Eski sevgili? Kandırıldım?

Eski sevgilim beni aldattıği için ayrıldım hem de üniversitenin cafesinde bu kadar yüzsüzlük olabilir. Sonra bi süre geçti ben unutamadim tabi hâlâ yazsa diye bekliyorum o ara teklof eden de oldu çevremden yüz vermedim kimseye. Sonra eski sevgilim gördü bölüme giderken pesime takıldı nolur affet bi konusalim tabi bende hemen yelkenler indi konuştuk tekrar sevgili olduk derse girmedik evine gittik hemen ilişkide olmak istedi ve olduk. Sonra aklıma geldi neren bir anda böyle birseyi istedi ve hemen izin verdim ve yaptık. Şüphelendim evlilik konusuna filan getirdim muhabbeti birseyler yerken. Ben evlilik bana göre değil filan dedi ilk sonra telefonu çaldı o kız arıyordu bu ne drdim telefonu alıp ver döverim bak dedi aldı telefonu elimden. Seninle eğlencesine zevkine oluyorum tamammı dedi. O kızla evlenicem büyük ihtimal o kız kendini koruyor aile kızı tam sen öyle değilsin rahatsın iki kelimeye birlikte oldun benimle drdi asagilanmis hissettim. Sen de git istemem ama evlensemde metresim olursun dedi öpmeye çalıştı kalktim küfür ettim çıktım bombok bir haldeyim arkadaslar ben neden böyle seyleri yaptım psikoljim bozuldu derse de gitmiyorum?

Eski sevgili? Kandırıldım?