Yani hic almadim ama evlendigimde esim icin elbette alirim bunda cekinecek ne var. Birincisi ayip bir sey degil kadinlarin yaratilisinda dogasinda olan bir sey, bu boyledir yani degsitiremeyiz. Ikincisi zaten ben kendime kullanmayacagim bir sey oldugunu herkes bildigi icin - kadina ozel bir sey yani - o yuzden benim almam milletin kafasinda nasil soru isareti birakabilir, "acaba kendisine mi takacak kullanacak" diyecek degildir ya kasiyerdeki erkek/kadin, yani boyle dusunse bile hay senin beynine derim yani ksfdjgdk yok cunku mantiksiz bir mantik yani olacak is degil.
Gazete kağıdına sarıyorum Siyah poşete koyuyorum Siyah çöp poşetine tekrar koyuyorum Üç kilo aldığım patates poşetinin içine saklıyorum Sevgilime öyle veriyorum Alırız sıkıntı yok
Bu bir ayıp değil. Sevgilim ya da eşimin ihtiyacı var ki almam gerekiyor. O an ondan önemli bir şey olmadığı için hiç utanma duygusu falan oluşmaz. Alır ve çıkarım
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ihtiyaç ama çoğu erkek kadından almasını istiyor bu tarz şeylerin alsa da saklaya saklaya getiriyor :)
Cevap sahibi
+1 yıl
Saklanacak bir durum yok. Sonuçta bunu biz kullansak da sanırım okuduğum kadarıyla ayakkabı için falan kullanıyoruz. Hem insanlar ne diyebilir ki belki ben kullanıyorum :D Bu insanları hiç ilgilendirmediği için umurumda da olmuyor. Keşke algılar değişse ve her isteyen istediği ürünü rahat bir şekilde alarak marketten çıkabilse :(
Esime aldırıyorum genelde zaten, bazen öylesine alılverişe gidince alıyo , eve gelince poşetten çıkarıp top gibi sektirip kafama atıyo haşere, 😅yani biz çekinmiyoruz bu gibi şeyleri alırken, gayet notmal bir şey. Utanan erkegi de anlamıyorum sanki sizin kullandıgınızı düşünmüyolar ya ne çekiniyosunuz
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen kendilerine almadıklarını herkes biliyor ince düşünmüyorlar 😃
Hassktr lan nereye olmaz utanmayan utanmaz kızdan oluyorda çekinenden niye olmuyor mal ozaman aldatilmaya razı birisin cekinmiyim tamam aq 9 kızla sevgili oliyim aq imkanım var istesem olurum ya siz zaten aldatilmaya razı insanlarsinjz
Ulan madem çekinenden olmaz utanmayan dan cokmu olur canım seni demek sen çekinenleri hor görüyorrsan utanmaz aşağılık senin gibi bir herifle olursun seni aldatır
Çekinmeyen erkek girişken sevdiğini sağda solda rahatlıkla kollayan güvende hissettiren erkektir çekinmeyen erkek illa her kıza samimi değildir erkekleri de böyle karalamak olmaz
Sen kendi üslübuna bak önce yaşım 24 senin gibi de pısırık olmadım çok şükür ilerde inş sende bir kıza bir şeyler alırken en azından girişken çekinmeyen biri olabilirsin senin için bunu diliyorum başarılar sana
@Mertizm2834 birader ilk başta kızım ne yapiyorsun filan oluyor ama şimdi yengeyle hani samimiyetin son derece mükemmelse sorun yok huylanmıyorsun hatta basura bile çözümleri var bu kadınların
@Mertizm2834 tabi aga şimdi atalar boşuna dememiş her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır diye sen ona sadakatini o sana bilgisini şevkatini her şeyini versin. Sabah uyguladı akşam halı sahaya gittim