flört nedir ya. biriyle konuşursun ve sevgili olursun bu kadar basit. yok öyle on kişiyle konuşup deneyip sonra birini seçmek. pazardan mal mı seçiyorsun. yaşlanıyorum bu işlere ben jsnslgs
flortlesmenin baslarindaysaniz olabilir, ozellikle bir date uygulamasinda tanistiysaniz. ama artık her gun konusma sohbeti ilerletme asamasina gelindiginde digerleriyle ilisiginin kesilmesi lazim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Flört demek sevgili adayı demek zaten başkasına ihtiyaç duyuyorsan demek ki o kişiyle sevgili olman da zor olacak
Uygun değil çünkü sonuçta arkadaştan öte bir şeyler hissediliyor bunu birkaç kişiye aynı anda hissetmek tuhaf. Bir de diyelim üç kişiyle de her şey güzel gidiyor ucuyle de sevgili olamazsın ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır tabi ki de uygun değildir
Kimseyle flört sürüncemesinde kalmam. Kimseyle öyle bir aşama yaşamadım yaşamam da. Ya tek bir insanla görüşülür, ya da kimseyle görüşülmez.
flört nedir ya. biriyle konuşursun ve sevgili olursun bu kadar basit. yok öyle on kişiyle konuşup deneyip sonra birini seçmek. pazardan mal mı seçiyorsun. yaşlanıyorum bu işlere ben jsnslgs
Soruyu okuyunca bile delirdim. İnsanların umutlarıyla oynamayın.
Hayri sayılır kişi evet demiş
evet çünkü sevgili değilsiniz ve arkadaştan bir farkınız yok. eğer çok hoşlanıyorsan ve sevgilin olmasını umuyorsan konuşma
Biri ile ilişki anlamında tanışıp aynı sırada başkasıyla da konuşan kim varsa hepsinin anasını avradını s2yim buradan 😁👎
Sonra ya şundadır, ya bunda mı yapacaksın. Kafan karışır
Neye göre kime göre ne için uygun? Etik kavramına tamamiyle ters.
flortlesmenin baslarindaysaniz olabilir, ozellikle bir date uygulamasinda tanistiysaniz. ama artık her gun konusma sohbeti ilerletme asamasina gelindiginde digerleriyle ilisiginin kesilmesi lazim
Flört demek sevgili adayı demek zaten başkasına ihtiyaç duyuyorsan demek ki o kişiyle sevgili olman da zor olacak
Uygun değil çünkü sonuçta arkadaştan öte bir şeyler hissediliyor bunu birkaç kişiye aynı anda hissetmek tuhaf. Bir de diyelim üç kişiyle de her şey güzel gidiyor ucuyle de sevgili olamazsın ki
Uygun değildir.
soruyu okurken kriz geçirdim
Hayır uygun değil
Ben yazıyorum ama saçmalık
Kime göre uygunmu?
Hayır uygun değil
Birden fazla flörte uygun bakmıyorum
Flört ne sevgiliyim ya da değilim ben
hayır kardeşim
Değil.
Hayır…
Değil bence