Biriyle uzun zamandır yazışıyoduk. Buluştuk ve onun ilişkide cinsllik beklentisi olduğunu öğrendim benim de ciddi ilişki beklentim var. Beklemtimiz farklı diyip çıkarttık instadan ancak ben tam olarak unutamadım burdan nasıl döner? Ya da nasıl tamamen kafada biter?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
O o kafadan dönmez başka şeyle oyala kendini
O ciddiye döner sanıp devam etme yaşar ayrılırsınız
Burdan nasın döner sence sadece fikir için merak ediyorum
Dönmez diyorum dönmezzzz
İlişkiye devam etmez mi kesinlikle
Amacı degismez. Bir şekilde seni kullanma odaklı olacak
Evet dogru diyorsun cinsellik harici döndürme mesajı atsam ne gibi bişey yazabilirim
Amacın ne bir şekilde kendini miktirmekmi
Hayırrrr duygusal bi ilişki yaşamak seviyeli bir şekilde
Ama konuşmayı kestik beklentimiz farklı olunca karşılıklı ben de birden şaşırdım mapıcagımı bilemedim şu an
Cinsellik konusunu açmadan nasıl bir mesaja geri döner
Kesin dönerim şu an demiyorum fikir almak istedim bir erkek gözünden
Senin gibiler akıllanmaz.
Genelde mikilir sokakta bırakılır o zaman akıllanır. Kendinizi becertene kadar uğraşırsıniz
Ben asla böyle bişeyi kabul etmiyorum sırf hoşlandıgım için üzüldüm neden tanımadan etmeden böyle konuşuyorsun
Üzüldünüz de akillanmiyorsinuz. Israrla peşinde dolanmaya devam ediuorsunuz
Hiç bişey yapmadım ki sadece fikir almaya çalıştım ne yazsam dönerdi diye merak ettim bunda bir şey yok
Donerse değişen ne olucak.
Yine aynı olur muhtemelen dönmez de zaten cinsellige hayır dedigim için
Yani burada amaç şu oluyor. Donsun ama beni becersin. Başka sonuç yok burada
Hayır duygusal bi ilişki olsun cinsellik değil
Tamamda adam seni mikmek istiyor. Duygusallık yok. Bunu anlamamakta neden israrcisin
:( neyse tamam
Yapıcak bişey yok
Konuşmak istermisin
?
Yok
Ok
hadi ordan et kimse ya verecen ya b8rakacan kendine ciddi ilişki bulcan baska caresi yok cocukta bu istek bitmicek
Evet bence de yani
Dönmek istesem ne diyeceğim ki zaten
Dönme derim gerek yok hayatına devam et
Ciddi ilişki istiyor ise hayatını duygularını bir kişiye adıyacaksın oda öyle ise sana karşındaki ama istemiyorsan gezcen tozcan eğlenmene bakcan istedinle ben 5 sene sevdim Aşk vardı sebebsiz terkedildim 14 gün oldu umrumda değil tabi yüzü verdi an biyer
Evet çok haklısın zaten öyle bi şekilde bitti ki bizim ben dönsem ne yazacağım bile bilmiyorum 🤷🏻♀️
karar senin tabi iyi düşün emin ol ona göre hareket et hayatına ona göre birini al ben kendim den örnek 26 yaşındayım ciddi ilişkim vardı sözlencekken bitti falan filan nasip işleri
Ya cocuk senden ilişkiye girmeyi bekliyor sen bunu istemiyorsan sonu pişmanlıkla biter senin icin derim yapma derim o tarz ilişki işinegirceksen kişi cook veyat kadın cook
Kendine konuşacak birini bulcan burdan veyat instadan wp den bilemem yani sana kalmış birsey tabi hayatını devam ettircen sana değer vermek isteyene şans vercen değer vercen gerisi hikaye
Evet evet haklısın kısmet işleri kesinlikle ben de hoşlanmıştım çocuktan bundan dolayı üzüldüm yani cinsellik yoksa yokum dedi bildirdiğin sana da saygı duyuyorum dedi ve bitti ben ne yapacgaım bilmiyorum kesinlikle unutmaya çalışıyorum ve aşırı seviyorum da diyemem ama dönmek istesem eger ne yazabilirim
Geri dönsen bile cocuk senden beklicek her fırsatta denicek hatırlatcak sanaonu bence derim
Başka birini sevcen hayat bu
Farkındayımm evet yazıcagım için demiyorum sadece merak ediyorum ne yazsam dönebilirdi diye
Farzi misal istedin olsa benle devam edermiydin de sonuna kadar iliskimizi evliliğe sokarmiydik diyebilirdin bilemiyorum o tarz kafadaki kişi yapca kızla evlenmez ki sanmam
Bu tarz bişey demem
O halde yeni biriyle tanış hayatına devam et boş ver cocukmu yok belki yeni tanıstını sevcen bu sitelerden cikcan hep misal 😌
Ben şahsen bu siteleri nilmiyom kullamayi meraktan indirdim daha 3 gün oldu öyle geziniyom sadece wp yrtiyor bana samsun da oldum dan geziyom hep
Burdan cinselliği kabul edersen döner yoksa dönmez
Başka yolu yok mu bir erkek gözünden düşünsen
Kendi gözümden düşünüyorum ve evet yok
Ya neden peki
Cinsellik yaşamayacağımız kadınla neden zaman kaybedelim sevgimizi ilgimizi verelim kuzum bu bizi kullanmaktan başka bir şey değil ve yoruyor bizi
Ne degıstı de gerı donmesını ıstıyorsun?
Ben hoşlandıgım için
Ama bişey yapmadım mesaj vs atmadım zaten
Hoslanıyorsunda gerı donmen demek onun ısteklerını kabul etmıs olman demek.
Git kendın gibi birini bul o cocuk senınle yatmadan bırakmaz
Anladım
Yazma zaten unutursun
Yani o da doğru
Ciddi ilişkidede cinsellik yaşanıyor
Tamam ama onun direkt bu konuları açmasından ciddi vibe ı 0 oldugu belli
İlk buluşmada cinsellik konuştuysa kaç kurtar kendini
Dogru
Yazma etme zamnala biter
Önüne bulacaksın sadece
Nefret edersen biter
O nasıl oluyor
Onun kötü yönlerini gör
Zaten kötü biri yani ama bi sinir bozucu oldu benim için dönsem ne yazabilirim bilmiyorum 🤷🏻♀️
Karşılıklı anlasman lazım , yaz ona
Ne gibi
Sen istediğin onun istedigi
Ee zaten bunu konuşunca isteklerimiz farklı diyip kestik bundan sonra ne yapılabilir bunun için sordum
Sen soyleyecen ya kabul edecek onun isteğini ya da birak yeni denizlere ayrıl o limandan
Ben böyle bir şeyi kabul edemem
Bırak o zaman başka limanlara doğru yelken aç
Mesela nereli olsan utanmazdın
namaza başla başla bitsin
dönersen basit sanar o ciddi değil
Evet zaten asla dönmeyi düşünmüyorum ama dönsem de ne yazacağım ki?
özedim dessen sabah kapına gelir
bence uzak dur.
Şu an herhangi bir hamle yapmadım zaten
Başkasını bul biter yoksa cinselliğe okey de
Okey demeden nasıl döndürücek bi mesaj atabilirim
Benim hayatımda biri var de çık işin icinden
Zaten bitti konuşmamız cinsellik olmaz dedigim için o da istemedi ben nasıl tekrar konuşmaya başlayocak bi mesaj atabilirim
Henüz atmaya karar vermedim sadece fikir almaya çalışıyorum
Cinsellik yasatyacakmsn cocukla
Hayır
Eee çocuk onu istiyor biliyosun yazarsan yaşaman lazm cinsellik
İşte ben de onu soruyorum ya bi yolu yok mu erkek gözüyle düşünsen nasıl bi mesaj atılır tekrar başlamak için böylr bi durumda
Cinsellik yaşayacaksan at boşuna oyalama çocuğu cocugun istediği cinsellik vericeksen yaz
Yani cinsellik olmadan hiç bir şekilde ne yazarsam yazayım bakmaz mı
Yok çocuk açıklamış sana basıp gececek daha ne zorluyosun
Hoşlanmıştım üzüldüm o da beklentisini söyledi ve bitirdik uyuşmadık diye ama napıcagımı bilemedim unutamadım tam dönmek istiyorum kesinlikle dönücem demiyorum ben de zaten ama dönsem ne yazsam bakar diye fikir almak istemiştim
Bir bulusmada neyin sevmesi bu kendine ciddi birini bul takma
4 aydır konuşuyoduk bilmiyorum zor hoşlanan biriyim ondan hoşlanmıştım üzücü oldu işte ciddi birini bulmakta imkansz gibi bu devirde
Niye olmasn ben ne güne duruyorum
ben sadece derdimi anlattım yine de fikirler için teşekkür ediyorum
Ya çocuk vurmak istiyor
Ben o konuya kapalıyım ama maalesef hoşlanıyorum işte ne yapıcagımı bilemedim ona dönücem demiyorum sadece fikir almak istedim nasıl bi mesaj atsam döner diye
Mantıklı bir çözüm bulabilirsen takip ederim😂
Bulucam
Yaz bakalım bulup burdan nasıl döner ajxjamdk
Kardeşim öncelikle bir fikir bulsana ensmwmsk
Bitmez kafadan. ikinizde orta yolu bulun.
Konuşmuyoruz ki
Bitti
Ben kafada bitiremedim tam sadece
Unutamadım demişsin ama
Anladım. bence acele etmişsiniz. Belki senin anladığın kadar ileri gitmeyebilirdi cinsellikte
Sordum ve o derece ileri istiyomuş
Ozaman haklısın. Yani arzuluyor ve istoyorsa bi şekilde sana yaklaşıp...
Ee ne yapmalıyım şu an eger dönmek istersem ne yazmalıyım (düşünmüyorum)
Bu ilişkiye yön verecek kişi sensin. eger içinde bisey varsa ona karşı bi şekilde onu senin dediğin anlamda bi ilişkiye çekebilirsin. Belki aşırı cinsellik olmadan seninde keyif alacağın biseyler yapılabilir
Ama o ilk dedi cinsellik olmazsa olmaz demeye getirdi ve ondan sonra bitti konuşmayı da kestik çok olmadı yani şimdi ben ne yazıp ne diyip nasıl orta yolu bulayım kii allah aşkına
Bisey dicem. Cinsel anlamda ilişkin oldumu dağa önce senin
Daha önce yani
Yok
Ozaman hiç uğraşma derim.
Bence de zaten bitmiş bişeyi boşu boşuna tekrar başlatırsam daha çok üzücü olucak gibi
Bencede. Önceden ilişkin olsaydi bi yere kadar tolere edebilirsin ama ilkin olacagi için hiç uğraşma. İlişkiye girip bırakmayacagı ne malum
Zaten öyle duruyor
Ya bunu açık açık söylemesi bence tuhaf. Yakınlaşma olmadan bunu dile getirmek saçma. belki ten uyumu olmucak
Ben hoşlanmıştım bundan dolayı üzüldüm yani
Yakınlaşma oldumu peki. yani ona müsade ettinmi
Sadece omzuma ve saçımq
Bisey değilmiş. Ben bayağı yakınlaşma oldu sandım onun için cinsellik istedi
Yok ya
Ozaman bence boş ver
Nasıl bi mesaj onu döndürür ( cinsellil hariç)
Biraz zor bence ya
Hiç mi bir yolu yok acaba
Teşekkür ederim yine de 👍🏻
Ama biraz yakın olursan belki oda yumuşar
Ee ne diyeceğim yani
Ins var mı
Anlayamadım
Senin fake instagram var mı
Var
mete.5027 benim ordan yaz
Yazdım
Ok