nasil sorucagimi bile bilemiyorum cok sacma biliyorum ama yakin arkadasimin sehir disinda yasayan yani daha once bilmedigim duymadigim bir arkadasi ama cok yakinlar… İstanbul'da yasiyo ve is icin istanbuldan bulundugum sehire geliyor o gun arkadasimla plan yapmistik oda arkadasimi arayip islerini bitirdigini yemek yemek istedigini soyluyor. arkadasimda yaninda benim oldugumu soyluyor ve benide davet ediyor. biz gidiyoruz ve beklemeye basliyoruz biraz gecikiyor neyse sonra geliyor ama onu gorur gormez dizlerimin bagi cozuldu ama parmaginda yuzuk neyse tanisiyoruz vs yemek bitiyor bende hadi bir kahve ismarlayayim diyorum farkli bir yere geciyoruz sonrasinda beni eve birakiyorlar ama o asla gitmemi istemedi. bende yorgun oldugumu soyleyip ayrildim arkadasim biraz dinlen seni aliriz dedi. sonra aksam 11gibi tekrar yakin arkadasim beni arayip hadi bir seyler icelim diyip aldi ciktik 1e kadar eglendik ardindan eve dondum hoslandigim kiside ertesi gun kalan islerini halledip İzmir'e gececekti. benimde İzmir'de yasayan bir arkadasima sozum vardi istiyosan birlikte gidelim dedi seni arkadasina birakirim falan bende dusundum uyandim bavulumu hazirladim oda kalan islerini halletti 3gibi yola ciktik İzmir'e vardik yolda cok eglendik bolca sohbet ettik sanki yillardir taniyor gibiydim istemsizce yanindan ayrilmak istemedim… neyse sonra arkadasima gectim ama iletisimimiz asla kopmadi. 1hafta boyunca İzmir'de kaldim bir kac gun arkadasimda bir kac gun polatla vakit gecirdim sorun su yeni evli 4ay ve bana keske karsima ciksaydin Şu an evliydik dedi neyse ben sehrime o İstanbul'a dondu hikayeyi uzun tutmak istemiyorum ama İzmir'de ayri kaldigimiz zamanlarda hep goruntulu konustuk simdi malum o 4aylik evli fakat 1yil icinde ayrilabilir yargilamadan yorum yaparsaniz sevinirim

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer