Gitmiceksin dedi bana inan dedi gidemezsin dedi ben olsam ben gitmem dedi ve ertesi gün engelledi ve 2 gün sonra tiktoka gece araba sürerken ciğerim yanıyor keşke böyle olmasaydı sonumuz çalan Bi şarkı atmış
Güncellemeler
+1 yıl
Dedim ki gitsem yine konuşuruz oda ne önemi var sen orada ben burada
Arkadaşlar ben isvicreye gideceğimi erkek arkadaşıma söyledim (Sevgili deiliz) ertesi gün beni engellemiş?
Bu devirde çoğu insanın anlayamadığı bişey var. Her bir insanın özgürlük alanı vardır. İlişkiler bu yüzden bitiyor. Özgürlük alanına müdahale edildiği zaman ilişki kötü bitiyor. E şimdi özgürlük alanı diyoruz fakat ilişkide önemli olan neydi bağ demi yani ilişki halinde olan insanlar karşısındakiyle bağlılık içinde oluyorlar. E şimdi ilişkide birisi bağımsızlık ilan ederse o ilişki çöp oluyor zaten bu devirde ilişkilerin sağlam kalmamasının 2 nedeni var birisi anlayışsızlık diğeri her istediğimi yaparım seni ilgilendirmez çıkışları. Madem her istediğini yapıcan o zaman hayatına birini almayacaksın. Veya kurallar içinde yaşayacaksın ilişkiye zarar vermeyecek karşıdaki insanı üzmeyecek kırmayacak bir ilişki içinde olacaksınız. Buda imkansız bu devirde. Kısıtlamalı kıskançlıklardan bahsetmiyorum. Bir insanın yanlışı doğruyu bilip ona göre kurallar içinde hareket etmesinden bahsediyorum. İsviçreye Almanya'ya uzaya Mars'a bile gidebilirsin istediğin yere git ama gizli saklı işler veya yalan dolanlar olmayacaksa. Bu konuda sen haklısın. Neden mi? Çünkü adam seni kısıtlıyor.
Sevgili değilsiniz de bu kısıtlamalı kıskançlığa girer onun yaptığı. Sana mesela isviçrede ne işin var diyosa orada bir sıkıntı var demektir hemde sevgili olmamanıza rağmen. Bu adam seni seviyor olabilir.
Boş tartışma. Bence boş ver gitmek istiyorsan git kariyer yapabiliyorsan yap onun bunun ne dediği senin umrunda olmasın. Şuna emin ol birini çoğu avantajı fırsatı imkanı kaybetme uğruna seversen o gittiği zaman elindeki her şey gitmiş olur buda seni pişmanlıklar içinde yaşamaya mahkum eder. Ben bunu yaşadım. Biri için önümdeki imkanlardan fırsatlardan vazgeçtim şimdi de pişmanım. Belki daha iyi konumlarda olabilirdim şuanda da çok şükür maddi olarak iyiyim ama kariyer olarak daha iyi yerde olabilirdim. Umarım anlatabilmişimdir.
Seninle bir geleceğinin olmayacağını düşünerek kendi yoluna bakmak istemiş. Çünkü yurt dışına gittiğinde artık yüz yüze gelemeyeceksiniz. Uzak mesafe ilişkisini herkes sürdüremez ben 4 yıl uzak mesafe ilişkisi yürüttüm kendim bitirdim ailesi yüzünden. Ama çoğu insan uzak mesafede 3 ay bile yapamıyor. Bazen de uzun zaman beklemek pişmanlığa da sebep oluyor çünkü karşıdaki insan bekle diye umut vaat edip sonra başkasını da sevebiliyor var öyle vakalar.
Ohooo sen niye bu adamı çekiyon engelleyip açan ve bunu sürekli yapan erkek ciddi rahatsızdır az önce değişik anlamında söyledim ama şu an net rahatsız yani psikolojik sorunları var
Erkekler Ne Diyor
Bu devirde çoğu insanın anlayamadığı bişey var. Her bir insanın özgürlük alanı vardır. İlişkiler bu yüzden bitiyor. Özgürlük alanına müdahale edildiği zaman ilişki kötü bitiyor. E şimdi özgürlük alanı diyoruz fakat ilişkide önemli olan neydi bağ demi yani ilişki halinde olan insanlar karşısındakiyle bağlılık içinde oluyorlar. E şimdi ilişkide birisi bağımsızlık ilan ederse o ilişki çöp oluyor zaten bu devirde ilişkilerin sağlam kalmamasının 2 nedeni var birisi anlayışsızlık diğeri her istediğimi yaparım seni ilgilendirmez çıkışları. Madem her istediğini yapıcan o zaman hayatına birini almayacaksın. Veya kurallar içinde yaşayacaksın ilişkiye zarar vermeyecek karşıdaki insanı üzmeyecek kırmayacak bir ilişki içinde olacaksınız. Buda imkansız bu devirde. Kısıtlamalı kıskançlıklardan bahsetmiyorum. Bir insanın yanlışı doğruyu bilip ona göre kurallar içinde hareket etmesinden bahsediyorum. İsviçreye Almanya'ya uzaya Mars'a bile gidebilirsin istediğin yere git ama gizli saklı işler veya yalan dolanlar olmayacaksa. Bu konuda sen haklısın. Neden mi? Çünkü adam seni kısıtlıyor.
Sevgili deiliz bu arada
Yazıyı tam oku
Kısıtlıyor derken bu arada
Sevgili değilsiniz de bu kısıtlamalı kıskançlığa girer onun yaptığı. Sana mesela isviçrede ne işin var diyosa orada bir sıkıntı var demektir hemde sevgili olmamanıza rağmen. Bu adam seni seviyor olabilir.
Bana dediki ben olsam gitmem
Ama sevgi kısıtlamak değildir takıntılılık haline getirmiş olabilir. Kaybetme korkusu yaşıyordur.
Iste babanın isii iyiyse neden gidiyorsunuz falan kurulu duzeninizvar
Ben olsam bana isvicreye götürelim seni deseler ben gitmem
Falan dedi
Seni kaybetmek istemiyor
Ondan sonra en son hayırlısı dedi
Git bende isterim dedi
Boş tartışma. Bence boş ver gitmek istiyorsan git kariyer yapabiliyorsan yap onun bunun ne dediği senin umrunda olmasın. Şuna emin ol birini çoğu avantajı fırsatı imkanı kaybetme uğruna seversen o gittiği zaman elindeki her şey gitmiş olur buda seni pişmanlıklar içinde yaşamaya mahkum eder. Ben bunu yaşadım. Biri için önümdeki imkanlardan fırsatlardan vazgeçtim şimdi de pişmanım. Belki daha iyi konumlarda olabilirdim şuanda da çok şükür maddi olarak iyiyim ama kariyer olarak daha iyi yerde olabilirdim. Umarım anlatabilmişimdir.
Bende dedim ki neden gidemezsin diyorsun oda içime öyle doğuyor dedi
içine öyle doğmuyor. Senin oralara gidip kendisiyle iletişimi koparacağından korkuyor gözden uzak gönülden de ırak misali.
Sen insan sarrafı gibi biseysin ya helal olsun
Bide bana dediki vize pasaport 6 ay 10 gunluk Bi iş değil dedi
Eşin olmayan bir insanı pek takma kim olursa olsun. Eşin olur saygı duyarsın ha eşin olacak insanın da sana saygısı olması lazim.
Peki engellemesinin sebebi ne olabilir sence
Seninle bir geleceğinin olmayacağını düşünerek kendi yoluna bakmak istemiş. Çünkü yurt dışına gittiğinde artık yüz yüze gelemeyeceksiniz. Uzak mesafe ilişkisini herkes sürdüremez ben 4 yıl uzak mesafe ilişkisi yürüttüm kendim bitirdim ailesi yüzünden. Ama çoğu insan uzak mesafede 3 ay bile yapamıyor. Bazen de uzun zaman beklemek pişmanlığa da sebep oluyor çünkü karşıdaki insan bekle diye umut vaat edip sonra başkasını da sevebiliyor var öyle vakalar.
Sevgili deiliz ki ilişkimiz yok bizim tekrar belirteyim
Zaten sürekli engelleyip geri engeli kaldırıp yazan biri
Takıntı olmuş sana. Takıntı hale getirmiş. Bari sen engelle ki takıntısından kurtulsun.
Engellemek istemiyom
sen oraya gidince ayrılmak zorunda değilsiniz ki, kendi kendine düşüncelere girmiş
Sevgili deiliz ki ayrılalım yanlış anlamış olabilirsin duzeltiyim
o zaman ona neden ona gideceğini söyledin
Arkadaşım sonucfa 3 senedir
Sevgilin değilse niye mal mal triplere giriyo boş ver takma
Neden triplere giriyor ki bide ben ona dedimki gidersem yine konuşuruz dedim oda ne önemi var sen burada ben burada dedi
Rahatsız bence
Rahatsız derken
Ne anlamda
Değişik insan işte
Sence beni seviyor olabilirmi
Seviyor buyuk ihtimal de o zaman soylicek kardeş ya soylicek ya da böyle triplere girmicek
Ve engellediginde engeli kaldırmayan Bi insan değil engelliyo 1 2 hafta sonra kaldırıp yazıyor engeli
3 senedir boyle
Ohooo sen niye bu adamı çekiyon engelleyip açan ve bunu sürekli yapan erkek ciddi rahatsızdır az önce değişik anlamında söyledim ama şu an net rahatsız yani psikolojik sorunları var
Zaten beni takip ediyordu sitenin cevresinde geziniyormus Bi kere annem görmüş onu
En son hayırlısı git bende isterim dedi
Reel değil misin sen bunla
Evet aynı sehirdeyiz
Liseden beri
Neden gitmiceksin dediğinde de
Neden gidemem dedim
İçime öyle doguyo dedi
Salla ya sıkıntılı o cocuk
Sence engellemesinin sebebi ne olabilir
Dedim ya psikolojik sorunları var bence
3 senedir böyle valla kalbini kırmak istemiyorum
Trip atiyo kendince
Engellemesi mi gerekiyodu yazisarak da trip atabilirdi oyuncak miyim ben
Psikolojisi bozuk kişiler öyle yapıyor çok arkadaşım vardı boyle 2 ay sonra psikologa gittiler
3 senedir böyle 3 sene dile kolay