Aşık olduğum bayana ( bu arada sevgili değiliz) kendimi tutamayıp; ''Özür dilerim senin hayatına karışamaya hakkım yok. Fakat seni başka bir erkekle düşünmek beni öldürüyor. Hiç bir erkeğin seni görmediği bir manastırda, rahibe olarak yaşasaydın. Benim için hayat daha kolay olabilirdi" dedim whatsapptan.
Birisi boyle dese ne dusunursunuz. Rahatsiz mi olursunuz. Yoksa demek ki beni cok seviyor, sahipleniyor, deger veriyor mu dersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Duygularinizi itiraf etmissiniz bir nevi , karsinizdaki kisinin nasil karsiladigina bagli.
Sevdiginiz biri boyle dese nasil karsilardiniz. Hosunuza gitse bile numaradanda olsa tepki gosterirmiydiniz?
Beni o sekilde gordugu icin tesekkur ederdim sadece , deger verdigi icin.
Güzel edebiyat parcalamismiyim :))
Soyledikleriniz gercek dusunceleriniz sonucu klavyenize dokulduyse evet.
Evet gercek duygularım. Fakat bu kız beni reddetti. Bende " özür diledim, telefon numarasını sildim ve bir daha yazmayacagim" dedim. Bunun üzerine o da numaramı silmiş veya engellemiş gibi profil fotografini benden gizledi. Ana ogrendigime gore silmemis veya engellememiş. Neden böyle bir oyun yapmis olabilir? Dogrudan silmek veya engellemek yerine? Ne gerek vardı ki?
Belki duygularindan emin degildir veya sizi engellemek istememistir.
Engellemese bile silebilirdi. Ortak bir arkadas cevremiz yok. Is arkadasida degiliz. Numarama ihtiyac duyabilecegi bir durum yok. Ben numarasini silecegim demisken, neden böyle anlamsız bir oyun oynadı ki?
Fazla dusunmeyin , sadece kendinize daha fazla zarar verirsiniz , sizi red etmis bilmiyourm tam olarak amacini fakat bu konu hakkinda bu kadar detayina kadar dusunmeniz sizin icin iyi degil bosvermeye calisin..
Kötü bir amacı olabilir mi
Ne gibi bir amaci olabilirki , tanimiyorum ama siz istemedikce birsey yapamayacaktir zaten.
Peki bir daha yazarsa, tanıyıp cevap vermiyim diye siler gibi görünüp, silmemiş olabilir mi
Bu islerden hic anlamam gercekten kusura bakmayin.
Öyle olacak zaten oglum. Bir erkek yol tarifi sormaya kalksa bile kıza, cevap vermeden koşarak uzaklaşacak. Yolda yururken bir erkek karsidan geliyorsa yolunu degistirip geri dönecek. Kadın konumunu bilecek
Dimi ama :))
Senden ne denli hoşlandığına göre değişir
Seven erkek kiskanir, sahiplenir be birader. Yoksa ne diye dert etsin.
Senden hoşlanıyorsa senin bu hareketin çok hoşuna gidebilir , senden hiç haz almıyorsa çok itici de gelebilir. Onun dışında her kadın beğenilmek ister ve hoşuna gider senin yerinde bir başkasıda olsa kıskanılmak zaten hoşuna gidecekti
Hani böyle aşırı kısıtlayıcı, korkutucu bir mesaj gibi olmuş mu?
Bu kadar kıskanılmanın iyi bir şey olmadığını iyi biliyorlar o yüzden korkutucu gelebilir
Bu kız beni reddetti. Bende " özür diledim, telefon numarasını sildim ve bir daha yazmayacagim" dedim. Bunun üzerine o da numaramı silmiş veya engellemiş gibi profil fotografini benden gizledi. Ana ogrendigime gore silmemis veya engellememiş. Neden böyle bir oyun yapmis olabilir? Dogrudan silmek veya engellemek yerine? Ne gerek vardı ki?
Senden hoşlanıyorsa hoşuna gider bence
Senin gidermiydi peki?
Evet ben hep aynı anda bir sürü kızla konuşan sahiplenmeyen geniş mezhepli kişilere denk geldiğim için bu tür bir şey güzel olurdu
Nasıl cevap verirdin peki. Ilk basta numaradan tepki gösterirmiydin hosuna gitse bile
Eğer senden hoşlanıyorsam ya teşekkür ederim çok mutlu oldum derdim, hoşlanmıyorsam takıntılı gibi göründüğünü düşünüp biraz korkardım belki terslerdim saçmalama filan derdim
Güzel edebiyat parçalamışmıyım
Gerçekten öyle hissediyorsan evet
Fakat bu kız beni reddetti. Bende " özür diledim, telefon numarasını sildim ve bir daha yazmayacagim" dedim. Bunun üzerine o da numaramı silmiş veya engellemiş gibi profil fotografini benden gizledi. Ana ogrendigime gore silmemis veya engellememiş. Neden böyle bir oyun yapmis olabilir? Dogrudan silmek veya engellemek yerine? Ne gerek vardı ki?
Tepkini görmek istemiştir engelleseydi yazamazdın. Sildiğimi düşününce bakalım yazacak mı diye beklemiştir. Ne yazacağını merak etmiştir
Yazmamı istemişmidir, istememişmidir sence böyle yaptigina göre
Ben ısrar etmesini istediğim kişilere böyle yaptım, ısrar etmesini istemediklerimi direkt engelledim. Hatta engelleyince bile aramasını bekledim. Bazen biraz istekli olduğunu sevdiğini göstermek lazım, ama abartmadan