22 yaşındayım, bazı şeylere geç kaldığımı hissediyorum. Sınıfımda bana bakan insanlar var beğendiğim ama nasıl karşılık vereceğimi bilmiyorum. Nerden başlamam lazım?
Tesettürlüyüm
22 yaşındayım, bazı şeylere geç kaldığımı hissediyorum. Sınıfımda bana bakan insanlar var beğendiğim ama nasıl karşılık vereceğimi bilmiyorum. Nerden başlamam lazım?
Tesettürlüyüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
wp grubu vardır nude at elemana başlar bir şeyler
Efsanesin hemen not ettim
Sana soru soran, ilgi gösteren insanlara cevap vererek başlayabilirsin.
Önce gözüne birini kestir sonra tanış herhangi bir konu hakkında konuş devamı gelir
Güzel taktik de ya yapabilir miyim acabaa 😅😅
Yaparsın ayol 💅
Ay sağol aşkım 💖
Ne demek 💖
Gec kaldin yasitlarin evli 6 cocuklu
Evet kankim yaaa ama şöyle hayatımda hiç kimseyle görüşmedim:))
Şaka şaka ama 25 ine kadar evlenecek olsan şimdiden birini bulup taniman evlenme sürecini değerlendirmen iyi olur ki😃😋
İşte onun için geç kalmış hissediyorum 😭
Biz napak 33 deyiz
Abi ne bileyim yaaa aglayacasim vaar
Anladım keşke herkes mutlu olsa ben poncik kız gerci benim evlenememe nedenim maddiyat kaynakli yoksa evlenecegim insani buldum da parasal pahalilik zorluyor
Ya para sorunları asılır be
Bir evlilik şu an en az 1 trilyon ama.. ev yok öyle ahim şahım seyler yok
Ev falan olmadan mi bu kadar fiyat?
Aynen öyle... sadece altin 400/500bin.. banada kizada aileden destek yok o yüzden kendimiz yapmak için uğraşıyorum
Offf altinsiz evlenilmiyor mu yani ne bileyim çok ağır yük bunlar
maalesef kizin elini tut seni seviyorum evlenelim demek le olmuyordu sadece yüzük alsan taksan 3 tane yüzük kiz için alyans ve tek taş.. erkek yüzükgü.. bugün 100 bin tutuyor.. ev alayım desen 40 yaşında ki evler deprem olsa sel vursa yıkılacak evler. En ucuzu 2 milyon.. gelde evlen.. gelde geçim sıkıntısı çekme 😔 ben 50 bin maaş alıyorum evleneceğim kız 30 bin ona göre biraz birikim yapıp evlenmeye calisacaz buda 2 seneye denk geliyor oda ev yok birde borca girecem.. bugün bir evlilik bu pahalilikta hic kolay değil.
Çocuksun daha abim ne görüşmesi otur evinde
Herkesin bir şeyi var 3 seneye mezun olcam elimde hiçbir şey mezun olmaktan korkuyorum:((
ilk teklıfı degerlendır önce teklıf gelsın
Teklif gelmiyor, herkes benim bir şeyim var sanıyor. Olmadığını söylediğimde şaşırıyorlar 😭😭
:D cıdımı dusnceksınız takılmaklıkmı
Ciddi tabi ki deee
ozman duzgun biri olsun bence bırdaha gerı dönusu olmaz hangı sehırdeısnızkı
İstanbul
ist dolu knka hercesıt bulursun bence illed eokl sart degil
Kankim tıp okuyorum erkekler tıp okuyan kızla olmak istemiyor 🥺🥺
cıddenmı nedenmiş o bende takılmaklık cıkıyorum ama cıddı degilim evlilik düşünmuyorum sadece bazı ihtıyaclrım için kulnaıyorum erkeklerı sende öyle yap dolu istbul
Ben muhafazakar bir insanım kuzucum. Sen de kendi değerini bil öyle her onu e gelenle ihtiyaç giderme :)