Dış görünüşüm yüzünden aşk işlerini kapattım, haksız mıyım?

Şu resimlerdeki kızlara bakinca düşünüyorum böyle kişilerle sevgili olmak varken neden bir erkek benle sevgili olsun ki benim gibi Habeşi istememekte de haklı yani böyle güzel kızlar varken internette çevremde falan da görüyorum hep manken gibi kızların sevgilisi var
Güncellemeler
+1 yıl
Bazen düşünüyorum Allah adilse neden bazı kullarını özenerek bazılarını benim gibi uydurma şekilde yaratmış dış görünüşü
Güncellemeler
+1 yıl
Böyle düşünmemin çok sebebi var bir konuştuğum zayıfım kaslıyim diye kilo al diyip duruyordu sonra sorduğumda kilolu kızları seviyorum dedi, biri de vampire benziyorsun dedi biraz yüz hatlarim keskin diye biri de bakımlı olduğum halde sende onlar gibi bakımlı ol demişti. Gecmiste çok zorbalik yaşadım dalga konusu oldum dış görünüş yüzünden insan hatırladıkça sinirim bozuluyor
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız için teşekkürler hepinize ama bilmiyorum belki de aynadaki gördüğüm kişi kabullenip güzel olmadığımı kabullenmem gerekir ki sonra ki zamanlarda üzülmeyeyim
Güncellemeler
+1 yıl
Kan bağım olan kişi maymuna benziyorsun dedi cidden Tanrı nin adaletsizliğini benim gibiler çekiyor artık kesinlikle kabullendim beni kabul etse etse toprağın altı kabul eder