Ya ben şunun için sordum soruyu, biz sevgilimle anlaşmıştık ikimizin de karşı cins arkadaşı olmasın diye ama o benden gizli kız arkadaş yapmış ve birlikte spor salonuna kafeye vs bile gitmişler ben ayrıldım ama emin olamadım
Ayy bir de gizli arkadaş🤦🏻♀️. Ben mağara insanıyım yoksa bu durum bana da hiçbir zaman normal gelmiyor. Tâbii ki arkadaşını görünce selamlar, bir şey olur danışabilir, yardım istenebilir ama velakin ne şekilde, çünkü her şeyin yeri ve zamanı var ve adabı vardır. Yani şunu diyorum; mesala gece yarısı bir şey sormaz yani , ölüm kalım değilse. Ya da gidip saatlerce kafede buluşamazlar benden habersiz. Gibi gibi bir çok örnek verilebilir bana göre. Bende senin yerinde olsam aynısı yapardım bence. Rabbim hayırlısını eylesin inşallah. Neyde hayır olduğunu bilmeyiz.
@HerŞeyOlası Nickli şahıs beni taciz etti Sakarya'da yaşadğını ve yanna gelmemi teklif etti ancak ben onu reddedince bana küfretti ADI SERHAT SAKARYA'DA YAŞIYOR ASLEN ARDAHANLI 28 YAŞINDA
@HerŞeyOlası Nickli şahıs Beni taciz etti Beni yanına çağırdı Ancak ben onu reddedince bana bir sürü küfür etti ADI SERHAT SAKARYA'DA YAŞIYOR MEMUR ASLEN ARDAHANLI 28 YAŞINDA
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Benim de tanıdığım biriyse olabilir.
Samimi yakın arkadaşı olamaz.
İs, okul aile vs den tabii ki olabilir. Ama yakin, samimi arkadasi olmamali, bir nevi yaa gizlimiz saklimiz yok tarzi olan.
O yaparsa bende yaparım ortalık karışır ne gerek var.
Aradaki samimiyetin boyutuna bağlı. Ne denli bir arkadaşlık diye sormak lazım bence.
Ne kadarına izin verirsin? Örneğin birlikte dışarı çıkma vs. normal mi sence?
Eğer bir iş içinse bir ihtimalle olabilir. Ama ben doğru bulmuyorum o zaman çıktıklarında seni de çağırsınlar. Sonuçta sen sevgilisin yani.
Yakın arkadaşlığa izin vermeyi düşünmüyorum. Aşırı samimiyete gerek yoktur. Ne âlâka birlikte çıkmak mesala
Ya ben şunun için sordum soruyu, biz sevgilimle anlaşmıştık ikimizin de karşı cins arkadaşı olmasın diye ama o benden gizli kız arkadaş yapmış ve birlikte spor salonuna kafeye vs bile gitmişler ben ayrıldım ama emin olamadım
Ayy bir de gizli arkadaş🤦🏻♀️. Ben mağara insanıyım yoksa bu durum bana da hiçbir zaman normal gelmiyor. Tâbii ki arkadaşını görünce selamlar, bir şey olur danışabilir, yardım istenebilir ama velakin ne şekilde, çünkü her şeyin yeri ve zamanı var ve adabı vardır. Yani şunu diyorum; mesala gece yarısı bir şey sormaz yani , ölüm kalım değilse. Ya da gidip saatlerce kafede buluşamazlar benden habersiz. Gibi gibi bir çok örnek verilebilir bana göre. Bende senin yerinde olsam aynısı yapardım bence. Rabbim hayırlısını eylesin inşallah. Neyde hayır olduğunu bilmeyiz.
Ayneen öyle. Sizin için de inşallah teşekkür ederim yorumunuz için
Rica ederim, ben teşekkür ederim zaman ayırdığınız için. İyi geceler dilerim.
@HerŞeyOlası Nickli şahıs beni taciz etti Sakarya'da yaşadğını ve yanna gelmemi teklif etti ancak ben onu reddedince bana küfretti
ADI SERHAT
SAKARYA'DA YAŞIYOR
ASLEN ARDAHANLI
28 YAŞINDA
I
https://hizliresim.com/tl857cv
https://hizliresim.com/km7ny6v
https://hizliresim.com/8641wi7
@HerŞeyOlası Nickli şahıs
Beni taciz etti
Beni yanına çağırdı
Ancak ben onu reddedince bana bir sürü küfür etti
ADI SERHAT
SAKARYA'DA YAŞIYOR
MEMUR
ASLEN ARDAHANLI
28 YAŞINDA
Olmasın hiç iyi olmuyor
Olabilir sorun değil
Bence fazla yakın olmamalı olabilir ama üzüldüğün de kız ona gidip sariliyorsa bu olmaz
Arkadaşı olabilir ama yakın arkadaşı olamaz.
Kabul edilmez bir şey
hiç bir şekilde olamaz😂💆🏻♀️
Karşı cins arkadaslık bi sıkıntı
Olabilir bence
Olabilir sıkıntı yok
ikisininde kafasini koparirimmm
Evet.
mağramda mutluyum
Olsun 😏
Mümkün değil ; )
Evet
Olabilir