Arkadaşlar AVM'de erkek arkadaşımla gezerken Ikeya gittik gelenek oldu bizde Sosisli yemeye gittik orada turistler vardı gerçekten çok yakışıklı çocuklar vardı içlerinden bir tanesi sarışın, yeşil gözlü uzun boylu muhtemelen Norveç veya İsveçliydi bu çocuk bana bakıp duruyordu göz bile kırptı ben hemen başımı çevirdim erkek arkadaşım farketti noluyor lan felan diye hemen tepki gösterdi sonra oradaki eleman devreye girdi bütün Turistlere rezil olduk erkek arkadaşımı sakinleştirdim sonra geldi bana yüklendi sen yüz vermesen yapamazdı kuyrukmu salladın felan diye çok zoruma gitti bu lafları bende ona kızdım eve gittim mesajlarına felan cevap vermiyorum ne yapıcam şimdi ben?
Cevabın nedir?
Erkek arkadaşının turiste yaptığı tavır doğru zaten hangi erkek olsa aynı tepkiyi gösterir fakat erkek arkadaşının seni suçlaması çok saçma madem sevdiğine güvenmiyosun neden çıkıyosun bir ilişkide ilk önce güven gerekli ve erkek arkadaşının sana güven problemi olduğu çok açık. Herkes burada seni suçluyor ama yolda yürürken bile saniye içinde gördüğümüz birini daha sonra aklımıza gelebilir tip olarak o yüzden çocuğun tip özelliğini söylemen normal. Ama çok yakışıklı yazmanı anlamış değilim. Sonuçta sen bakmadıysan bilerek kafana takma sen kendini bil yeter.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen çok haklısınız zaten tavır yapmamda ondan biraz bana karşı güvensizliği ama özür diliycem bu olayı unutmamızı istiycem gerçekten hatırlamak istemiyorum bu olayı.
En İyi Cevaplar
+1 yılher erkek aynı tepkiyi verir ve sonuna kadar haklıdırda dogrudur sen birşey yapmamış olabilirsin ama türk erkeginin yanındaki kıza bakılması demek o kişinin canına susaması demek bence erkek arkadaşının yerinede koy kendini ve bir an önce barışmaya bak boyle şeyler için ilişkinizi zedelemenize gerek yok o senın degil turisttın p..cligi
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten dayanamıyorum artık ben arıycam onu özür diliycem bütün hereşyi ben üstlenicem beni affeder inşallah sadece aramız bozulmasın istiyorum saçma, sapan şeyler yüzünden. :(
- +1 yıl
dedigim gibi aramalısın bence tabi karar senin ne karar verirsen saygı duymaktan başka bişey düşmez bizlere ama cok basit sebebler bunlar kırmayın birbirinizi
sende cocukları amma süzmüşsün be güzelim :D ısvec norvec danımarka :D yesıl goz sarı sac :D yanında erkek varken o kdr bakarsan olacagı bu tabı :D cevap vermemekle ıyıce kıskırtıyosun cevap ver acıklamaya yap barı ıkna etmeye calıs olmuyosa bekle sınırı gecene kdr
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sadece dip dibe masalar yani etrafa bakarken ister, istemez insan görüyor biz cam kenarındaydık o zaman dikkatimi çekti bana bakıyordu tip, tip ben daha dikkatli bakınca göz kırptı başımı çevirdim yani ona bakarken hiç gülümsemedim bana bakmasını sağlayacak. Bütün suçu ben üstlenicem erkek arkadaşımdan özür dileyip bu olayı kapatmamızı istiycem yani şok oldum böyle olay yaşayınca daha önceden başıma böyle birşey hiç gelmemişti.
- +1 yıl
anladım.. bu abaza erkekler yuzunden kızların cektıgıde nedır.. sen erkek arkadasına durumu sakınce anlat ama susma yanı acıklamaya calıs.. yınede cok sucluymussun gıbı alttan alma bu sefer bısey var sanıcak sonrada sen bana guvenmıyo musun falan dıye baskı yap bıraz tabı ozurde dıle cunku oda haklı empatı kur sende olsan tepkı verırdın yanı
- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğun bakışlarına tepki göstermesi normal.Lakin sana tavır alarak suçlayıcı konuşması çok yanlış.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok ağırıma gitti yani böyle konuşması herşey senin yüzünden sen yüz verdin diyor yaptığı hatanın farkında bile değil.
- +1 yıl
Evet farkında değil.Farkına varır inşallah.
Soran+1 yılİnşallah. :(
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
+1 yılHerhalde sinirlenir! Ben olsam yedirirdim o Norveçliye sosisliyi.
bir de çocuğa atar yapıyosun, komik misin nesin17 Yorumla- +1 yıl
Bir de gelmiş çok yakışıklı çocuklar vardı diyor!!! Demek dikkat ettin ki farkettin bu detayı! Çocuk %100 haklı. Mesaja cevap vermiyormuş. Sen seni hala aradığına ŞÜKRET
Soran+1 yılAtar yapmam sadece bana yüz verdin dedi, sen yaptın ona kuyruk salladın gibi iğrenç laflar etti onlar beni kızdırdı.
- +1 yıl
Ya bir defol. Yakışıklı bile demiyorsun. Çok yakışıklı diyorsun. Yeşil gözler vs. Nereden gördün? Demek ki baya baya incelemişsin. O herif te senin yanındaki adamı hiçe saymış senin hafifliğinden ötürü! Ne terbiyesiz insanlar oldunuz siz ya... Az bile söylemiş sana.
Soran+1 yılYa tamam birşey demiycem ama şunu bilin ben kimseye kuyruk felan sallamadım!! Sosis sırasında görmüştüm onları o kadar yerkende etrafa baktım çocuğun bana baktığını gördüm tam ben bakınca göz kırptı erkek arkadaşım gördü üstelik çocuğun yanında 2 tanede kız vardı sonra olay çıktı benim hiç bir suçum yok haklı olduğum için tavır yapıyorum.
- +1 yıl
Ya sen 50 detay görmüşsün resmen. İncelemişsin. Öyle ilk göz göze gelmede göz kirpmaz. Yanlis anlatiyorsun. Yüzde yüz haksizsin ve hatalisin. Çünkü adami incelemissin resmen. Cevap falan yazma. Hic sevmedim seni ne hikmetse
Soran+1 yılYa tamam birşey demiycem siz beni tanımıyorsunuz buradan atıp, tutuyorsunuz onun bana böyle birşey yapmasını sağlıycak en ufak hareket bile yapmadım muhtemelen kendi ülkesinde rahat olduğu için aynısını burada yapmaya çalıştı benden hoşlandı galiba ama yanıma gelipte çıkma teklifi etse asla kabul etmezdim çünkü erkek arkadaşımı seviyorum ben. Zaten bakınc fark ediliyorki bir insan hemen yani sanki onu iki saat incelemişim gibisinden abartıyorsunuz sizde. :(
- +1 yıl
Ya arkadaşım... Yeşil göz nerde gördün ya... Bakmissin gözlerine iste. Renkli göz demiyorsun. Yeşil diyorsun. Türklerin ülkesinde korkmaliydi ama yüz bulabilmiş. Sansliymis ki dayak yememis. Neyse.
Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı. suç sende de olsa bile benim bildiğim adam , adamlığını bilir.. gereken hesap neyse karşıdaki insana faturayı keserim.. iş erkekte biter..
02 Yorumla
Soran+1 yılAz daha Turisti dövüyordu rezil olduk hepten rezil olucaktık hemen ayrıdık Allahtan çok üzüldüm ya çocukta şok olmuştu kızarmıştı sory felan diyordu.
+1 yıloğlanı baya süzmüşsün hiç bu açıdan baktın mı sarışın yeşil gözlü uzun norveçli vsvs dediğine göre bakmışsın hiç hatayı kendinde buldun mu?
08 Yorumla
Soran+1 yılTamam böyle düşünmekle hatamı kabulleniyorum ama sosis sırasına girdiğimizde görmüştüm o kadar sonra biz erkek arkadaşımla cam kenarına geçtik etrafı izlerken bir baktım bana bakıyor çocuk hemen başımı çevirdim erkek arkadaşım gördü o esnada sonra olay çıktı.
- +1 yıl
mevzunun başına dönelim demekki sen bakarken dikkatini çekmişsin çocuğun oda daha sonra fırsat kollamış k.bakma ama sevgilin haksızda sayılmaz durup duruken olan bişey yok sonuçta hani ne biliyim gözünün rengine kadar süzüyosan bakmadım deme ;)
Soran+1 yılÇocuk yavşaktı resmen ya 2 tane kız vardı yanında birde nasıl dikkatini çekebilirimki yüzüne bakarken hiç gülmedim bile yani onun bana böyle yapmasını sağlayacak hiç bir girişimde bulunmadım benden hoşlandıda böylemi yaptı bilmiyorum. :/
- +1 yıl
ilk baktığında hafızaya almıştır seni av mantığıyla baktı bakıyo hımm tamam demiştir türkçe söyleyim fazla hatun göz çıkartmaz olayına gelmişsin çocuk için av avdır ;) bence sevgiline yüklenme biraz alttan al kim olsa aynı agresifliği yapar seviyosa
Soran+1 yılErkek arkadaşımı arıycam zaten özür dileyip bu olayı unutmamızı söylicem gerçekten şok oldum bu olaydan sonra daha fazla hatırlamak istemiyorum, hatırlayınca gerçekten tuhaf oluyorum ya. :(
- +1 yıl
en güzel davranışı yaparsın ama baktığını vs söyleme sadece özür dile haklısın sevdiğin için çıkışman normaldi de sevdiğini söyle ve mevzuyu uzatma hiç kapat gitsin ;)
Soran+1 yılÖyle yapıcam zaten çünkü üzülüyorum bende herşeyi ben üstlenicem. :(
- +1 yıl
merak etmee erkekler kolay affeder heleki sulu göz hatunları :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl* et gitsin...san güvenmüyorsa yanı başında neler olduğunu görmüyor anlgılamıyorsa vur tekmeyi siktirsin gitsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorumda yani böyle birşey yapması açıkçası ağrıma gitti bana sataştı sinirden ben yüz vermişim öyle diyor.
Cevap sahibi+1 yılo bu sevgiyi hak etse böylemi yapardı?
Soran+1 yılHiç bilmiyorum açıkçası çok kıskanç birisi olduğundan olay çıktı hemen. :(
Cevap sahibi+1 yılseven kıskanır ama aptal göremez...adam yanı başında hem sana sahip çıkamıyor hem ne olduğunu göremiyor..
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Rezil olmak mı erkek arkadaşın iyi yapmış sadece seni suçlaması dışında hak verdim şahsen.
18 Yorumla
Soran+1 yılİyimi yapmış yapmayın Allah aşkına ya. :(
Soran+1 yılTamam suçlu ama herkes bize bakınca bir tuhaf oldum açıkçası. :(
Soran+1 yılAma ne bileyim işte bende tuhaf olmuştum orada. :(
Soran+1 yılYanında 2 tane kız vardı birde onun.
Suçluycak tabi adamın giydiği donu söyleyemedin sadece analize bak sarışın yeşil göz resmen süzmüşsün adamı adamsa * eder seni
07 Yorumla
Soran+1 yılYa beni yanlış anlıyorsunuz ne süzmesi ya? Erkek arkadaşımla Sosis sırasına girince orada farketmiştim onları erkek arkadaşımla cam kenarında yiyorduk ben etrafa bakarken farkettim bana baktığını o çocuğun hemen başımı çevirdim erkek arkadaşımda o esnada çocuğu farketti.
Soran+1 yılOff ya erkek arkadaşımı seviyorum ben düşük bir kız değilim o beni iyi tanıyor böyle birşey yapmayacağımı biliyor yakışıklı dedim diye onlara sırıl, sıklam aşık olduğum anlamına gelmiyor ben sevgilime ömür boyu sadık kalacağıma söz verdim onu seviyorum.
Soran+1 yılAlakası yok kimseyi inandırmak zorunda değilim ben bir ömür boyu yaşayacağım onunla.
Soran+1 yılO zaman bir problem yok. :)
+1 yılÇocuğa yakışıklı diyorsun. Suç sende bencede. bir de gurur yapıyo oldu başka. ?
13 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklı dedimde ne varki bunda yani bunu demem gönlümün ona kaydığınımı gösteriyor? Gurur yapmakta haklıyım çünkü bana iftira attı böyle birşey olmadı.
- +1 yıl
Turisti süzmüşsün. Gönlünün kayması falan değil. Bakman ona cesaret vermiş. Sevgilin haklı. Ama biraz fazla yüklenmiş gibi. Gurur yapma. Suç senin kabul et.
Soran+1 yılSüzme felan değil ya sosis sırasına girince görmüştüm ayrıca ben etrafı izlerken farkettim onun bana öyle bakmasını yanındada iki tane kız vardı birde onlarda yabancıydı.
Oğlanı o kadar beğendin madem ne uğraşıyon yanındakiyle. Yol ver gitsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe beğenmesi ya? Ben erkek arkadaşımı seviyorum dış görünüşünü söylemek çok kötü birşeymi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılniye kuyruk sallıyorsun
erkek arkadaşın haklı
birde şehvetli anlatıyorsun
uzun boylu mavi gözlü...00 Yorumlaiyi yapmış. daha olayı anlatırken çok yakışıklı çocuklar vardı diye anlatıyorsun. erkekleri geçtiniz be...
13 Yorumla
Soran+1 yılYa herkes burada kızmışta ben yakışıklı dedim diye ona aşık olduğum anlamınamı geliyor erkek arkadaşım daha yakışıklı o çocuktan gözümde. Zaten o çocuk gelipte bana söyleseydi açık, açık tersleyip, redderdim.
- +1 yıl
başka bir erkeğe alıcı gözle bakman yeterli. öyle bakmasan saçından gözünden yakışıklılığından bahsetmezdin bile, çünkü dikkat etmezdin. ayrıca göz kırptığını nerden biliyorsun çünkü sen de adama bakıyordun o esnada. erkek arkadaşının yerinde olsam ben de hem sana hem turiste kızardım.
Soran+1 yılİyide sosis yerken mesafeler çok yakın etrafadamı bakmayalım? Bakarken çocuk baktım tip, tip bana bakıyor bende dikkatli bakınca hemen göz kırptı kısa süre sonra, bende hemen başımı çevirdim erkek arkadaşım da farketmiş.
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğru demiş, sosis sırasında süzmüşsün işte kaşınmışsın..yakışıklı görünce ağzınızın suyu akıyor o sana neden bakar? becermek için
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası varya yakışıklı dedim diye ne var şimdi bunda gönlüm o çocukta olmadıktan sonra ne var bunda anlamıyorum? Zaten yanıma gelip senden hoşlandım dese direk terslerdim.
- +1 yıl
İyi önüne gelene yakışıklı de nede olsa gönlün ona kaymıyo zihniyet over power
Cevap sahibi+1 yılsorun demen değil lan gözünle oku. sosis sırasında çocuğa bakmışsın felan çocuk ondan cesaret almış niye baktın yakışıklı diye.
@eternumnocturne sen kendi zekanı zihniyetini kendine sakla özenti ergen.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım sen burada yazarken bile gerçekten çok yakışıklılardı diye. besbelli çocuk haklı sen de aşiftelik var biraz k.bakma da :D
09 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklı demem kötü birşeymi yani ne varki bunda onu sevmedikten sonra ne anlamı var şimdi böyle dememinki?
Cevap sahibi+1 yılkötü bişey tabi senin sevgilin ben olsaydım şamarı yemiştin :) artı karakolda ifade veriyoduk turistleri napardım bilmiyorum :D
Soran+1 yılYapmayın Allah aşkına ya. Sory felan dedi çocuk zaten ama erkek arkadaşım küfür bile etti Türkçe etti ama anlamadılar.
Cevap sahibi+1 yılTürk erkeği böyle valla. tebrik ettim sevgilini. sağlam sövdü mü bari (:
Soran+1 yılHayır hemen devreye girdiler çok sinirliydi çıkardık çocuk şoka girdi o an kıpkırmızı olmuştu herkes bize bakıyordu.
Cevap sahibi+1 yılanı bunlar işte yarın evlenirseniz oturup hatırlarsınız :) turist için de anı olmuş, kıskanç türk erkeği görmüş oldu bidaha kimsenin karısına kızına bakamaz :D
Soran+1 yılEvet öyle olur muhtelen. :D Ama ilk defa erkek arkadaşımın olay çıkardığını gördüm bende şok oldum.
Cevap sahibi+1 yılbaşlangıcı avrupalıyla yaptıysa senin işin zor :D
Soran+1 yılNasıl yani? :/
+1 yılben olsam turisti döverdim :)
hatta forum istanbulun duvarına yapıştırırdım cunk diye ^^08 Yorumla
Soran+1 yılYapma Allah aşkına ya zaten Turiste bağırdı çocuk birşeyler dedi hemen ordaki adamlar devreye girdi herkes bize baktı.
- +1 yıl
baksınlar ne olucak gitsin kendi ülkesinde yapsın şrfszliğini!
Soran+1 yılTamam yaptığı büyük hataydı ama bilmiyorum ya biraz fazla yüklendik galiba herkes bize bakınca tuhaf olmuştum. :(
- +1 yıl
neyse şunu bil ama çocuklara bide yakışıklı demişsin herkes yüklenmiş sana :D haklılarda! adamın seni hala aradığını şükret :)
Soran+1 yılBen sevgilime gidipte şu çocuklara baksana ne kadar yakışıklı demedim ki, dememde onu seviyorum ben sadece görüşümü söyledim yani büyütülcek birşey olmadığını düşünüyorum.
- +1 yıl
sana göre büyütülecek bişey değil.
neyse siz barışırsınız bunlar küçük şeyler...
ama keşke dövseymiş o turisti ya benim bile dövesim geldi :D
Soran+1 yılAyırmasaydık dövücekti üzerine yürüdü küfür etti çocuk sory feland dedi bayağı yakınlaştı ayırdık zorla hemen sonra dışarı çıktık.
- +1 yıl
:))
Erkek arkadaşın yerinde olsan o turisti gömerdim oraya
18 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama ya? :( Ben çocuğa yüz vermedimki. :(
Soran+1 yılÇocuk buraya tatile gelmiş birisi yani eğer böyle birşey yaparsanız çok kötü olur ayrıca ben çocuğa bakmadım bile sadece dikkatimi çekti bir baktım bana bakıyor hemen başımı çevirdim o esnada gördü erkek arkadaşım çocuğun üzerine yürüdü resmen herkes bize baktı off ya. :(
Soran+1 yılGüzel çocuklar var deyince ne oluyor ki? Yani böyle dedim diye erkek arkadaşımı aldatmışmı oluyorum?
Soran+1 yılTamam yakışıklı olabilir hoşuma gitmiş olabilir fiziği fakat ondan hoşlandığım anlamına gelmiyor bu o çocuk gelse bana çıkma teklifi etse bile hiç düşünmeden redderim çünkü erkek arkadaşımı seviyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsosislinin fiyatı ne kadar olmuş yaa 5 liramı hala?
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 sosik, bir kola 5 TL. :)
Cevap sahibi+1 yılgeçen orda yiyemeden döndüm zaten ya karnımda açtı
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. sen bakmasan o da göz kırpmazdı.
11 Yorumla
Soran+1 yılYa dikkatimi çekti sadece sosis yiyorduk Forum İstanbul mağazasındaydık Bayrampaşada etrafa bakıyordum öylesine çocuğa dikkat ettim bana bakıyor ben biraz dikaktli, bakınca göz kırptı ben hemen başımı çevirdim yanında 2 tane kız vardı galiba kardeşleriydi bilmiyorum ama erkek arkadaşım tam o esnada gördü bizi yani benim bir suçum yok.
+1 yılCevapları okuyorumda tüm suç sosisteymiş.
21 Yorumla
Soran+1 yılGaliba dahada yemem.
kuyruk sallamıssındırsende.
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır kesinlikle öyle birşey yapmadım sosis yiyorduk etrafı izlerken baktım çocuk bana bakıyor ben daha dikkatli bakınca bana göz kırptı erkek arkadaşım bana baktı ne oluyor lan felan dedi çocuğa doğru ilerledi olay çıkıyordu az daha ben birşey yapmadım kesinlikle.
Aşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. İşte bunlar hep kültür farkı.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa çocuk kültüründen değil biraz çapkındı galiba yanında 2 tane kız var gelmiş bana göz kırpıyor suç onun ama erkek arkadaşımda biraz abarttı gibi.
+1 yılerkek arkadasın erkek değilmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
önce cocugu döverdım onun yerinde olsam sonra sana tokatı basardım
Arkadaşın şanssız biri
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılBen kimseyi kesmedim etrafadamı bakmayalım ya? Yemek yerken gördüm bana baktığını hemen başımı çevirdim saniyesinde erkek arkadaşım görmüş o zaman zaten çok kıskanç erkek arkadaşım gitti olay çıkardı ben kimseyi kesmedim onu seviyorum yakışıklı demem onlara sırıl, sıklam aşık olduğumu göstermez.
Gizli Üye(36-45)+1 yılİbne turiste bak lan.. Dayağı haketmiş yavşk..
15 Yorumla
Soran+1 yılDövmedi sadece bağırdı dövücekti hemen araya girdik çocuk birşeyler söyledi ama anlamadım dışarı çıktık hemen.
Cevap sahibi+1 yılBende bu türkleri anlamıyorum. Ulan adam gelmiş sevgilisi olan kıza yavşıyor benm sevgilim olmasa bile gider adamla birlikte dalarım. Bizimkiler ayırıyor.
- +1 yıl
Çok haklısın kardeşim. Yurtdışında böyle durumlarda turist esnaftan, yoldan geçenlerden dayak yiyor. Bire bir gördüm. Bizde hep bir ayırma hastalığı. Adam sarkıntılık ediyor, bizimkiler ayırıyor. Ama burada suç kızda
Cevap sahibi+1 yılAynen adamlar yabancı muamelesi yapıyorlar kendi ülkelerinde, biz burada kendimiz yabancı kalıyoruz..
Soran+1 yılYa benim ne suçum var Allahım yaaaaa. :(((
Gizli Üye(36-45)+1 yılvar sende de kaşarlık. yakışıklıymış, pehh
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bir gidin ya.
Cevap sahibi+1 yılya ne ya? bakmasan ne göreceksin yakışıklılığını?
turist kaşınmış.
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet kaşındı ama bu kadar tepki vermekten doğrumuydu sizce? :/
Soran+1 yılNeden hepiniz böyle şiddet düşünüyorsunuz ya konuşarak halledilmezmiydi? :/
Soran+1 yılOff ya ama rezil olduk sonra kendi ülkelerinde anlatıyorlar şöyleler, böyleler diye hayır yani yanında 2 tanede kız vardı birde çocuğun.
Soran+1 yılSevdiğine şüphem kesinlikle yok ama bu kadar olay çıkması ilk defa gördüm yani bu kadar büyük bir olay çıkmasını sonra herkesin bize bakıp dışarıda bana senin yüzünden oldu demesi çok ağırımıa gitmişti ondan özür diliycem zaten bütün herşeyi ben üstlenip bu olayı kapattırıcam çünkü hayla şoktayım aklıma geldikçe utanıyorum.
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlar AVM'da erkek arkadaşımla gezerken Ikeaya gittik yabancı bir turist resmen bana yavşadı erkek arkadaşım beni suçluyor ne yapıcam ben?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler