Erkekler cuzdan kullaniyor musunuz?

Bende cuzdan kullanma aliskanligi hicbir zaman olmadi. Herseyi sangir sungur cebimde tasimaya alistim. Bu yuzden bozuk paralardan nefret ederim, car cur edip cebi bosaltirim. Anahtari mecbur tasimak zorundayim zaten. Yalniz ehliyet, cestli kredi kartlari, ogrenci karti, ev anahtari, araba anahtari, uc bes artan bozuk para, nakit para,cakmak, bazen sigara paketi falan filan hepsi ayni cebe girmek zorunda kaliyor. Cep oluyor kocaman, hem rahatsiz ediyor, hem de hic estetik bir goruntu degil. Bazen cebimde ne varsa cikarip yolun ortasina firlatmak istiyorum.

Sonra dusundum ki cuzdan denen birsey var. (Aslinda dusunmedim, birinin elinde gorunce dank etti) Herneyse ben cuzdan kullansam mi diye dusunuyorum. Ama bir yandan da teferruatli sey yani, kartlari paralari ehliyeti falan doldur icine. Bir yerde lazim olsa hadi cikar cuzdani ara icinden istedigini cikar ver, sonra tekrar yerine koy, sonra kaldir onu tumden cebine koy.

Aramizda cuzdan kullananlar kimler, kullanmayanlar kimler?

Ben cuzdan kullansam rahat eder miyim?

Kizlar cuzdan kullanan bir erkek itici mi, ben cok utanrim cuzdan cikarmaktan. Hic alisik degilim, sormam lazim :D
Erkekler cuzdan kullaniyor musunuz?