Sevgilim kaçtı 😂 sizce neden?

Uzun zamandır görüşemedik aylar sonra ilk defa bu sefer aramızda yaklaşım oldu aynı gece 2defa benim evime geldi yakalanıcaz korkusuyla kaçtı çok tedirgin oldu boğuluyorum anla yanımda olmak istiyorum ama şu an bu ev beni basıyo boğuyo gideyim Lütfen dedi bende git dedim uzun zamandır görüşmüyoru iş ve mesafe yüzünden o gece vaktimiz varken kaçtı gitti resmen ve kendimi çok kötü hissettim hapı al bırak öyle git be çıkamam yarın dedim onuda almadı ben parasını veririm sen al dedi gelene kadar çok uğraştı ama anımda duramadı çok gergindi sonraki gün naptın diye mesaj atmış bende hallettim dedim
Götüm tutuştu bidaha tövbe dedim denemek içi bencede yazmış bidaha cevap vermedi

ilk defa böyle bişey yaşadım çok ağrıma gitti 9senedir beraberiz ilk defa böyle gördüm çok 💩 tan hissettim kafam çok takıldı neden böyle yaptı tiksinme gibi bi durum asla olamaz tertemiz bi kadınım ama böyle ne yapmaya çalışıyo ders vermek istiyorum çok zoruma gitti ne yapayım nasıl davranayım ve niye böyle davranmış olabilir?
Sevgilim kaçtı 😂 sizce neden?