UZUN OLDU AMA OKUYUN LÜTFEN NASIL DEMELİYİM?

Oncelikle ben 23 yaşındayım evlendim boşandım. Geçenlerde bir rüya gördüm tanıdığım birisi beni hastaneye çağırıyordu pazartesi günü ve gerçekten de pazar günü telefonum çaldı rüyamda gördüğüm kişi beni aradı yarın hastaneye gideceğim yatış olursa seni çağırayım olur mu dedi baya affalladım tamam dedim ve yatış oldu tam 9 gün refakatçi olarak yanında kaldım bu esnada ailesiyle (abisi ablası yeğenleri arkadaşları vs ) tanıştım sadece basit bir ameliyattan niye korkuyor diye düşünürken yakınları aynı zamanda kanser olduğunu söyledi ve bunu hastanede ki ilk gün öğrendim. Taburcu olmamıza bir gün kala uyuyakaldım ve kısa bir rüya gördüm yanımda yatan adam yani abim dostum olarak görüp yanında refakatçi olarak kaldığım adam gözlerime derin derin bakıyordu ve benim kalbim deli gibi çarpıyordu elini tutup kalbime koydum ardından kısa bir öpüştük. Bu rüyayı gördükten sonra bir türlü anlam veremedim ve rüyanın etkisiyle mi yoksa gerçekten içimden gelen bir his sevgi mi bilmiyorum gün geçtikçe kendimi kaptiriyorum. Taburcu olalı iki gün oluyor yalnız yaşadığı için eve gitmek yerine ablasına geçti ve tabii bende geldim aynı odada kalıyoruz gece bir şey olur vs diye. Ablası beni öz kızı gibi seviyor "**** abin seni çok seviyor morali yerine geldi" gibi şeyler söylüyor zaten adamın bana karşı başka bir düşüncesi yok ki adam kanser olduğu için bu düşüneceği en son şeydir muhtemelen. Geçen bu gördüğüm rüyadan bahsettim takma kafana geçer olur öyle şeyler dedi. Ben artık söylemek istiyorum ama nasil söyleyeceğimi bilmiyorum. Dalga geçtiğimi veya hasta olduğu için böyle bir şey dediğimi düşünür diye çok çekiniyorum. Bu arada kanser dışında da hastalığı var ve kanser olduğunu benim bildiğimi bilmiyor. Açıkça onu sevdiğimi nasıl söyleyebilirim kırmadan incitmeden beni yanlış anlamasını sağlamadan? Her an gözlerine bakıp her an elini tutmak istiyorum. İlk defa böyle bir duyguyla karşılaştım ne yapacağımı bilmiyorum.
UZUN OLDU AMA OKUYUN LÜTFEN NASIL DEMELİYİM?