa hasta ruhludur. Evli insana neden ilgi duyulur ki
Oysaki seninle düzgün konuşuyorduk öğretmenim
Ankaradan hesabım kapandı eski kullanıcı adım ironiq ti
Bu tavırda bu düşüncede olan insanları ayıplıyorum
Evliler ilgisiz kalmış
Evet öyle çünkü. Hehehe ayartın beni kızlar
sansini deniyor insanlar gayet dogal :)
saçmalık bence
İlgi çekici oluyorlar evet
Kesinlikle
Çekici gelir yasak şeyler hep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?