AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ben ya hoslanmadigim icin ya da gotu kalkmasin diye ceviririm
Anlayamiyor ya. Bugun balkondaydim o yoldan gecti (giris kat) direkt bakmadim hic, kafami cevridim ama goz ucuyla hep. Bi baktim kafasini diger tarafa cevridi sonra gozumu cektim sonra yine kafami goz ucuyla cevridim yine kafasini diger tarafa cevirdi, toplam bunlq 2 3 saniyede gerceklesti.
Utandigi icin olabilir belki bilemiyorum ya da sevgili istemiyordur
Knk ailesiyleyken hic utangac degil ama disariya karsi durumunu bilmiyorum.
Dunde gecti yoldan ben bu sefer evin ic8nde salondaydim perde acikti, yaninda kardeside vardi onunla konusurken kafasini kardesine cevirdi goz ucuyada benim oldugum cama bakti
Senden hoşlanıyor şapşik
Knk hoslanan bakar diye biliyorum ama beb
Ben
Utanıyordur her kız dışa dönük mü
Knk annesiyle kiz kardesiyle goruyorum hic utangac degil mesela sesli gulebiliyor, ama tekken gordugumde cok donuk duruyor sanki
Senden hoşlanmıyor da olabilir ya da senin tipine bakmayarak duygularını bastırıyor olabilir böyle daha iyi diye bir konuşmayı dene kızla
Dunde gecti yoldan ben bu sefer evin icinde salondaydim perde acikti, yaninda kardeside vardi onunla konusurken kafasini kardesine cevirdi goz ucuylada benim oldugum cama bakti
Hmm hoşlanıyor senden bence konuş kızla
Knk ben kiza yazin belli ettim bakislarimla hizlerimi o zamandan bugune kadar bu bakma olayi 4 5 kez oldu hatta gorusumden ciktiginda kafasini cevirip evin icinde dimdirek baktigida olda hatta baska bi zaman tesadufen yanlislikla 2,3 saniye goz goze geldigimizde oldu. Ama kiz normal bi anda ben baktigimda asla bakmiyo hatta kafasini cevriryor baksa gulumsuycem selam vercem, bunlari yapmadan da dirket konusmak olmuyor. Valla anlamadim gitti ailesiyleyken goruyorum hic utangacta degil
Seni unutmaya çalışıyor olabilir
Zamana bırak madem o bakmıyor gelirse gelsin senle konuşur zaten
Knk bi gecmisimiz yok ki unutmaya calissin
İlla geçmiş olması mı lazım aynı yerde oturuyorsunuz hep yüzyüze geliyorsunuz kızda seni görmezden geliyor işte
Niye oyle dedin ki, basta hoslaniyor dediydin
Senin anlattığına göre kız senden hoşlanmıyor hoşlanıyorsa da bunu bilemeyiz konuşmamışsın kızla telepati yoluyla anlayamayız kızın bakışlarına rağmen git bir dene konuşmak istemiyorum derse mesafeli davranırsın.
Mesela bu kiz sen olsan ve hoslaniyor olsan senin hareketlerin nasil olurdu, ama ezgbere degil direkt kafanda kur oyle bi dusun
Ben hoşlandığım kişiyle konuşmaya çalışırdım çok da üstüne düşmezdim görünce falan selam verirdim ig den takip isteği atardım arkadaşlığı bir üst seviyeye çıkarırdım
O da istiyorsa tabi
Bizim hic konusmuslugumuz yok kizla, annelerimiz selamlasirlar arada. Senin simdiye kadar kac sevgilin olmustur burdan bisey sorcam da
Olmadı flörtler oldu sor
Bu kizda pek sevgilisi olmus birine benzemiyor ondan sormustum
Ailesiyle samimi ama disariya sanki biraz mesafeli gibi, tabi gordugum kadariyla
Bu siteden sevgilim olmadı. Dedigim gibi her kız hemen açılamıyor sen at adımı o da konuşursa devamı gelir
Belki soyle yaparim, ben biraz halimi duzeltirsem annemle annesi konusuyorya, bi agzini arar var mı konustugu tabissiblar diye
Olur bak o sonrasına bakarsın artık
Gorucu gibi kotu olur mu knk
Ne alaka topla cesaretini konuş yaw
Kızın hoşuna gider hem 😉
Annelerin konusmasi hosuna gider mi
Gidebilir
Ortak arkadaş varsa o da olur sacma bir şey degil bence
Hic ortak yok knk ya
Annelerinkonuşmasını istemiyorsan sen konuşcan mecbur yaparsın ya inanıyorum ben sana