Eşim hep dışarda eve gelmiyor akşam olunca geliyor saat 1 de bazen 2, 3 o saatlerde geliyor ben hep içerdeyim çocuğumla aryorum açmyor kapatıyor yüzüme benim hiç değerimi bilmiyor hep bağırıp çağırıyor eve gelince geldiği yok zaten gelince de dediği şey ben eve gelmek istemiyorum evde huzurum yok ama. erken gelse ben neden konşym ben sevmesem evde iş slçevirsem. gelmwsin derim umrumda olmaz sonra küsünce de bana diyor sen inadima öyle yapyosun bana vakit ayırmamak için ne yaptn bu adama taş olsa çatla4🥺🥺🥺🥺
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hmmm instagramda arama kısmına iliskisen yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün evlilik ve ilişki danısmanı yazısının sonunda 2 kalp var ona yaz o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiyen
yardm edyo sana da yardımcı olur
Sizin olmadıginizı nerden bilicem
nasl yani
Evlenmeden sen bu insanı tanımadın mı
Böyle değildi
Yahu arkadaş bir adam nasıl bu kadar değişir
Bı bilsem
Kaçıncı yılınız
5 oldu
Üzülüyorum ya yeminle.
Kendine bir boşanma avukatı bulmalisin
Aynı durumdayız evliyim mutsuzum , sevgilim var hatta yarın bulusacaz. Kendi evime gitme isteğim yok şimdi ben burada linc yerim ama hicbirsey tek taraflı değil ben eşimde bulamadigimi benden daha büyük bir kadında buldum. Bunun böyle olması benimde hoşuma gitmiyor ama mutluyum.. Benden bir tane var başka yok. Umarım gec kalmamissindir bir sekilfe mutlu etmeye bak eşini. Birebir beni anlatmışsın yazinda
🥺ama sen istesen eşini değistirebilirsin bu bir çozum değil ki senin yaptığin şeylerin uğursuzlugu bu hayatınızı düzeninizi bozuyor yapma bak eşin sana nasıl sadık brakio gitmiyor sen de yapma sen de sadık ol o kadına davrandiğin gibi eşine de davran bak eşin sana nasıl oluyro
Sana yaşadıklarımı anlatmak isterim ama gizlidesin
burada de kimse tanmyor sonuçta
Bak en büyük hatanız su. Tamam biz evlendik ama iki tarafta köle değil. Oda sende yeri geldimi tek dışarı çıkabileceksiniz. Onun seni goturemeyecegi yerler olabilir senin onu goturemeyecegin yerler olabilir. Ben cok bunaldım her şey benim üzerimdeydi. Evde sözün geçmiyor ne desen bir cevap muhalefet. Saygı bitti mi gider her şey. Eski bir kız arkadaşım vardı Almanya'da avukat 27 yaşında beni çağırıyor evlenelim seni alım yanıma diyor. Ayrıca yarın gideceğim kişi var hayatımda. Bak doğru demiyorum yaptığım ama bunlara bende sebep olmadim defalarca uyardım bır kere bir şey dedim mi tamam de be kadın dedim. Ne yaptıysam olmadı ben siyah diyorum o beyaz diyor.
Ben bilmiyorum eşini de dinlemek isterdim sonuçta onunda haklı yanları vardır ama benim eşimin gezmesine bişey demiyorum gezsin sıkmamaya çalşyorum ama. erken gelsin evine telefonlarıma güzelce cevap versin onu istyorim kısıtlama gibi bir guç yok bende benim markete gitmeme bile zar zor izin veren biri ben de gezmeyi sevmiyorum zaten benim için o sorun değil sadece geç gelmesini istemiyorum
Misal adamı arayıp 1 saatte bir napiyorsun dersen işteyken adam haklı sonuna kadar cildirmakta. Benimki bana yapıyor bunu.
Ama sen de güzel bir şekilde kapat aklı kalmasın sende benim eşim sinirli sinirli kapatinca hep aklm onda kalyor uzuluyorum hep düşuncelere gryorim öyle yap sen de ikide bir tamam kapat deyip kapatrsan üst üste arar seni
1 defa güzel koniş kapat zor bir şey degil
Senin yazdıklarından belli adamı yemiş bitirmissin. Bır sal adamı uzerine fazla gitme çok soru sorma gereksiz yorma onu. Eve gelince stresini al adamın. Yani duzelmeyecek şey değil... Bizim başka mevzular da var aramızda bizim ki bitmiş , sizinki bitmesin
Ben korkudan 1 defa ararım daha aramam ki
Ben 20 yaşindayim eşim 27 ben ondan çok korkuyorum ondan öyle rahat davranıyor ben hiç binlafini ikiletmem sadece eve geç gelme diyorum bence bunda kötü bir şey yok
Başka sıkıntılar var o zaman sizdede belki senin fark etmediğin
Nasıl davranym anlatır bana beni aldatmaz aslaa benim gibi biri onların ailesinde yok ben kendime güveniyorum ona da ama çok rahat davranyir
Her erkek aldatır. Heleki böyle baskilarsan dünden aldatmistir.
Ben asla baskı yapmam aslaaa bu baskı değil
Baskı değilde ne bu. Saat kurmuşsun adam bu saatte gidecek bu saatte gelecek diyorsun. Öyle şey olur mu..
Nerelisin oeki
Önünü boş mu brakayım pe slzeven k mi olsun
İstanbul'da otryorum
Sende sevgili yap
Ne alaka
İlgi istemiyonmu
İhanetin verdiği ilginden ne olur
İhaneti kocan yapıyo
Beni aldatmhirki arkadaş ortamına çok taklyor
Onu bilmem ama seni ihmal etmesi sence oda bi aldatma degilmi o saatte eve gelen adam ne yapcak yatar uyur
🥺nasıl değiştirebilirim o huyunu
Eger başkası varsa zor yoksa nedeni bul konuş sık sık onunla tartışmadan
Boynuzlarini cilalat bence
İşin zor ve bacım
Yazık
Bosan