Karşı cinste ses tonu, gülüş, bakışlardaki derinlik, samimiyet dikkatimi çeker.. Dudak ısırması bana tuhaf gelmiyor ki.. :D Dikkat çekmesinin sebebi ise seksi bir hamle olması bence.. Keyifli geceler..
Tuhaf mı bilmiyorum ama dediğim gibi bugün kahve sırasında kahvemi alıp dönüyordum ki sıradaki güzel bir kız dudağını ısırarak güldü ben de baktım yalnız oturuyor gittim yanına falan o gün takıldık numarasını istedim verdi sonra aynı akşam yazışırken sevgilisi olduğunu itiraf etti ama sonra sanırım pişman oldu ayrılık aşamasındayız falan diye uzun uzun yazdı ben de bir daha benimle görüşmemesini söyledim eski sevgilisine sadık olmayan kız bana da olmaz
Düşündüm.. Düşündüm galiba ben erkekleri çekici bulmuyorum. İşin şakası bir yana elleriyle saçlarını söyle arkaya atıyor ya o hareket çekici geliyor, tabii bir de sevdiğim adam yaparsa direkt öperim öyle çekici geliyor.
Genelini bilmem lâkin benim tek bir kişi de her istediğim özelliği arıyorum. Dudakları dolgun, el ve ayaklar düzgün (ve çok büyük olmayacak), boyu ne deve gibi ne cüce gibi olacak, (bende yanında kardeşi gibi kalmayayım 1,60 boyum), gür saçlı, kendisinde de kıl vs sevmeyip temizliğine önem veren, sakalsız (yakışıyorsa sadece sakallı) birisini bulmak hayal gibi hatta gibisi fazla.. Ha büyük gözlü ve geniş omuzlu olmasını atlamışım neyse.. Ben dileyeyim de oluruna sonra bakılır elbet.
Zekası , kendini geliştirmiş olması oturup sohbet edeceğimiz zaman belli seviyenin üstünde çıkabilmeliyiz ayrıca dış görünüş olarak da güzel olsa fena olmaz