Bosandim. Yenilenmek her turlu değişmek? Kendimi yeni bastan degistirmek istiyorum? Onerileriniz nedir? Her konuda?

Ben 36 yasinda boşanmış bir kadınım. Cocugum yok. Kamu işinde çalışıyorum. 2. kez evlenmek isterim. Ben 90 kilo 160 boyundayim. Yuzum güzel. Evli adamlar peşimde idi. Ama hepsinden kurtuldum ama yinede asılan oluyor. Borclarim var odeme plani yaptim. Ben tamamen değişmek istiyorum. Takintilarim var. Kiskancliklarim oluyor ozguven kaybida yasadim.3 yil evvel bosandim hatalar yaptim ama 2024 benim yilim olacak diyerek yeniden basladim evli adamlardan uzaklastim spora yuzmeye basladim. Pskologada gidiyorum faydasini da gördüm. Kafa yapısı olarak, çevre olarak, kilo olarak, giyim tarzı, gittiğim mekanlar, arkadaşlıklar.. sonrada bir yuva kurup çocuk yapmak.. Değişmeye nerden başlayabilirim dostlar..

Güncellemeler
+1 yıl
Lutfen sacmapan seyler yazilmasin burdan tanışmak gibi niyetim yok sadece önerilerinizi bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Birde bi tane adam var bana süzerek bakıyor rahatsız oluyorum napabilrim onla olmayacagim takinti yaparsa
Bosandim. Yenilenmek her turlu değişmek? Kendimi yeni bastan degistirmek istiyorum? Onerileriniz nedir? Her konuda?