Aylardır içimde sönmeyen bir ateş vardı yaklaşık 2 saat önce farklı bir numara ile yazması sonucunda içimdeki sönmeyen ateşten geriye her daim izi kalacak olan yanık izleri kaldı. Dileğimdir gün yüzü görmesin..
İlk girişten birkaç cümle okuyup he bla bla demiştir ortadan birkaç cümle okuyup bak sen demiştir sonunu okuyup ona da yorum yapmıştır. Bir erkek böyle bir yazıyı ne okur ne de dur bir idrak edeyim nerede yanlışım olmuş der.. şu cümleler de zaten o kadar klişe ki.. 25 yaşıma geldim hâlâ aynı ithamlar aynı şeyler.. “ne ölüme ne dirime “ demeler falan yeminle boş cümleler.. karşı taraf için çok önemli olsaydınız zaten bu kadar üzülmezdiniz emin olun. Ben size konunuzda haksızsınız demiyorum yanlış anlamayın sadece sizi üzen biri için bu yazılar gereksizin de gereksizi olmuş diyorum. Hadi okudu diyelim asla anlamaz bile…
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anlayacağını beklemedim ki zaten. Hazır yazmışken içimdekileri söyliyim dedim. Ama okumuş olacak ki "oha direkt göm ben fazla yaşamam bunlarla" dedi. Evet keşke yazmasaydım ama içimde kalacaktı.
Psikolojim bozuldu her bedduada kimsenin bu kadar nefretini kazanmamak gerek
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yapılan onca şey kazanılması gerekilen şeyler mi? Hayatında çok değer verdiğin birini toprağa verdin, aradığında açmadı. Gelmedi başın sağolsun bile demedi. Aldatıldığını aynı gün öğreniyorsun hem de o vefat durumu yaşanmasaydı 6 gün sonra yuva kurmak için ilk adımınızı atacağınız kişinin kendisinden duyuyorsun. "Ayrılalım başkasıyla birlikteyim daha mutluyum birlikte olduk" tarzında cümleler kuruyor sana telefonda. Aynı günün gecesi ölmüyorsun ama seni diri diri mezara sokuyorlar ve bunlar bir kısmı. Sence bunlar kazanılması gereken şeyler mi? Bence değil. Ve bende kin kusmaya meraklı değildim. Kendi elleri ile beni bu hale getirdi, napsaydım? Hayır diyip yoluma devam edip tekrar tekrar yazmasını mı bekleseydim? Yazamadığım daha neleri var. Ben o 1 günde hem babamı hemde sevdiğim kişiyi kaybettim.
Kötü olmuş zaten sana laf etmedim söylediğim şey o çocuğaydı ki çok ağır şeyler yaşatmış belli bilmiyorum ne yaşadığını ne zorluklar çektiğini içinde kopan fırtınaları biz bilemeyiz başın sağolsun maalesef uçurumun dibindeyken ellerini bırakmış aldatma hemde yüz üstü bırakma zaten öyle birine adam demeyi bırak insan bile diyemessin ve sen de önüne hayatına odaklan geçmişte kaldı tabiki unutamazsın ama alışırsın yavaş yavaş olanlara eskisi kadar acitmaz mesela
Ona varya, ölmeden önceki son yarım saatte ters bir şekilde gelinlik giydirip popon de strapon sokup kafasını 4 tane 30 luk löp aletli zenciye ziktirdikten sonra da mezara ters gömüp g-tünü dışarıda bırakıp. Mezar taşına da 4rrospu çocuğu yazıp, diriler aleminde g-tünü, ruhlar aleminde de kafasını tekrar tekrar ziktireyim emi
Evet okumuş bende şok oldum 😂 "Eva köpek gibi pişmanım yemin ederim ki sana napsam aklımdasın kurbanın olayım affet şerefsizlikti yaptım biliyorum sende biliyorsun ve bunları yazanda gerçek Eva değil kızgınsın biliyorum kırgınsında ama canım yaptım bizden olamaz mı tekrar? Ve bu arada oha yani evam ben bu bedduaların ile çok yaşayamam bunu bil. Ve son olarak zaman ne kadar geçerse geçsin ben sadece seni beklerim. Sinirin kırgınlığın geçince ben buradayım." 😂 Köpekk
Hayatımda çok değer verdiğim birisini kaybetmiştim aradığımda açmadı zaten aldatıldığımı da aynı gün öğrenmiştim ben unutup affetsem o kaybettiğim affetmez.