Sevdiğiniz, hoşlandığınız ya da biraz da olsa beğendiğiniz bir erkeğin peşinizden koşması sizi etkiler mi, yoksa itici mi gelir?

Sevdiğiniz, hoşlandığınız ya da biraz da olsa beğendiğiniz bir erkeğin peşinizden koşması sizi etkiler mi, yoksa itici mi gelir?
Erkeğe kız peşinden koşmak yakışmaz. 80/20 pareto optimumu diyoruz her zaman. Kadınların yüzde 80'i erkeklerin yüzde 20'lik dilimde olanlarına arzu duyuyor. Yani kadın peşinde koşmayıp kadını peşinden sürükleyecek maddi görsel donanıma sahip erkeklere çekiliyorlar.
Bir hanım ablamız da demiş ki; ERKEKLERE KOŞMAK YAKIŞIR. Ablacım sen düşük değerli bir kadın olduğun için peşinde koştuğun %20'lik dilimdeki erkeğe ulaşamadın ya da onları elinde tutamadın. Onun için peşinde koşacak üçüncü sınıf betalara şans vermek zorundasın. Yoksa bu kafayla alfa dul olacaksın.
Kardeş pardon yaaa. Ben soru sahibine bakmadım. Soruyu soran kişi kadın zannettim.
Ama dur ya. İkinci paragrafı ben başkası için yazmışım zaten. Tamam tamam
Peşimden kimseyi koşturmadım, saçma sapan buhranli işler bunlar. Karşılığı varsa hislerimin karşılık verdim. Yoksa yolunu kapatim yoluma baktim. Isrardan nefret ederim.
Cevap
3Cevap
Ben hiç bir kadının peşinde koşmam. yani platonik aşık olmam.. sadece karşılıklı duyguların olduğu bir ilişki için çabalarım
Erkeklere koşmak yakışır zaten ama ben sevmem soğurum iyice kesin
Ben kosturursam olur , aksine midem bulanır
Ne farkı var ki?
Sen niye koşturunca oluyor?
Adamı kaçıracan ama kadın, erkeğin peşinden koşarmı hiç
Hehhh oldu şimdi, kendine geldin bravoo👏👏
Soğuk kahve, kendine getirir seni😁
Sicağını alırsa, bunuda alır merak etme..
Erkeğin burada ne amaçla peşinden koştuğu önemli belkide her önüne gelene aynısını yapan biridir?
Erkegi bilmem ama kadının koşması etkiler 😆
Beğeniyosam etkiler tabi ki
Tabii gururumu okşar yani
Etkilemez~☆
fazlası mide bulandırıcı
Etkilemez.
Tabikide etkiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?