Evliliğe giden 9 aylık ilişkimde sürekli ayrılıp barıştığım için tamamen bitirmek istedi. Şimdi onun güvenini nasıl kazanabilirim?

9 aylık bir ilişkim vardı her şey çok güzeldi evliliğe doğru gidiyordu. Sonra erkek arkadaşım yoğun iş temposuna girince beni ihmal etti bende her seferinde kavga çıkardım ayrıldık sonra sensiz yapamam dedi seni çok seviyorum dedi söz verdi ilgili olacağına ama yine ihmal edince yine ayrıldım.. Beni her seferinde terk eden birine güvenemem diyip tamamen bitirdi.. Şimdi tekrar başladık ama bana kızlardan nefret ettiğini söylüyor artık evlilik hayali bile yok ben onu yine bırakırım diye güvenmiyor bana.. Son bir şans verdik sizce alttan alırsam güvenini kazanabilir miyim? Üç gün önce deli divane aşık olan adam bir haftada tamamen vazgeçer mi yoksa düzelir miyiz zamanla.. Bir hafta önce senin için herşeyi karşıma alırım sen benim karım olacak kadınsın dedi bugün artık ilişkiyi bitirmek istiyor.. Birden böyle bir karar alması beni endişelendirdi. Sizce bu ilişki onarılır mı..

Evliliğe giden 9 aylık ilişkimde sürekli ayrılıp barıştığım için tamamen bitirmek istedi. Şimdi onun güvenini nasıl kazanabilirim?