Eşimle boşanma aşamasındayız lütfen fikirlerinizi yazın çok ihtiyacım var?

Ben varlıklı bir ailenin kızıyım evim kendi evim ve kendi apart kiralarımı alıyorum. Aslında protez tırnak uzmanıyım ama çalışmıyorum buna gerek duymuyorum. Eşim erkek kuaförü ailesinin maddi durumu yok. Evlenirken hiçbir şey talep etmedim evimde onlara ait hiçbir şey yok. Eşimin maddi durumu yine iyi fakat ben sırf zorlanmasın diye ona hiçbir şey aldırmıyorum keza annem de aynı şekilde herşeyimizi üstleniyorlardı. Eşimin evde tek yaptığı şey faturaları ödemekdi. Eşimin babası gibi gördüğü doktor bir abisi var durumları çok iyi evimin koltuğunu televizyonu hatta elimdeki telefonu bile doktor hediye etti bu yıl iki defa tatile gittim doktor sayesinde. Aslında parası var fakat çıkartıp harcamaya kıyamıyor. 8 aylık evliliğimde eve gelirken bir kere tavuk balık vs almamıştır. Aslında bunlara bugüne kadar hiç takmadım çünkü kimseye muhtaç değilim bunu biliyorum. Dün sevgililer gününde yine doktorla oturuyorlarmış doktor eşine çiçek yaptırırken bana alınan çiçek parasını da Ödemiş. Ben bunu duyduğuma çok üzüldüm fakat hiç bozuntuya vermedim. Bir iki saat sonra tebessümle doktor olmasaydı bana bunu bile almazdın deme dediğimde yanımdan kalkıp yatak odasına gitti yanına gittiğimde git yanımdan sen nankörsün gibi şeyler söyledi daha sonra kendini banyoya kitledi yanına gitmemem için. Ve çıktığında öyle bir bağırdı ki dayanamayıp bende bağırdım. Bu sefer kolumdan sertçe tuttu ve itti kolum morardı. Oturduğumuz apartman bizim ve ben kendi evimde komşularımın hepsine rezil oldum. Daha sonra evden çıktı gitti arkadaşlarıyla konuştum hepsi bana hakverdi eve gelir özür diler diye beklerken odaya girdi ve sabah bir poşete eşyalarını koyup gitti. Ailem köklü bir aile babam duysa hiç iyi şeyler olmaz fakat babam bu aralar rahatsız olduğu için ve denetimi olduğu için hiçbir şey söyleyemiyorum. Babamın kendi avukatları dahi biz evlenirken sakın kızını üzme kızına çok düşkün demişlerdi. Bugün annesini çağırdım ve annesi eve girer girmez çiçeğini almış işte ne istiyorsun tarzında bir şey söyledi sen oğlumu fakirliğinden vuruyormuşsun dedi. Ben babamın evindeyken Mercedes biniyordum eşimin hiçbir şeyinin olmadığını bildiğim halde kabul ettim. Bir kere yüzüne vurmadım. Beni her yerden engelledi evde biriktirdiği parasını bile götürmüş ben bir kere bile dokunmamışken. Fakirlik ayrı fakat pintilik çok başka. Şu an annesinin evinde babam en son ki tartışmamızda böyle bir şey tekrar yaşanırsa bu işi bitiririm demişti. Ne yapmalıyım lütfen akıl verin nerde hata yapıyorum. Sanırım bende artık boşanmaya çok sıcak bakıyorum fakat cesaret edemiyorum. Kendimi övmek istemiyorum fakat herkes tarafından çok beğenilen bir kızım neden bunları yaşıyorum anlamıyorum.

Eşimle boşanma aşamasındayız lütfen fikirlerinizi yazın çok ihtiyacım var?