Tuhaf yoksa size çekici gelen şeyleri de yazabilirsiniz. Güzel haftasonlarınız olsun 😇

Tuhaf yoksa size çekici gelen şeyleri de yazabilirsiniz. Güzel haftasonlarınız olsun 😇
Tuhaf değil benimkilerin çoğu. Zekası en çok, boş konuşmaması, bol keseden sallamaması, beni dize getirebilmesi, elinin üstündeki damarlar, güneş ışığı yüzüne geldiğinde kısılan gözleriyle dünyanın en güzel manzarası olması, ses tonu, uzun kirpikleri... liste uzar gider böyle listenin sahibi de okuyunca buraya yapma şunu toplum içinde yazar, şımarınca napcağını bilemez @S1F1R-B1R ❤️ üzgünüm hayatım toplum içinde oldu biraz 😄😄😄
Yapıcammmm 😄😄😄
Aşıksın o zaman 😊
Allah kavuştursun o zaman
@Samimiyetveguven çok amin çok çok amin sitece bi dua edelim el atın şu işe be sonra düğün yaparız tüm KS davetli olur
Tamam ben biraz sonra dua edicem. Umarım hakkınızda hayırlısı olur
Entelektüel görünüme sahip olması 😀
Yine sanat 😇🎶
Ses tonu🤤
Ne ses tonuymuş ya 😂
😂😂😂😂😝😝
Çok teşekkür ederim ☺️
Cevap
4Cevap
Şiveli konuşma tarzı :D
Hangi şive verelim 😂
Doğu tarafı :D
Garip bir şekilde fiziğe ilgisi olanlar dikkatimi çekiyor 😂 fiziğe ilgili olanlar genelde +zeki de oluyor. Tam aradığım insan modeli 😅
Bende farklı fizik anladım ilk 😂😂
Sonradan topladım ya 😂
Herkes tahmin ettiğim gibi şeyler yazmış jfjdj Bende pop*su yazayımda tuhaf ve farklı olsun hhahah
Al işte ne bu sevgi 😂
Gerçek sevgi işte hahah Önce pop*su sonra kalbi 🤣🤣
İğrenç gelmezse ben gerçekten buna düşüyorum geniş omuzlar, sorumluluk sahibi olması, herşeyden az biraz bilgisi olması ve y@vş@k olmaması
Sen sanki evde kalırsın gibi 😇
Neden
Kriter çok 😂
Açık bir şey giydiğim zaman karışması , koruması , ilgisinin değişmemesi , terbiyesi
Bıyık altı gülüşü ve imali bakışı çok cazip geliyor
Tuhaf değil ama ses tonu
Ses etkileyebilir haklısın 😇
Etkileyebilir değil çok yakışıklı birinin ses tonu kötüyse bitmiştir ben çok takığım🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Eyvah eyvah takiplere duyurulur 😂
Çoğu elenmiştir ben de 100 yaşıma kadar bekar kalırım artık😂 tövbe tövbe Allah korusun
Kalmazsın sen bence 😂
Bu seçicilikle mi 😆😂
Sen doğru kişi gelince zaten uça uça gidersin 😂
Gelemedi bi türlü o gelene kadar heheyy
Kayıp değil emin ol 😂
Belirgin köprücük kemiğine sahip birini çok çekici buluyorum
Kokusu, elleri ve ilgisizlik. Yani ilgisi varken ilgisiz gibi davranmasi kesinlikle cok cekici. Ama azicik ilgisi oldugunu da belli etmeli yoksa nerden anlicam. 😅
Tipsiz ama sevimli olmasi jdjsi
Sempatik diyelim 😂
Sigara içmesi. Kısıtlaması
Kısıtlamayı seven tek kişi olabilirsin 😂
Kısıtlanmak kiskanılmak korunmak sahiplenmek hepsini seviyorum 😄
Garip vala 😂
İlk etapta tip, sonra samimiyet
Ses tonu ve bacakları
Bacaklar mı 😀ne alaka
Genelde elleri ne yaziki 😂😂😂
En tuhaf burç ve parmakları el şekli
Alnında çizgiler olan beyaz saçlılar..