Eşim beni çok seviyor ama annesi benim hakkımda kötü konuştuğunda o da beni kötülüyor Bir tartışmamız olduğunda hemen gidip annesine söylüyor söylediğim zaman da ben seninle başa çıkamıyorum o yüzden anneme söylüyorum diyor ama çok ufak bir tartışma birkaç defa boşanmak istedim beni çok sevdiğini söylüyor boşanmak istemiyor annesi doldursa bile dolduruşa gelmiyor bana yansıtmıyor sizce seven eşini savunmaz mı benim eşim çok saf bir adam sağ olsun bir dediğimi iki etmez ama beni kötülüyor sizce beni seviyor mu ya da ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
O koca değil, o senin düşmanın. Ondan ne koca olur ne köy olur ne kasaba. O adam bile olamamış bir ana kuzusu, eziğin teki
Aynen öyle annesi kötü yönden beni kötülüyor oğluna demiş ki elini bacağını kır sana karşı gelmesin demiş benim eşim şiddete maili bir insan değil Allah'tan Allah'a havale ediyorum ailem arkamda değil bir tane 7 aylık oğlum var ne yapacağımı şaşırdım
Vah vah o anneye vah ki ne vah. Yatacak yeri yok onun. Bir anne nasıl olur da başka bir insan evladına zulüm eder. Onların kızına yapsalar ortalığı yıkarlar ama. Kadın sığınma evine git gerekirse ama onları çekme
Onuda denedim gitmek istedim ama sadece 6 ay bakıyorlarmis ondan sonra nereye giderim çok düşündüm oğlumu da perişan etmek istemiyorum
Napsın adam annesinin gönlünü kırmıyo sende böyle idare ediver
Annesi yanlış düşünsün bu da gönül kırmamak mı olsun anne de olsa yanlış düşünceye sahip bir insana dur diyeceksin anne düşmanca bir tavır sergiliyor adam da ana kuzusu safım herşeye boyun eğiyor yok öyle ezdirmece madem böyle yapacaktı evinde anasının dibinde otursaymış.
Ateşe körükle gitme
Abi kafa yapını değiştir bence sen
Eşine madem saygısızlık yapacakmış ne hadle evlenmiş anne ve eş eşit düzeyde tutulmalı haksız taraf uyarılmalı
@Berryy12 çok teşekkür ederim yorumun için eşim annesine beni kötülüyor ama benim yanıma geldiği zaman hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor sürekli annesi yüzünden kavga ediyoruz anneni anlatma diyorum anlatıyor anlatması yetmiyor Bir de kötülüyor lar beni 3 defa boşanmak istedim ailem istemedi
Önemli değil 😊 aileni boş ver boşanmak istiyorsan boşan bu evliliği yaşayan ve neler çektiğini bilen tek sensin hayat zaten kısa seni rahatsız eden durumları kesip atmak gerekir söz konusu evlilik bile olsa.
@Berryy12 keşke her şey senin anlattığın gibi olsa ama maalesef maddi durumum yok ailem de arkamda değil bir çocukla nereye gideyim maddi durumum olsaydı giderdim ama maalesef yok
Anlıyorum Allah yardımcın olsun o halde eşinle oturup detaylıca konuşman gerekiyor ve çizgini belirlemen gerekiyor. Ailenle de konuş detaylıca seni anlayıp arkanda durabilirler.
kardeşim biri demekki dedikoducu adamı hiç sevmem evlide kalamam iğrenç bir durum olsa gerek
benim eşimi de kaynanam kaynatam görümce elti hepsi dolduruyor bende restimi çektim benimde çocuğum var diye kimsenin kahrını zulümunü çekmek zorunda değilim kimsenin kölesi değilim ben
Nasıl rest çektiniz tam da kimsem yok ailem arkamda durmuyor bir çocuğum var maddi durumum yok konuşuyorum cevaplarını veriyorum ama o kadar
benimde çocuğum var henüz bişey yaptığım yok rest dediğim yani sınırlarımı çizdim ağızlarının payını verdim biraz gururları olsa zaten benimle bidaha muhattap olmazlar ama onlarda gurur olmadığı için yine bir bok bulup sataşırlar bana pislikler sende öyle yap baktın degişmiyorlar ayrıl boşan gitsin kimsenin kahrını çekme çocuk olunca daha çok eziyorlar nasıl olsa bize mecbur çocuğu var arkasında kimsesi yok düşüncesiyle cahil kafalar işte ne diyiceksin anasından babasından bişey görmemişler evlenip çocuk doğurup kaynananın dizinin dibine oturmuşlar sendende bunu beklerler sakın boyun eğme ben öyle yapıyorum boyun egdin mi daha çok ezerler dik kafalı ol sözün net olsun sınır ciz hepsine ben zamanında yapmadım bunu her soyledilerine tamam dedim canım gibi şimdi o kadar pişmanım ki keşke bu kadar yüz verip popolar kaldirmasaydım diye sen dediğimi yap sınırını çiz gerekirse boşan yoksa bu böyle uzayıp gidicek olan sana olucak onlar keyifle senin onlara katlanmana sevinecekler kimseye pabuç bırakma ben öyle yapıyorum yapmaya devam edicem
Asla olmaması gereken bir şey çünkü yüz bulur daha ileri gider. Eş daima karısını korumalı arkasında durmalı
Seni annenle aynı anda idare ediyo seni hala seviyo
Öyle idare ederek olmaz ki
Ana kuzusu yazık. Adam denmez buna. Aklı sıra erkeklik yapıyor bence
Kız bunun ile hayat geçmez
Geçmiyor zaten bıktım artık annesinden eşim desen ne bir sohbet ne bir gezme valla ne yapacağımı şaşırdım bir oğlum var 7 aylık o babasız kalmasın diye ayrılmıyorum 🥺
Hiç öyle düşünme böyle bir evde büyümesinden daha iyi
konunun kahramani sizsiniz ablacim
Nasıl yani anlamadım
Bu ılişki sağlıklı değil.;)
Anneden boşanamamış bir eş vakası daha 🤦🏻♀️
Ana kuzusu olduğundandır o.
yapman gerek şeyleri derim
Nasıl yani
burdan diyemem
Kötülemek? Annesine anlattıkları yalan mı
Bence annesini ortadan kaldır haha şaka yapıyorum
Keşke şaka olmasa keşke gerçekten ortadan kaldırabilsem