- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılVerdiğin detaylar bana güzel geldi aslında. İnsanların pek çoğu estetikle güzelleşiyor yani dış güzellik basit bir şey. Ama sen insanların güzellik algısına uymuyorsun diye niye Allah'a sitem ediyorsun? Bu çok boş bir şey. Asıl güzellik insanın enerjisinde olur ve karakteri dışına yansır. Bende hep zorbalık gördüm ve zorbalık gören çocuklar büyüdüklerinde hep güzel olurlar. Bir de güzel oldukları için zorbalık görürler. Ben çok normal bir çocuk olduğum halde erkeklerden dayak yedim kızlardan ağır laflar işittim, kimseye zararım olmayan kendi halinde takılan kendi kendine mutlu olmaya çalışan bir çocuktum sadece ama psikolojimi mahvettiler. Öldürmeye teşebbüs, tehdit bile ettiler, aileme küfürler ettiler ve hiçbir hoca beni savunmak yerine bir bakış atıp geçtiler. Karıncaları bile seven, her şeyini paylaşan, kimseye zararı gıcıklığı olmayan bir çocuğun günahına girdiler. Daha da beter şeyler yaşadım. Güzel oldum bu sefer de güzelim diye bir sürü taciz gördüm ve yine şiddet (bir erkek tarafından) yine hemcinslerim tarafından dışlanıp zorbalandım. Burada sorun bende mi? Hayır. Sevgi saygı görmemiş çocukların içindeki negatifliği kusmanın bir yolu zorbalamak. Sen insanların sana söylediği şey değilsin kendine söylediğin şeysin. O yüzden insanları dinlemen de takman da a. talca. A. tallarla a. tal olursan böyle yaşamaya devam edersin, ha bu arada bunu da seçen sensin canım. İstediğin kadar bir güzelliği, başarısı olmayanları dinle kafana tak ama bunu yapacaksan da bize gelip "üzülüyorum" deme çünkü bunu kendi kendine seçen sensin. Allah'a sitem edeceğine dön de kendi yaptığın şu hatalara bak. Ağır geldiyse de kusura bakma.
11 Yorumla- +1 yıl
Yaptığın bazı yorumlara baktım. Dikkat çekmek için sadece dışının güzel olmasına gerek yok eğer sen özgüvenli olursan zaten dikkat çekersin. İnsanların sana saygısızlık yapmasına izin vermezsen yine dikkat çekersin. İstemediğin şeyleri yapmadığında kendi duruşun olduğunda da dikkat çekersin. Kendine yapılan haksızlıklara sesin çıkarsa, kendi ayaklarının üzerinde durursan, aklı başında hareket edersen doğru insanlar hayatına girer. Sadece dış görünüşleri ile bir şeyler elde edenler bir şey kazanmıyorlar sadece kendileri gibi s. lak insanları etraflarında topluyorlar. Sineklerin güzel bir ışığı olan lambanın etrafında toplanması gibi ama o lambalar da hep parlamıyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılAllah'ın gücüne gider derler.
Yapman gereken ilk şeyi söylüyorum ; sosyal medya hem vakit kaybı, hem de asla gerçek değil. Hickimse oraya sivilceli yüzünü, kepçe kulaklarını , burnunun kötü durdugu açıyı çekip koymuyor. Kapitalizm bunu çok seviyor.
Sen o insanların çok güzel olduğunu düşünüyorsun ya, o paylaştığın fotoğraftaki o "güzel" kizlar dışarıya makyaj yapamadan, kendileri olarak çıkamıyor.
Çünkü kendi yarattıkları güzellik algısına yenik düştüler ve birçok yerlerini hala begenmeyip nasıl yaptıracaklarını düşünürken sosyal medyaya bunu tabi ki yansitmayacaklar. Bu yüzden sosyal medya kullanmayarak kendine en güzel iyiliği yapmaya başla.
Ben kullanmıyorum ve eksikliğini sildigin andan itibaren hissetmeyeceksin bana güven.
Artık bir siram yok , istediğini istedigin zaman uygula.
Evet herkes aynı sartlarda dünyaya gelmedi. Genlerimizden istediklerimizi alamadık.
Benim de hokka burnum kiraz dudaklarım elma yanaklarım yok. senin de, onun da bunun da.
Ama insanlar arasındaki en büyük farkı yaratan şey, kişiliktir. Kültür , zeka, bilgi, mizah...
Sen dış görünüşünle zihnini meşgul ederken senin konusmandan fikirlerinden etkilenen insanlar olacaktır.(cinsiyet belirtmiyorum) bunu geliştirmeye devam et. Eğer bu dediklerim sana inandırıcı gelmiyorsa emin ol ki Sapyoseksuel (zekadan etkilenen vs.) olan insanlar var.
Lana del rey şarkılarıyla ve sesiyle ünlü , fiziğiyle değil ve çok hayran olduğumuz bir sanatçı ornek verecek olursam.
Kendine saygı duy.
- sen kendine Habeş dersen, kimse sana çiçek gibi demez. Çiçek nasıldır? Güzel kokar , renkli , hoş. Bilmem anlatabildim mi? Sen çiçeği eline aldığında ilk önce koklarsin veya
Limon ağacının yaprağı... Kimse limon ağacının yaprağını eline şunun güzelliğine bak diye aldı mı? Alanlar vardır şimdi limon ağacının yaprağını ötekileştirmeyelim :) .
Limon ağacının yaprağı çok güzel kokar ve ben koklarken kendimden geçerim. Bu onu sevmediğim anlamına geldi mi? :) bak artık anladın.
Sağlıklı ol.
-Her güzellik dışta olur diye bir şey yok.
Karacigerine, bobregine , midene saygılı ol!
Suyunu iç :)
Kendi rengini bil !
Herkes seni aynı renkte görmeyecek.
Buna alış. Sana mavi diyen olacak pembe diyen , siyah diyen vs.
Sen her sana renk verene bukalemun olacaksan işimiz zor :)
🎀🧸
Senin düşüncelerin çok normal. İnan bana.
"Anormal düşünüyorsun! Bir doktora git beynin silinmiş "demeyeceğim.
Zaten önemli olan kendine aşık olman değil , inan bana biz onlara narsist diyoruz :)
Önemli olan kendinden nefret etmemek.
Aşk senin görevin değil onu zaten başkası senin için yerine getirecek
Her göz yüzde değil, kalp de görür.
Sen kendini sev. Çünkü sevgi görünüşe bakacak olsaydı söylerdi görme engelli arkadaşlarımız 🩷34 Yorumla- +1 yıl
Bayılıyorum kendime ne de güzel yazmışım.
Soran+1 yılTeşekkür ederim tavsiyeleriniz için
- +1 yıl
Rica ederim, ama lütfen sil sosyal medyalarını.
- +1 yıl
Eyvallah cawemın
Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı. Evet haklısın bunu ben de düşünüyorum ara sıra neden eşit yaratılmadık.. Neden bazılarımız özene bezene yaratılmışken, bazılarımız tipsiz yaratılmış diye.. Herhalde bu da bir çeşit imtihan. Irkçılık anlamında söylemiyorum ama bak mesela siyahi kadınların bir çoğu bırak güzel olmayı, kadın gibi bile görünmüyor. Bu da onların imtihanı herhalde diye düşünüyorum..
Şu hayatta mutlu olmak istiyorsan her zaman kendinden daha alt olanlara bakmalısın. Bediüzzaman; senin bir kolun yoksa, iki kolu olmayanlara bak, şükret demiş.
Ayrıca herkesin bir beğeneni vardır. Eminim seni de beğenen biri çıkar. Alternatif olarak; makyaj veya estetik de yaptırabilirsin kendini daha iyi hissetmek için. Yeterki umudun olsun.04 Yorumla- +1 yıl
Son Soruma cevap ver
- +1 yıl
siyah kadinlarin coguna bayilan ben bunu gorunce uzuldu! hepinize 10 basarlar diye dusunuyorum 🤤 +cana yakinlar +surekli istekliler +sicaklar i love black women 😍
- +1 yıl
@Birdusunceseli ben ötekileştirmeyi seven bir insan değilim. Sadece 2 dakika gerçekçi olucam. Demekki siz tipsiz seviyorsunuz bu da bir zevk. Ayrıca sizin saydığınız kriterler de görüntü değil, huy üzerine. Bunu beyaz ve yüzü güzel kadınlarda da bulabilirsiniz.
- +1 yıl
@Birdusunceseli esmer kötü
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAllah nasıl ki bazı insanları zenginlikle ve bazılarını fakirlikle imtihan ediyorsa, aynı şekilde bazı insanları güzellikle ve bazılarını çirkinlikle imtihan eder.
Doğuştan veya sonradan kaza geçirerek engelli veya hasta olabilirdin yani kör, sağır, dilsiz, bacaklarından sakat, kollarından çolak, otizmli, felç, bitkisel hayatta olabilirdin, kanser hastası veya beyninde kötü huylu tümör olabilirdi, hafızanı kaybetmiş olabilirdin!
Çok güzel ve fiziği çok düzgün bir kadın olup, savaşların olduğu ülkelerden birinde her gün tecavüze ve işkenceye maruz kalan bir mahkum olabilirdin
Bu dünya hayatına hak ettiğinden daha fazla verdiğin sürece, kendi değerini daha çok azaltırsın, Allah herkese farklı özellik, güzellik, eksiklik, fazlalık, meziyet ve kusur vermiş, bu geçici dünya hayatında “nefsimizin ve şeytanın kölesi olup, Allahın adaletinden şüphe ederek Rabbimize isyan edip cehennemde yanmayı göze almak yerine, Rabbimizin rızasını kazanarak cennette sonsuza dek mutlu yaşamaya odaklanmalıyız.
Aşağıdaki çirkin kadınlardan biri olabilirdin yani bence çok güzel olmayışını abartmak yerine, güzel özelliklerine ve güzide meziyetlerine odaklanarak; (tövbe edip) şükret…
13 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakmayın ama şükret edebiyatı sıkıyor artık bende elimde olmayan şey için laf yiyorum hem de ağır laflar yani Allah adil olsaydı sence böyle mi olurdu dünya
Cevap sahibi+1 yılVarsayalım üçüncü dünya savaşı oldu ve savaş çok uzun yıllar sürdüğü için tüm halk perişanlık içinde karnını zor doyuruyor, savaşa gönderilen askerler için halktan toplanan giyim ve gıda yardımları sayesinde tüm askerlere yeteri kadar su ve yiyecek, kurşun geçirmez kamuflajlar, sıcaktan veya soğuktan koruyacak kıyafetler veriliyor, ancak bazı kıyafetler diğerlerinden daha şık ve daha güzel yani halktan toplandığı için her aileden alınan kıyafetler aynı değil, bu durumda kötü görünümlü olan kıyafetler verilen bir askerin buna itiraz ederek; “haksızlık bu ya neden bana daha güzel kıyafetler vermediniz, hiç adil değilsiniz, isyan ediyorum ve savaşa gitmiyorum” demesi ne derece doğru ve makul karşılanabilir, böyle bir askere hak veren çıkar mı, bilakis hor görülmez mi yani millet can derdinde ve canını ortaya koyarak vatanı korumak derdinde ama sen zor bela halktan temin edilen ve rastgele dağıtılan kıyafetlerden sana güzel olanı denk gelmedi diye şımarıklık yapıyorsun demezler mi! Bu örneğe göre derin düşün yani Allah bizi ne için yarattı ve bu ölümlü hayatı olan dünyaya neden gönderdi ve Rabbimize karşı sorumluluklarımız neler? Görselliğine takılarak; nefsine ve şeytana uymak yerine, tövbe et ve bu fani (geçici) dünyadaki asıl görevine odaklan yani gerisi teferruat…
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey görselden ibaret değildir..
58 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Senin bu dedigin baska bir konu ben cirkinlikten bahsettim. Baskasi onu cirkin de begenebilir guzelde. Ama ben guzel insanlarin daha el ustunde tutuldugu daha saygi duyuldugu daha sevildigi vs. Her zaman hayata 10-0 önde baslarlar. Özellikle de gunumuzde cok ciddi guzellik algilari dayatiliyor. Artik gunumuzde biri arkadas ararken bile guzel olmasina bakiyor. 7 yasindaki cocuklar bile Tiktok'ta 'Güzellik algısına uymuyorum' diye geziniyor. Herkes senin gibi guzelligi umursamayacak diye birsey yok. Profilimdeki bebek varya. İste onun babası annesini aldatiyormus ve annesinden bosanmak istedi. Ama bosanmak isterken aldattigi icin bosanmak istedigini soylemedi. Yok sen kilo aldin yok sen cirkinlestin yok sen kendine bakmiyorsun vs. dedi. Sirf fiziksel ozellikleri yuzunden evli ciftler bile bosanma asamasina kadar gidiyor ve birbirlerini daha guzel insanlarla aldatiyorlar. Bu benim sahit oldugum en basit örnek.
- +1 yıl
@symaki0 Katılıyorum, böyle bir algı var ve insanlar bunun etrafında hareket ediyorlar.. Lakin kriter olarak bu tarz bir şeyi öne sunmak ve bunun üzerinden hayatını paylaşmak bana kalırsa ahmaklıktır.. Şunu demiyorum görsel hiç bir şey ifade etmiyor lakin %25 görsel ise %75 karakter, uyum, düşünce tarzı, duruşu gibi özellikler olmalı.. Aksi halde zaten günümüzde var olan birlikteliklerin ne kadar kısa süreli olduğunu görebiliyoruz..
- +1 yıl
Eli yüzü düzgün olsun biraz güzel olsun karakteri düzgün olsun yeter 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBu zaman da maalesef ki her şey dış görünüşe bakıyor bende zaten yıllar önce aşka inanmayı bıraktım çünkü insanlar kalbi ya da karakteri sevmek yerine dış görünüşü güzel olanı tanımak istiyor ya da seviyor
00 Yorumla
+1 yılMaalesef günümüz dünyası görselin yükselişini daha dramatik seviyelere çıkardı. Bu sadece bireyler arası beğeni yargısı da değil. Kediye sahip de olsalar önce güzelliğine odaklanıyorlar. Bu hayatın her aşamasında değişmez bir parçamaz. Güzellik tarih boyu değişken niteliklere göre payelendirilmiş hep. E tarihle işimiz yok şu an, ânı yaşayan insana odaklandığımızda da, güzel olmadığımızı keşfetmek için büyük yeteneklere ihtiyacımız yok. Toplum kafamıza vura vura öğretiyor zaten. Şu var ki, bu gün bizden güzel ve bakımlı olmamızı bekleyen modern dünya, bunu gerçekleştirdiğinde, bizden beklentilerini dizginlemiş olmayacak. Modern dünya sürekli beslenmesi gerektiğinden dünyanın en estetik bireyleri dahi olsa, yeni şeyleri de hep bizden talep edecek, ediyor da. Beğenilmemenin yıkıcı olduğunu kabul ediyorum. Zira varlıklarımız birilerine güzellik borcu varmışçasına, tek amacımızın birilerine şirin gözükmek olması kabul edilemez. Hayatta başka değerler de var, onlara odaklanmak en hayırlısı. Maneviyata yatırım yapmak için kokuşmuş bir erkeğin salyalı ağzına bakıyor olmak doğru değil
25 Yorumla- +1 yıl
Coğrafyaya göre değişiyor bu. Beyaz ten daha çekici geliyor evet, ama ona şuna bakılmaz demek hoş kaçmıyor
- +1 yıl
Herkesin bi alıcısı vardır, bu kadar radikal olmayın hanımlar. Birbirinizi boğazliyacaksınız: d
Gel sana çok özel bir şey söyleyeyim. Üniversite de sınıfın çoğunluğu kız. Bu resimdeki kızlardan da çok var, bölüm ing öğretmenliği.
Ama bana sorarsan en çok dikkatimi çekenler, bunlara hiç benzemeyenler.
İlk hafta anlamamıştım kim ne...
İlk hafta esmer kuru suratsız dediğim kız, şu an number one.
Öyle güçlü, öyle hanımefendi, öyle nazik, kendinden emin, çalışkan, her konuşmasında beni büyülüyor.
Konuşma derslerinde o konuşurken pür dikkat kesiliyorum.
Güzel mi, yüz güzelliği olarak değil. Ama öyle güzel yüreği var ki, artık yüzüne bakınca bambaşka bir kişi görüyorum.
Umarım cevabı almışsındır.331 Yorumla- +1 yıl
@lilyyx senden çok sarışın görmüşümdür. bizim aile full sarışın. anne tarafımda mesela tek bir esmer bulamazsin. ama esmerler yine de daha çekici. renkli gözlü bir sarışın ile renkli gözlü bir esmeri yan yana koy esmer daha fazla dikkat çeker çünkü daha çekici yalan yok kabul etmesen de öyle.
Soran+1 yılYanlış anlama ama kız büyük ihtimalle güzel artı yaptığı davranışları da görünce hoşuna gitti eğer dış görünüşü güzellik algısına uymayan birisi olsaydı karakter olarak iyi olsaydı da bakmazdiniz
Soran+1 yılBüyük ihtimalle kız güzeldir ve senin tipin değildir ama sonuçta kız güzeldir karakter olarakta iyi olunca ilgini çekmiş yani erkeklerin dış görünüşe bakmıyor lafı inandırıcı gelmiyor
Soran+1 yılKızlar burada ten rengi önemli değil ki her insan sevilmeyi hakeder bence kavga edip kirmaniza gerek yok birbirinizi
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Allah herkesi güzel yaratmış aslında ama bakımsız ve kendine dikkat etmeyen birisi tipsiz olmayı da hak ediyor
Spor yapmanı öneririm bedenini değiştirdiği gibi yüz güzelliğini de ortaya çıkartıyor bakımlı temiz ol, konuşman da kekeliyor musun kitap oku bilgi edin araştırma yap bilgili birisi ol dil öğren çabalamak gerek boş boş durmak değil
Benim de hiç sevgilim olmadı dış görünüşümden dolayı ama tipimden değil bedensel yürüme engelli olmam yüzünden istemediler beni ama ben umutsuz muyum değilim çabalıyorum geleceğim için hem kendi vücuduma kendime değer veriyorum hem de hayatımı geliştirmeye çalışıyorum zengin olmak için çabalıyorum ki ileride eşim dediğim insan bir zorluk çekmesin
Hayatını güzelleştir kendini de güzelleştir çabala ve sabırlı ol27 Yorumla
Soran+1 yılSpor falan yapıyorum kaslıyim çok olmasada bu yüzden bile laf yedim konuştugum birinden neymiş kilolu kızları seviyormuş
Soran+1 yılEtrafımdakiler diyor ben zaten diyetisyene de gittim normal vücut kitle endeksim bazı insanlar maalesef boş boş konuşup canımı sıkıyor
- +1 yıl
Seni Allah onlardan uzak tutmuş uzaklaştırmış, "kilolu kızları" seviyorum diyen birinden anla sadece dış görünüş için seviyor kalpten sevgi falan yok o kişi de ulan beni kaslı spor yapan bir kız sevecek ve reddedeceğim şaka mısın sen
Başka insanların dediklerini dinleme, benim bir ara arkadaş ortamım vardı ama şimdi tek başıma daha iyiyim dışarı çağıran yok eden yok başımı şişiren yok tek kalmak her zaman iyidir şimdi ise mahalleye çıkıyorum tek başıma kendi ortamımı yaratıyorum beni gören geliyor 😂🤷♂️ ama benim aşk işi görücü usulü evlilik ile olacak sadece onu bekliyorum - +1 yıl
+1 yılEski bir atasözü "Yüzü güzele doyulmuşta, huyu güzele doyulmamış." Kendine olan sevgini ve değerini hisset, doğru insan seni olduğun gibi kabul edecektir.
Unutma gerçek aşk seni olduğun gibi sevecek ve kabul edecektir. Herzaman kendini olduğun gibi ifade etmeyi ve içindeki güzellikleri paylaşmayı unutma. Hayatında doğru insanın belireceğine inan ve kendine olan güvenini kaybetme. Herkesin kendisine has güzellikleri vardır sende bunu keşfetmeye odaklanabilirsin.
Unutma ki gerçek aşk, dış görünüşten çok daha derin bağlantılara dayanır.30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Görselliğe sadece güvenmek yerine, yaşamın derinliklerine inmek önemlidir. Bir kızın ilgisini çekmek için binlerce kişi olabilir, ancak asıl önemli olan onun kalbini kazanabilmektir. "Bir kızı 1000 kişi ister, bir kişi alır" sözü, yüzeydeki ilgiden ziyade derin bağlantıların ve gerçek sevginin değerini vurgular. Bu cümle, hayatın karmaşıklığını ve herkesin kalbinde özel biri için ayrılmış bir yer olduğunu yansıtır. Belki de, Allah sizin için gönül alıcı birini özel olarak saklı tutuyordur, bu yüzden sabırlı olmalı ve gerçek bağlantıyı beklemelisiniz.
16 Yorumla
Soran+1 yılAllah tan ümidimi kestim artık ben beni hatırlamazda zaten toprağın altına girince özel biri de gelir artık mezarıma bazı insanlara bakıyorum nasıl seviliyorlar falan bende her konuda gecikme yaşıyorum neymiş hayırlısı öyleymiş hepte bana mı yani torpilli kullarına öncelik vermiş hep
Soran+1 yılZamanında çok düzgünce davrandım daha beterini verdi gidipte sürekli sınav adı altında kaldıramayacağım yükleri verip şükretmek mantık dışı olur benimde bir psikolojim var tuzu kuru tiplerine geçsin torpili ben zaten yaşamdan bile soyutladim kendimi
- +1 yıl
Ulan benim bir ton kusurum var hayatımda yolunda gitmeyen çok şey var o kadar çok dertleniyorum ki çıldırıyorum bazen sen gelmiş sağlığın bile yerinde isyankarlık yapıyorsun allahı yargılıyorsun yaşıyorsan kendin için yaşa başkasına hayrın olmasına gerek yok kendine değer ver kendin için yaşa
Soran+1 yılYanlış anlamayın ama zamanında yaptım bir şey olmadı olmayacak duaya amin demek sadece kendimi kandırmak demek Allah az da olsa kul ayirmasa herkese adil davranırdi hayatın gerçekleri bunlar küçücük çocuklar anne babasız büyüyor kimisinin her şeyi 4 4 lük
Takildigin konuya bak. Ben dış gorunuse çok takilmam içi boş olduktan sonra cahil anlayissiz olduktan sonra kim napsin. Kimisi vardır çok güzel ama boş bakar ama kimisimin gozlerinde derin manalar karakter vardir. Kimisi çok boyalı olur emin ol ikinizde yağmur altında islansaniz boyaları akar ama geriye indanin özü kalir. Bakım iyidir tabi bakımlı temiz düzgün giyinmek o ayrı. Ama estetikle kendini bı şeye ispatlamaya çalışanlara aldırış etmeyin. Sanıyorsunuz ki erkeklerin hepsi mankenleri çok sever yok öyle bı algı. Seni herkes sevsin begensin dış gorunusun icin mı istersin ki 60 yaşında diş güzellik kalmaz güzel huy karakter kalır. Yoksa bı kişi sevsin sadece seni sevsin mı istersin. O yukardaki gosterdigin kızlar o kadar da güzel değil ki takilma.
02 Yorumla
Soran+1 yılHiçte öyle olmuyor biliyor musunuz bu dış görünüş yüzünden bir kere bile fotoğraf çekinemedim cekinsemde yüzüm göstermeden çektim yüzümü açık cekinsem de bakınca midem bulanıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim ya, anlıyorum da bence insanlar az da olsa özenmek kötü çünkü internettekilerin 100'de 90'ı filtreler, botokslar, estetikler, bilmem daha ne cilt bakımları. Ben şahsen ne zaman görsem umursamam, geçerim. Aşka gelirsek bence bunun görünüşle alakası yok cidden. O kadar affedersin güzel olmayıp ama yanında manken gibi erkek gezdiren kız gördüm. Benim de sevgilim olmadı bunu dış görünüşe bağlamam asla! Neyse böyle yani bence beğenmediğin yerlerini yaptırabilirsin eğer maddiyatın yetiyorsa. Yanlış anlama ama yani daha mutlu olacaksan yaptır bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSoran arkadaşın yüklediği resimler istisnasız instagramdan hortlamış son derece estetikli ve fotoshoplu bi okadar yapay ve itici. Güzellik algısı değişti evet, ama negatif anlamda. İnsanların gözleri anormalliğe alıştı artık. Estetisyen doktorların bile algılarının zamanla değiştiğini kontrolü kaybettiğinden bahsediliyor ki şaşırmıyorum. Suratı dolguyla balona dönmüş, dudaklar sucuk gibi kendi başına organizma, botoksla üst dudağı burnun ucuna yapışmış, kaşlar botoksla sumo ringer lerin kaşına dönmüş olması… bunların güzel?
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTüm bunlar günümüz algısında güzelliği yansıtıyorsa kabul etmiyorum asla ve şundan eminim ki, gün gelcek devran döncek ve yaptıranlar çok pişman olcak keza dışarda ve çevremde gördüğüm bayanların estetikle güzelleştiğine hiç şahit olmadım ama çirkinleştiklerine bolca tanık oldum. O nette boy boy gezen sözde aşırı güzellerle hiç karşılaşmıyoruz dışarda ne hikmetse. Ayrıca evet güzellik önemli ama Allah vergisi olan doğal güzellik
- +1 yıl
katılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 731 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kendine münhasır güzeldir ve güzellik göreceli bir kavramdır. Size nasıl bakıldığına dair bu düşünceyi uzaklaştıran kendinizden.
Ve dünyada her insan ayrı bir evren ve ayrı bir renktir önemli olan kişiliğinizi kendinize yansıtıp hayata karşı doğru şekilde durabilmek olmalı. Şekiller değişir ama karakter insanı temsil eder.
21 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum artık geçmişte de çokca zorbalık gördüm şu an da az uz oluyor yine ama sürekli aklıma geliyor yediğim laflar sanki tipimi ben yaptım
Güzelliğin on para etmez bendeki bu aşk olmasa
- Aşık Veysel
Umutsuzluk yaratma, anını yaşa. Hiç kimse dünyaya sütten çıkmış ak kaşık olarak gelmedi. Belki şu gösterdiğin kızlardan daha potansiyellisin. Kendini keşfetmeden bilebilir misin? Ve kıyaslama. Kim şampiyonlar liginde oynuyor bilinmez 🙂211 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin dış görünüşe baktığının kanıtı aşık Veysel'in sözü.
Soran+1 yılBakış açısına renk getirince ne olacak görünen köy kılavuz istemez sonuçta yine dış görünüşûmle ilgili zorbaliklar göreceğim
Soran+1 yılMaalesef birden fazla kişi yapınca öyle düşünmüyor insan kabulleniyor
- +1 yıl
Lan aşık Veysel'in sözünü nerenden anladın? Güzelliğin 10 para etmez diyor aslında bendeki aşk önemli yanı aşık olan adam güzelliğe bakmazzzz
Soran+1 yılErkekler görsellige kadınlara oranla daha çok bakıyor etrafa da bakarsanız anlarsınız
- +1 yıl
Maalesef gerçek böyle
Soran+1 yılİşte bende onu diyorum o yüzden hayal kurup umut etmektense kabullenip komple o defteri kapatmak mantıkli
- +1 yıl
Ben sana aşık Veysel'in sözünün bunla alakalı olmadığını söyledim aşık Veysel diğer erkekler gibi tipe bakar biri değil sözünde de güzelliğe önem vermediğini söylüyor
Soran+1 yılAşık Veysel gibi değil erkekler işte haklılards
+1 yılbir çok insan dış görünüş değil, iç güzellik önemli der. ancak erkekler özellikle kadınlarda, birinci sırada dış görünüşe bakar. burada amacım senin moralini bozmak vs. değil. yani bu gerçeği kabullenmek lazım. ayrıca bu attığın fotoğraftaki kızların da hepsi makyajlı, estetikli vs. yani doğal güzel de değil. ama her kadın güzeldir. çirkin kadın yoktur zaten, bakımsız kadın vardır. senin çirkin olduğunu falan da düşünmüyorum.
bence kendini gönül işlerine tamamen kapatma. illa ki seni beğenen birisi çıkar karşına.
sana ait olan senden hiç gitmeyecek zaten bunu bil. :)113 Yorumla
Soran+1 yılDış görünüşüm kötü olmasa bile erkekler farklı niyetle yaklaşıyorlar bana o yüzden bile aşk defterini kapatmam gerekir
- +1 yıl
bu da başlıca bir sebep değil. seninle ciddi anlamda beraber olmak, hayat paylaşmak isteyen erkekler illa ki karşına çıkacaktır hayatının bir yerinde.
Soran+1 yılBence çıkmaz artık çıksa bile mezarıma gelir artık fazla yaşayacağımı düşünmüyorum
- +1 yıl
kaç yaşındasın da bu karamsarlığa sahipsin?
Soran+1 yıl22 yaşındayım ama yaşadığım şeyleri başka biri yaşasa tımarhaneye giderdi
- +1 yıl
özelden paylaşmak istersen eğer, seni dinleyebilirim. istemezsen de saygı duyarım.
Soran+1 yılSevgilim dediğim kişi zamanında yarabandı olarak kullanıldi artı aldatmış beni sevgililer gününde bir belediye çiçeği bile vermemişti sonra hasta halimle soğukta 1 saate yakın bekledim, ailemden çoğu kişi psikolojik tedavi görüyor, insanlar desen dalgaya alıyor çıkarcinin tekiler , erken yaşta olgunlaşmak zorunda kaldım sevgi sevilmek kavramı zaten yok bende neredeyse, bir konuştuğum kilo al diyip duruyordu neymiş kilolu seviyormus bende kaslıyım biraz , sonra psikolojik acı çektiğim döngüm var o anda iradem devre dışı kalıyor benim gibi birinin yeri toprak altı da neyse yaşadığım zorbalıklarin hatti hesabı yok, arkadaşım dediğim kişinin yaptığı ağır saygısızlık mi dersin
- +1 yıl
ben de bir çok şey yaşadım, ama umursamıyorum. insanın tabi ki içine batıyor bazı şeyler ama güçlü olmak gerekli.
- +1 yıl
hayatta her an her şey başımıza gelebilir gözüyle bakarsan ve kendini seversen, hiç kimseye ihtiyacın kalmaz. 22 yaşında kendi kendine yetmen lazım.
Soran+1 yılYalnızım zaten bildim bileli birine muhtaç olduğum zaman int*harı denediğim zamandı o zamandq yalnızdım artık yalnızlık bunyeme işledi
- +1 yıl
büyük bir ihtimalle evde daha çok zaman geçiriyorsun ve hobin yok. dört duvar arasında insanın üzülmeye ve bir şeyleri sorgulamaya çok zamanı olur. bu da senin kafanı yemene sebebiyet verir. en başta kendine bir uğraş bul. ne bileyim enstrüman çal, resim çiz, dağa çık yürüyüş yap. bir şeyler yap yani. belki bilmediğin bir özelliğini keşfedeceksin. bir şeylerle uğraşınca stres olmaya vaktin bile kalmaz. kendini mutlu edecek şeyler bul.
Soran+1 yılYapıyorum hobilerim var İtalyanca öğreniyorum, spor yapıyorum kitap okuyorum kodlama yapıyorum okulda var zaten ama aklıma geliyor ara ara gücüme gidiyor cidden
- +1 yıl
hobilerinin olması güzel. ayrıca seni anlayabiliyorum. gücüne de gitmesin, geçmiş geçmişte kaldı.
Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı. erkekleri gözünüzde bu kadar büyüttükçe tepemize çıktılar aferin sizin gibi kadınların cidden hemcinsi olmaktan utanıyorum doğaya bir balon ya erkek hayvanlar dişilerini etkilemeye çalışır onların görevidir bu kadın seçer erkek seçilir kendinize gelin
12 Yorumla
Soran+1 yılBüyütme değil sadece dış görünüş olarak birinin beni seveceğine inanmıyorum herkesin bir dış görünüş kriteri var sonuçta cinsiyet farketmezsizin
+1 yılBöyle kızlar da bir erkeğe ölüyordu sanki. Yanlış düşünüyorsun senin için doğru olan kişinin gözlerine baktığında heh bu dersin zaten. O da der. Ona bakarsan buradaki kızlardan güzel de çok fazla kız var. ya da çok çok yakışıklı erkekler de var. Ama bu düşüncen yanlış. Kimi seversen dünya güzeli/ yakışıklısı odur.
20 Yorumla
+1 yılKendine haksızlık yapma... Ne zaman ki kendini sever kendine iyi bakarsan sen daha güzel olursun ve bunlar kalbimden geçenler bugün yüzüne bakmayan sapık oğlu sapıklar o gün senin bacak aran için kuyruğun olurlar... Hatta şuradaki yorumlarda bile kendilerini belli edenler olacak 😅
07 Yorumla
Soran+1 yılBaktım ama bugün bir aynaya bakayım dedim meymenetsiz suratımı yine gördüm
- +1 yıl
Kendine haksızlık ediyorsun ve eminim sen gördüğüm çoğu kızdan daha güzelsin bir farkla kendine iyi bakmıyorsun
Soran+1 yılBilmiyorum bu tiple oksijen olmaktansa toprak altında olmak daha iyi fikir geliyor artık psikolojim bozulmuş artık
Soran+1 yıl*oksijen israfı
- +1 yıl
Bir kaç önerim var ilki kişisel gelişim kitapları başta olmak üzere dünyaca ünlü klasik kitapları oku sonra kendinle ilgili yargıya varmamaya özen göster kendine şefkatli davran, dışarıdaki her insan gibi yaşamak seninde hakkın, ikinci önerim araştır alanında gerçekten uzman ve deneyim sahibi bir psikologa git bu ikinci önerimi yabana atma her şey gibi buda bir ihtiyaç herkes seni kendi istediği şekilde yönlendirir psikolog asla yapmaz kendimden biliyorum tecrübe ettim 😊
Soran+1 yılÇok denedim olmuyor canım acıyor sadece keşke dursa kalbim artık cidden psikolojim pert olmuş sinirden gülüyorum ağlıyorum bunları hiç haketmedim
- +1 yıl
Seni cidden çok iyi anlıyorum yaklaşık 3 yıl önce askerlik vazifem bitti 2023 ün başına kadar işsizdim her sorunlu aile gibi benimde sorunlu ailem var çok bunalmıştım aynı şeyleri düşünmeye başladım ama beni bu pis düşünceden uzak tutan şey 1. Kalbimde tanrı sevgisi 2. Kendime olan saygım, daha çok şey yazarım da burası müsait değil...
Lütfen kendinle barışırmısın hemcinsin olarak böyle bir düşünceyi kabul etmiyorum karşı cinste olsam kabul etmem. İnsanların dış görünüşü değil konuşması, düşünceleri, duyguları, fikirleri önemlidir dış görünüşe bakacak birisi zaten hayatında olmasın toparlanır mısın lütfen. Sen kendini sevmez, beğenmezsen kimse seni beğenip sevmez zaten kendinle barışmak zorundasın bunu bir başkası için değil kendin için yapmak zorundasın ilk başta yapmalısın değil zorundasın. Elini mi beğenmiyorsun 20 tane krem alıp düzelteceksin elini bu kadar kolay pes edemezsin kendinden kalk toparlan. Sen kendine düşman olmuşsun senin böyle bir hakkın yok güçlü olmalısın. İnsanların seni beğenmesi değil senin kendini beğenmen lazım. Toparlan lütfen gerçekten böyle bir şeyle karşılaştığım için üzüldüm kendine kötülük yapıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılKendimi sevmeye çalıştığım zamanda aldatıldım yani olmuyor deniyorum spor yapıyorum yüz egzersizi falan yapıyorum ama yetersiz hissediyorum kendimi
Bak şimdi bende bir şeylerin dış görünüş olarl görüyordum sonra birini gördüm o kişiye sırılsıklam aşığım her zerresine aşığım ama o kendine dair serykeri beğenmiyor suram şöyle buram böyle diyor ama ben ona bakınca kusursuz bir yaratım görüyorum. Çünkü ben onun ruhunu seviyorum. Bu biraz abartılı geliyor sanki ama biri sevince seni gerçek anlamda senin kusur gibi gördüğün şeyler onda güzellik gibi görünüyor nasıl oluyor bilmiyorum Allah sevdiriyor herhalde
03 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar ile erkekler çok farklı. Erkekler daha çok görselliğe odaklı
- +1 yıl
Tamam o zaman kendimden örnek vereyim ben bence o kadar güzel biri değilim çok zayıfım burnum hafif kemerli, gözlerim küçük ama çok merhametli, naif, kibar, akıllı, olgun biriyim ve erkekler bana sürekli aşık oluyor. Bazen bende ne bulduklarını bile anlamıyorum. Bende bazen daha güzel kızlar varken neden ben diye soruyorum ama her şey dış görünüş değil kalbini temiz tut, kendi karekterini oluştur. Seni üzen, seni değersiz hissettiren kişilerden ortamdan uzaklaş. Bende senin gibi küçükken çok zorbalığa uğradım ara sıra yine uğruyorum ama o onların sorunu. Allah seni böyle yaratmış, degsitemeyecin şeyler senin suçun değil. Ve Allah her kulunu çok güzel yaratmış bizi çirkin olduğunuzu hissettiren şeyler insanların saçma sapan güzellik algısı yoksa her insan mükemmeldir.
Soran+1 yılDediğim gibi kabuğuma çekildim artık en zor zamanımda bile yalnızdım artık niye yalnızım diye üzülmüyorum
+1 yılO zaman şöyle söyleyeyim attığın 3 kızda hiç hoş gelmedi, kişisel nedenimse hiçbirinin yüzünde anlamlı bir ifade yok. Hepside boş gözlerle bakan ve birbirlerine benzeyen tipler. Şöyle de bir olay var ve kızlar genelde yakışıklı erkeklerle takılırlar, erkekler de güzel kızlarla takılıp en sonunda da ortalama güzellik ya da yakışıklılığa sahip elinden iş gelen, yetenekli insanlarla evlenirler. Çünkü vitrinde ki güzellik ilişkiyi ancak belirli bir yere kadar götürür. Sevilmek güzel bir duygu ama şart değil, şahsen kendini ezmene üzüldüm. Kimseye muhtaç değilsin, kitap oku, kendini geliştir özgüvenin artsın ve şunu hiçbir zaman unutma insanoğlu canlılar arasındaki en rezil canlı ve rezil tiplerin seni ezmesine izin verme. Birisi psikolojini bozmaya çalıştığında gerçekleri çatır çatır yüzlerine çarp çünkü insanlar böyle tiplerden korkarlar ve korkunun verdiği mecburiyetle de saygı duymak zorunda kalırlar. Hayatında her zaman güzellikler olmasını dilerim.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten kendime odaklı yaşıyorum kabuğuma çekildim artık sadece acı verici elimde olmayan şey için laf yemek
başkalarına sorman hata eğer kendinden emin bir şekilde sorarken alacağın cevap ile kendini beğenmediğini anlatarak sorduğun "sence nasılım" sorusuna asla aynı cevabı veremezsin her şey aura ve normal erkekler (abazan, sapık vb. olmayan) fiziğe yüze sandığımız kadar önem vermiyor. Hani seviyorlar ediyorlar ama hormonlarımın da gönlü kalmasın diyorlardır diye düşünüyorum. Dış görünüm asla dert olmamalı bence hem istediğin gibi şekillendirebileceğin bir şey hem de aura olmadan fiziğin zerre önemi olmadığından dert olmamalı.
10 Yorumla
+1 yılBu dış görünüşe sahip olan kadınlar gibiyim. Aldatıldım hem de bir den fazla kadınla. Ya kullanmak için yaklaşıyorlar ya da paramın olduğunu düşünüp belki yeriz diye. En kötüsü kalıcı hasar yemiş bende iyileşmek isteyen tipler ile karşılaşıyorum. Asla ama asla sevilmedim bu zamana kadar dediğim gibi menfaat varsa yoksa yok. O yüzden tipimiz değil karşı tarafın karakteri ile alakası var.
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendi dengiyle birlikte olacağı için birini bulmaktan vazgeçmek saçmadır aslında. Öyle güzel kızlar var ama öyle muazzam özelliklere sahip erkekler de var. Yani anlayacağın senin dengin olan toplumdan bir kesim de var bu hayatta. Bu yüzden vazgeçmek bu tarz düşüncelere dalmak saçmalık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Şunu aöylitim bazı erkekler kilolu ya da etine dolgun kadınlardan hoşlanıyor diye bu senin çekici olmadığın, güzel olmadığın anlamına asla gelemez. Ben daha çok fit ve zayıf olan kadınlardan hoşlanıyorum mesela ama bu yinede balık etli kadınların çirkin ve kötü olduğu anlamına gelmez bu benim düşüncemdir, herkes aynı düşünceye sahip değil sonuç olarak kendine haksızlık ediyorsun. Bu kadar kötü davranma kendine
13 Yorumla
Soran+1 yılSevebilir ama o zaman iletişimi kesmeli beni ne diye değiştirmeye kalkıyor ben oncednw kilolu zayıf kısa lafina takılmazdim ama o çocuğun öyle yapmasından sonra kesinlikle spor yapan uzun boylu birini kriterim arasına koydum yanlış anlamayın ama
- +1 yıl
İnsanların senin hakkında ki olumlu ya da olumsuz düşüncelerinin hayatına yön vermesini engel olmalısın. Tabi ki doğru eleştirilere açık olmalı insan ama nesnel şeylere bu kadar takılmamalı. Tabi ki kaslı insan isteyebilirsin ama bunu bana kısa dedikleri için bende o zaman böyle istiyorum diyerek doğru yoldan yapmış olmazsın diye düşünüyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet çok güzelim. Dışarıda hangi erkeği istersem alıyorum. Bunu hava olsun diye söylemiyorum birisine aşık oldum çok sevdim aldatıldım. Gidip o kizla evlendi çok yakışıklıydı vallahi bu devirde güzellik yakışıklılık hiç bir önemi yok kimsede vicdan merhamet kalmamış sıfır güvenim bir yıldır kimseyi hayatıma almıyorum. Ayrıca kendine çok haksızlık ediyorsunn küçükken bende zorbalıga uğradım ezik görüldüm. Ama değiştim şimdi hepsi peşimde çok büyütmemek lazım şurada 100 yıl bile kalmıyoruz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılTanrı bence tamamen adil, sadece insanların yarattığı bu dünyada, tanrının düzenine uygun şekilde davranmaya çalışıldığında adalet dağılımı daha farklı oluyor.
22 Yorumla
Soran+1 yılYanlış anlamayın ama bana göre değil adil olsaydı elimde olmayan şey için laf yemezdim zorbalık görmezdim resimdeki kızlarla kendimi karşılaştırinca dağlar kadar fark var onu da yaratan Allah beni de yani böyle olması adil değil
- +1 yıl
Değil mi? Bundan bahsetmiyorum. Bu düzende bizim için adaletsizlik olanlar bile düzenin bir parçası, tanrı dediğime de bakma ben normalde agnostiğim, kalkıp da varlığından emin olmadığım birisini saçma bir kesinlikle savunacak değilim. Bu düzenin adaleti nasıl işliyor biliyor musun? Daha güzel kadınların, çok daha güzel olabilmek için toplumda büyük bir çirkin kadın dağılımına ihtiyaç duyarak. Eh toplumdaki özgüvensiz ve çirkin kadınlar da pazarlamanın işine geliyor, dayatıyorlar boy boy güzel kadın reklamlarını bu malzemeleri kullanın diyorlar. Güzel değilsen ya bu düzene boyun eğerek tekerleği döndürmeye devam edeceksin ya da önce bilincinde kendini değiştirip düzene devrim getirecek bir parça olacaksın.
Gizli Üye(18-24)+1 yılSosyal medyanın zararları. Davul dengi dengine. Bu kızların bakacağı erkekler model gibi olanlardır. Model gibi olan erkekleri de sen istiyorsan aşk işlerini kapatmakta haklısın. Zira üst sınıf üst sınıfla eşleşiyor orta orta alt alt. Herkes haddini bilecek ama gerkesizde yermeyecek bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılO konu öyle değil.
Anlaşıp , kafa uyumu olan birini bulursun tamamdır.
Güzel olupta mal olan çok kadın tanıdım.
Adam senin yanında rahat olur , huzurlu olur , beraber eğlenirsiniz tamamdır.01 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek bana sevgisi için yaklaşmaz aşk acısını geçirmek için yaklaşır. Erkeklerin zaten ilk aşkı değilseniz sevilme imkanı sıfır
Saçma sapan düşünme ya bu kızları makyajsız gör insana benzerler merak etme 😅 böyle barbie gibiler ondan dedim
Birde ilk ikinde estetik var sanırım
her şey bir yana sevgi tamamen diş görünüşle alakalı değil09 Yorumla
Soran+1 yılEtrafımda görüyorum manken gibi kızların sevgilisi var hep
Soran+1 yılSevgi dış görünüşle alakalı değil dediğiniz için dedim yani çok alakası var maalesef sevgilim olsa bile sevdiğinden başka niyetle yaklaşır
- +1 yıl
Alakası var yok demedim ama kendine sor sende birini sırf çok güzel diye sever miydin hayır hoşlanırsın birşeyler olur mu aranızda diye merak ederdin adım atardın ama sonra ilişkinin gidişatını ve sonunu belirleyecek tek şey karşı tarafın kişiliği ve ikinizin uyumu yinede diş görünüş önemli ama ben sadece bir kere birini sırf çok yakışıklı diye hoşlanmıştım geri kalanı çok seviyorum dediklerim normal görünüşte insanlardı ha belki dersin kadınlar öyle ama erkekler öyle değil doğru erkekler bize göre daha fazla diş görünüşe önem veriyorlar ama inan herkes aynı değil birde sadece dış görünüşe göre insan seçenler ve o ilişkiyi devam ettirenler genelde heves için ilişki kuran ya da aptal insanlar oluyor güzel yüzlü güzel kalpli insanlar yok mu var ilk öncelik her zaman onlara veriliyor ama emin ol kişilikte çok önemli daha doğrusu iki kişinin kişisel, enerjik ve ruhsal uyumu öyle birini bulduğunda herkesten farklı olduğunu ve aranızda farklı bir çekim olduğunu hissedersin kusurlarıyla sever kusurlarınla sevilirsin yinede zor böyle birini bulmak bazıları bir ömür bulmaya çalışıyor bulamıyor ama bazılarida tam tersine erken buluyorlar bence o kişinin hayatına gelmesine izin ver kötü düşüncelerle de kendini üzme kendine ve hedeflerine daha çok zaman ayır ben en son bu kaanate ulaştım insan yapması gereken bu en çok aşk sevgi peşinde koşanlar hep en çok o konuda hayal kırıklığına ugrayanlardi özellikle de çok sabırsız oldukları için ve her ilişkide farklı bir darbe alıyorlar yıllar sürüyor ben yeterli değilim belki güzel değilim ya da sevgiye layık değilim ki inançlar oluşuyor ki aslında mesele o değil
Soran+1 yılÖl*mün eşiğinde bile yapayalnızdım kimse yoktu ki illa erkek olsun demiyorum bilmiyorum geçmişte yaşadığım şeyler travmatik etki bırakti bende
Soran+1 yılErkekleri görünce midem bulanıyor artık midesiz çoğu kabuğumda yaşamaya devam ederim artık
Soran+1 yılÇoğu c*nsellik manyağı zorbalik gördüm, aldatıldım, kiloma laf etmeye kalktılar iğrenç çoğu maalesef
+1 yılBunlarda aldatılıyor yani dış görünüşü iyi olmak sana mutluluk için yetmeyebiliyor.
Senin nasıl biri olduğun kadar karşına çıkan insanın özellikleride önemli.
Belki o yönden şanslı olursun bilemezsin.03 Yorumla
Soran+1 yılZaten aşk konusunda umudumu kaybettim sevilecegimi düşünmüyorum
- +1 yıl
Kendine bu sekıl de davranır, özgüveninin diplerde gezersen erkekler senınle en fazla acıdıgı ıcın ya da nıyetleri sadece cınsellık olanlar yaklasır...
Sözlerim seni incitmesin.. Kimseden aşk dilenme.. Biraz bakım, biraz makyaj, biraz spor.. Kendini değiştirerek basla ıse... sonra o bakmaz denılenlerın sana nasıl baktıgını gor.. Herseyden önce kendını sev 💙
Soran+1 yılZaten kariyerime ve kendime odaklanıyorum geçmişte hep farklı niyetle yaklaştılar insan gibi davranıp anlayışlı olduğum için aldatıldım midem bulanıyor erkek görünce artık
+1 yılalakası bıle yok kım bılır bunların ne kaprıslerı vardır cekılmez ıllahlah ettırırler sekılden zıyade sohbete durutluge onem veren bırıyım .. kısının kendıne saygısı olup bakımlı olması ter kokmaması yeterlıdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılDış görünüşü normal olan erkeğin yanında bile manken gibi kızlar var
Erkekleri gözünüz de fazla büyütüyorsunuz, yakışıklı erkek var evet ama çirkin erkekte var, olay tipte değil bakım yapmakta bitiyor. Kendine haksızlık etme sadece spor yap, bakım yap, tarzını değiştir.
10 Yorumla
+1 yılAllah kimseyi uydurma yaratmaZ ilk önce bi tövbe de. Herkesin eksikleri kusurları var bnde bazen neden böyle değilim dediğim zamanlar oldu ama asla isyan şükursüzlük etmedim. Eminim seni sen olduğun için sevecek bir nasip çıkar. Dediğin Kadar çirkinsen şansın olur merak etme ☺️ Daha ne istiosun kizz Şans en önemlisi. Dünya gzeli olup Karektersizlere denk gelen çok. Şansın olursa en iyisi nasip olur sana. Şimdi yavaşça tövbe et dediğin lafa sonra en güzelini hayırlısını iste. ☺️🩷
04 Yorumla
Soran+1 yılBen artık düşüne düşüne bıktım aynaya bakınca moodumun düşümesi de yordu artık özenip yaratsaydi böyle olmazdım veya kırıcı laflar yemek zorunda kalmazdim
- +1 yıl
Bu bir imtihan şükret elin ayağın da olmayabilirdi. Kendini gzellestrmeye çalış makyajla giyimle fiziğini düzelt hersey yüz güzelliğiyle olmuyor. Çirkin olup aşırı iyi giyenenler ya da fizigi gzel olanlar çok dikkat cekiyor. Dikkat et kendine bak şikayet edip durma
Soran+1 yılArtık imtihan falan kaldıracak psikolojim kalmadi belki de en iyisi malum sondur en azından tipimi gören olmaz
- +1 yıl
Yazık kafana. Allah iyi etsin seni dicek bişey yok
+1 yılNeden kendinizi başkalarıyla kiyasliyorsunuz? Herkesi farklı güzellikte farklı bedenlerde ruhlarda farklı kişilikte yarattı Rabbim. O zaman herkes aynı olurdu.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah maalesef bazı kullarına torpil geçmiş özellikle dış görünüş konusunda aynaya bile doğru düzgün bakamıyorum iyice psikolojim bozulmuş
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bak bakalım bir zamanın pick up artistlerine, hangisinin eşi bunlar gibi. Çok daha güzel kızlarla beraber olabiliyorken nasıl kadınlarla evlenmişler. Siyah hapın kadın versiyonuna düşmüşsün.
02 Yorumla
Soran+1 yılSiyah hap ne oluyor ki
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGörsellik allah vergisi ama elinde imkanlar varken biraz kendimizi değiştirebiliriz fizik olarak spor gibi yüze bakım yaparak ne imkanlar var mesela o yüzden hayata küsmemek gerek
06 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum dediğiniz şeyleri o yüzden bile laf yedim neymiş kilo almam lazımmış öyle tipleri seviyormus böyle dedi eski konuştugum
- +1 yıl
sen ideal kilonda kal yeterli ne çok zayıf ne çok kilolu normal kilondaysab zaten sorun yok bakma başkasını neleri beğenenler var o beğenmezse öteki beğenir yol vereceksin öylesine
Soran+1 yılDiyetisyene de gittim normal dedi ben zaten takip ediyorum vücut kitle endeksimi spor yaptığım için orada da normal çıktı maalesef bazı insanlar değişik
- +1 yıl
Sen elinden geleni yapıyorsan gerisi önemli değil bu işler nasip işi ve sabır
Asıl olan görselliği çok iyi olanlar yalnız bu devirde çünkü çok seçici oldukları için beğenmesi zor sevmesi aşık olması zor oluyor o yüzden çokta takılmamak lazım karakter iyiyse zaten çokta görselliğin iyi olmasına gerek yok dengelesin birbirini yeter
Soran+1 yılDüşündükçe kafayı yiyecekmisim gibi hissediyorum şaka gibi sinirden gülüyorum artık
- +1 yıl
Sen beğen önemli olan o ne kadar özgüvenli olursan o kadar çok beğenilirsin seçici sen olmaya bak
+1 yılYa ne alaka niye öyle diyorsun sanki her erkek çok yakışıklı ve paralı mı ya da evli insanlar. Onlar kel göbekli kıllı işsiz parasız kısa boylu iken demiyor hiç bu tipimle hangi kuz bana baksın diye sen niye diyorsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Son Soruma cevap verir misin
+1 yılHerkesin kendine has aurası vardır.
Bu aurayı beğenen kişiler var.
Mankenlere bak hepsi aynı güzellik standartına uyuyor mu? Hayır, hepsinin kendine has güzelliği var böyle düşün. Bu benim görüşüm.00 YorumlaHerkes farklıdır bu attığın kişiler çok güzel olabilir ama karakteri kişiliği oturmamıştır mesela şöyle düşün sende kendi farkına var kendi güzelliğinin duruşunun kimseyle asla kıyas yapma olur mu 🌸 her şey dış görünüş değil
00 Yorumlakoyduğun fotilerdeki kadınlar estetikli. Estetikli bir insanla kıyas yapmak ne derece doğru 🥲 Herkes olduğu haliyle güzel, kıyaslama kimseyle kendini. Kendini sev.
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
+1 yılHiç sevmem bu lafı ama bu durumu açıklayacak bir kelime ‘Her malın bir alıcısı vardır elbet’ olduğu gibi anlama içinde bulunduğun duruma uyarla. Seni kırmak istemem ❤️
10 YorumlaSanki erkekler çok mükemmel. Seni beğenmeyelerin çoğu kıllı göbekli maaymundan hallice tipler bunlar senin özgüvenini düsürmesin
21 Yorumla
+1 yılİnan çoğu kişi estetik yapıyor, ben instada bi kız görüp beğeniyorum mesela merak edip profiline bakıyorum, millet yorumlarda diyor doktorun kim, onlar da doktorun adını yaziyor 😂 tabii estetik öncesi de güzel olanlar var ama estetik ile daha dikkat çekici oluyorlar, ben o yüzden kendimi kiyaslamiyorum çünkü %100 doğal kız çok çok az, sen de kıyaslama ama kusurların varsa estetik ile duzeltebilirsin, herkes yapıyor dediğim gibi
00 Yorumla
+1 yılBen de kilolu olmamdan dolayı bu işlere kapalıyım. Kilomdan dolayı özgüvensizim. Karşı taraf beni böyle kabul etse bile ben kabul etmem. Kendimi karşı tarafa yakıştıramam.
00 YorumlaCanım ben kültürlü kendini geliştiren hoş bir kızım ve sevdim mi güzel seviyorum yine değerim bilinmiyor. Öyle kızlar var ki ben bundan daha fazlasıyım diyosun ama onlar güzel seviliyor. Bu karşındakinin doğru bi insan olmasıyla ilgili çok güzel olsanda karşındaki kişi seni değersiz hissetiriyosa bu bi işe yaramıyor. Doğru kişi ve güzel bakmakla asıl mesele.. tabii ki dış görünüş önemli ama her şey değil... karakter daha fazla önem taşıyor
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var ya dışarıya çıktığında kaç tane böyle kız görüyorsun. Ayrıca herkes kendine göre biriyle oluyor. Çokta güzel olmayan kızların yanında bakıyorsun çok yakışıklı erkekler var yani bu bence şans işi güzelliğe de bakmıyor hatta güzel olan kızlar daha çok yalnız kalıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Her insanı beğenecek birileri illaki vardır, bence olay sadece arkadaş ortamı bu ülke için, yurtdışında olsan zaten daha rahat olursun. Sosyalleşmek gerek doğrusu, sosyal insan herzaman ilgi çeker
00 Yorumla
+1 yılBence haklısın. Cevaplarda dış görünüş önemli değil önemli olan karakter diyen erkeklerin hepsi yalancı bence. Hepsi en başta tipe bakiyorlar. Hiçbiri samimi gelmedi.
00 YorumlaSen önce kendini sevmeyi öğren sen kendini sevmezsen başkasından da bunu beklemeyemezsin.. özgüven yerlerde iken bunu nasıl yapmayı bekliyorsun.. herkes güzel ya da yakışıklı olmak zorunda değil.
00 Yorumla
+1 yılErkekler gözüyle sever doğru ama bi yere kadar... Aynı dili konuşmadıktan sonra iletişim kuramadıktan sonra, ortak değerler yoksa erkekler yanında süs bitkisi çokta barındırmaz 😉
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Yüzü güzele 1 günde doyulur da, gönlü güzele bir ömür doyulmazmış.
12 Yorumla
Soran+1 yılBu lafa inanıyor musun cidden
+1 yılBebeğiiiiim bilmiyorsun ki iş enerjide bitiyor çok güzel olup soğuk donuk albenisi olmayan çok kadın var önce özgüven lütfen
10 Yorumla
+1 yılSpor makyaj ve estetikle her kız güzelleşiyor
Doğuştan güzelliğin çok ta önemi kalmadı gibi sanki. Çirkinler de saahada artık10 Yorumla
+1 yılKusurlarına takılırsan güzelliğinin farkına varamazsın. Çok insan gördüm güzel olmadığı halde özgüveni sayesinde çoğu erkeğin beğenisini alan. Yani kısaca sen kendini olduğun gibi sev sen seversen elbet seven olacaktır
21 Yorumla
Soran+1 yılBir aynaya bakayım dedim moralim bozuldu kendi kendime gülerek ağlıyorum ne bekliyorsam sanki aynaya bakınca
+1 yılTatlım sen nerelisin. Sen çok yanlış düşünüyorsun aslında? Biraz sohbet edebilirsin aslında benim ile
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKalp kalbe denktir. Seninde bir ruh eşin var. Mutsuzluğa yer verme.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynadan tipimi görünce umudumu kaybettim kesinlikle kendim bile tiksiniyorum başka biri hiç bakmaz bana
Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Allah öyle yaratmış güzellik konusu değlde görüyom insanlar ne kadar seviliyor şansları iyi gidiyor sonra kendime bakıyorum hiç sevilmemişiz 💔
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Valla bende aynısını yaptım.
İnternetten çok kişiyle konuştum, buluşmak isteyen de oldu ama istemedim.00 Yorumlaben de tam tersini düşünüyorum. çirkin kızların sevgilisi var hep, güzel kızlar yalnız. demek ki sen de güzel olan tayfadasın 🤭
00 Yorumla
+1 yılSevgili bulmak icin bu kizlara benzemene gerek yok. Güzel olmak istiyorsan baska yollari var. Her sevgilisi olan uber guzel degil ki.
00 Yorumla- Devamını Gör (146)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat