Mağaramdan selamlar. Asla olamaz. İş arkadaşıyla da merhaba merhaba o kadar😄 ben gelemem öyle gevşekliklere.

Mağaramdan selamlar. Asla olamaz. İş arkadaşıyla da merhaba merhaba o kadar😄 ben gelemem öyle gevşekliklere.
Evet, sevgilimin karşı cinsten arkadaşı olabilir ama burada önemli olan sınırların belli olması ve güvenin sarsılmaması. Sonuçta herkesin geçmişten gelen arkadaşlıkları var ve bunları tamamen yok saymak mantıklı değil. Ama arkadaşlık adı altında fazla samimi ya da ilişkiyi zedeleyebilecek bir durum olursa, o zaman sıkıntı başlar. Benim için önemli olan saygı, eğer sınırlar belliyse ve sevgilim benimle olduğu kadar netse, karşı cinsten arkadaşı olması problem yaratmaz. Ama eğer şüphe uyandıran bir şeyler varsa, o zaman ister istemez rahatsız olurum.
Olamaz.. Ne arkadaşlar gördü bu gözler.. İnsanı utandıran sohbetler, cıvık cıvık yaklaşımlar... E buna izin de verildi mi ortaya mide bulandıran şeyler çıkıyor.. Bunu ısrarla isteyen, direten insanı hemen çıkarmalı hayatımızdan..
Sevgilim bile olamaz. Ciddi niyetle konuştuğum hanımefendi olur o kadar. Olursa ne âla, olmazsa nasip değilmiş.
Hanımefendi çok şanslı bee
Bilmiyorum ama bu işler bir miktar üzücü oluyor. Sonuçta ortaya yüreğini koyuyorsun. Akıl gibi itidalli olmuyor.
Evet üzülmekten korkuyor insan. Hakkınızda hayirlısı🌸
Amin. Cümlemizin inşallah.
Olmamalı çünkü gereği yok
Cevap
16Cevap
Olamaz cukunu keserim o arkadaşının xd
Hayır arkadaşı olamaz tabi ki de
Barış senden bu mağara adamliğını beklemezdim😅
mağaramda mutluyum :D
😅😅
Bazı kadınlar bu konuda Özgürlük falan diye dirense de net bir şey vardır!!
Bir kadını birinin beğenmesi ona karşı ilgi duyması onunla konuşmaya çalışması bunların hepsi normaldir...
Buraya kadar kesinlikle bir sorun görmüyorum. Fakat size karşı tavrı arkadaşlıktan öte ise ve gereğinden fazla ilgi, yakınlık gösteriyorsa ve bir insan buna rağmen çizgileri çizemiyorsa, karşıdaki insana ben senin ilginden hoşlanıyorum! Daha çok ilgi var demektir...
Bütün problem burada başlıyor, herkes kendini çok akıllı sanıyor ve karşındaki insanı s**** yerine koymaya çalışıyor, kıskançlığı güvensizlik olarak gösterip manipüle etmeye çalışanlar bile var bu kadar aciz bu kadar zavallı olmamak gerekiyor ben ilgi manyağıyım ve bütün ilgileri istiyorum dedikten sonra istediği her b*k yiyebilir ama göz göre göre kimse kimseyi küçücük aklıyla kandırmaya çalışmamalı...
Olabilir ama samimiyetin sınırı önemli. İş, okul gibi zorunlu ortamlarda karşı cinsten arkadaşları olabilir, bunda sorun yok. Ancak sürekli sohbet etmek, özel paylaşımlarda bulunmak, her an mesajlaşmak gibi durumlar hoşuma gitmez. Öyle olduktan sonra kabul etmem ki çünkü sevgili olmak, birbirine özel olmayı gerekiyor. Dakika başı mesajlaşma ve gereksiz samimiyet, istemem.
Benim biraz modern halimsin
Teşekkür ederim 😃
Nasıl yani ben şimdi nişanlı kız arkadaşımla kahve içmeye çıkamam mı 😂😂 ama o benim çocukluk arkadaşım kskskskdl
Kızların yalandan kıskançlık yapması fena yarıyor. Yüzde 90ınız erkeğini yatağınızda biriyle bassa affedecek kadar genişsiniz. Erkekte bekarete bile önem vermiyorsunuz
Aynen türbanlı reis, aynen
Sen hep mezhebi genişlere denk gelmişsin eski sevgilim fotoğrafçıydı kızların vesikalığını cekemezdi kolları çok kaslı olduğu için dükkanın önüne ceketsiz oturamazdı
@ıntaharyolundayim eskise sevgilinin kaslı kollarını anlatman bile cuckold ruhunu ele veriyor.
Sevgilimin karşı cins arkadaşı benim zaten (olursa) 😉
Karşı cinsten arkadaşım kardeşim maymun cimcimem var istemiyorsa onu gidebilir o yokken kardeşim vardı 🙂
Değil ama öyle gibi aynı
Hocam kendini kandırma derken? Neden bu görüş var 🥲 iki farklı cinsiyet olan kişiler abi kardeş gibi olamazmı 🙂 altın kalpli bir cadı kendisi
Olur bal gibi 😄 yarı yaşımda cadı kardeş olur ancak
İlginç düşünce 🙂
Engel sebebi? 🤣
Kürşat ismim
Dediğiniz kişi kim acaba?
Anladığım kadarıyla takıntılı birisi musallat olmuş 🤔
Kadını erkeği uzak olsun 😅 bir engel işi çözer
Ufak sinyal gördüğüm an uzaklaşır ya da engellerim hocam 🙂 yıpratmaya gerek yok kendimizi 😄
En azından tecrübe olmuş 🙂 iyi günler dilerim hocam 🙋🏻♂️
Sevgilime ben arkadaşım olurum, fazlasına gerek yok..
@İdentityKa aynen öyle
Varsa benim de olur o zaman sesini çıkaramaz. Şartlar eşitlenmeli.
Saygı çerçevesinde oluyorsa olabilir
Soru bile olamaz.
Erkek arkadaşı olabilir neden olmasın
Hayır
Büz mağazamızda mutluyuz saygılar
Olmaması daha hayırlı olur..
Olamaz
hayır olamaz.
Söz konusu dâhî olâmâz
Olamaz
Belki
Katılıyorum 😄