Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Biriyle tanışmak istiyorsan ilk adımı nasıl atarsın?
@livaneli teşekkür ederim

#Moldovyapapatya
Adım atacak halde değilken, yoluma bakmaya çalışıyordum üniversiteye başlarken sonra arkadaş ortamında beni gören biri beğenmişti ben daha yeni tanışma sürecinde olduğum ortam olduğundan çok samimiyet kuramamiştim sonrasında 2. Arkadaş buluşmasinda bende farkettim onu bende beğendim ancak cesaretim olmadığından pek bir şey yapamadım sonra arkadaşlar araya girdi konuştuk onunla daha fazla görüşme ayarlaninca birbirmizi tanıma fırsatımız oldu 4. ayimiza giricez çok az kaldı.
Cevap
22Cevap
İlk adımı atmıyorum genelde şaka yaparım belki arkadaş olmak istediğimi anlar
tanismak. istersem, onun bilgisi oldugunu gordugum alanla ilgili soru sorar, sohbeti baslatirim 😁 sonrasi gelir zaten
Önce biraz stalklar ilgi alanlarını öğrenir yardımcı olabileceği bir konu hakkında soru sorarım
Sorusuna görüş atarım 🤣
Şaka şaka extra efor sarf etmem, onlar geliyor ztn bir bakışımla. 😉
İçecek veririm, evde kurabiye yaparim ona götürürüm sonra onunla sohnet etmeye calisirim ilgi alanlarimi ögrenmeye calisirim
İlk adımı atmam, karşı tarafın atmasını beklerim ama o da ilk adımı atmazsa konu kapanır.
Algida dondurma alırım giderim yanına bu senin için al bunu yala der ordan konu açarım
Ben adım atamıyorum ya ayaklarım hep geri gidiyor. Korkuyorum ters cevap almaktan.
Bahane çok şekerim napıyosun ya herhangi bir konu bitti gitti gari
Onun olduğu ortamlarda bulunurum bakarım gülümserim ondan da bana karşı bi elektrik alırsam konuşmaya başlarım zaten sempatik bi insanım konuşmam yeter
Gördünmü istek at ya da merhaba de herzaman işe yarar 😂
Bilmem atamam heralde tepkiden korkarım bakalım olur mu o zaman gelsinde 😥😜
Çoğu erkek ilk adımı atmam demiş yazık valla.
İlk adımı tarzına ve neşesine göre atarim yanı öyle konuşurum
Sosyal medya hesabı varsa oradan takipleşirim.
İlk once sevgilisi olmadigina emin olup direkt tanismak istedigimi soylerim
Ortam çok önemli club bar ise kolay cafe orta sokak ise zor
Dikkatini çekerim bir şekilde. Zaten o gelir tanışır.
Merhaba hanımefendi ne kadar güzel saçlarınız var güzel ondan sonra gerisi gelir zaten
Onu karşı tarafa herşekilde hissettiririm
Basıl hissettirme
Onu istediğimi her şekilde hissettiririm ve ona ulaşırım hayat korkakları sevmez cesaretli olmak iyidir ☺️
Arkadaş olmaya çalışırım ilk adımı ben atarım.
Tanıştığım konuma göre değişiyor ya.
Adım atamam ben utanırım
Basit bir merhaba herşeyin başlangıcı olur.
Ortak bir alan oluştururum ve dikkatini çekerim.
Atmam , kafa ağrıtmaya gerek yok.
gider konuşurum.. yapmadığım şey değil.
Sağ veya sol ayağımı kaldırarak
ortak bi konu bulur ordan girerim
İşte böyle 🦶
Söylerim hemen
Hoşlandıysam evet
Ben adım atmam
Mesaj atarım
akışına bırakırım
Atmam o atsın
Sağ ayakla
İlk bakışta anlarım hisler olup olmadığını..
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?