Güncellemeler
9 ay
aşkım evet oda diyor zatwn ben sana çok samimi ol demiyorum diyor şimdi tekrar konuştum diyo ki memlekete gideriz beraber dördümüz ama zaten çok samimi olmana gerek yok diyo sence sen bemim yerimde olsan gider misin
Güncellemeler
9 ay
kıza karşı tavrımı koyuyorum zaten neyse bir de iyi yönden bakmayı deneyeyim bakalım nasıl olacak sağol aşkım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Senin kendine göre haklı olduğun konular vardır onunda haklı olduğu konular vardır mevzu birazcık karışık belli ki ama sen görüşmek zorunda değilsin kimseyle bence bunu ayrıntılı bir şekilde konuşup halletmeniz gerekiyor birbirinizi dinleyip yoksa işin içinden zor çıkılır iletişim güçlü tutulması lazım fikir alışverişi yapın bence aşkım cozulmucek mevzu değil takılacak mevzu da değil
dimi hiç takılacak mevzu değil zaten oda biliyor kendisi olsa hiç görüşmez mesela o yüzden öfkemi tahmin edebiliyor sadece samimi olmam için bir ttık zorluyor sırf arkadaşı için böyle yapıyor
Bence uzlasabilecek bir mevzu şu an sen zorunda hissetme bu konuda o öyle istiyor diye kendinii zorlama ne çok samimi ol ne de az samimi ol dozu ayarlayabioirsin istersen
aşkım evet oda diyor zatwn ben sana çok samimi ol demiyorum diyor şimdi tekrar konuştum diyo ki memlekete gideriz beraber dördümüz ama zaten çok samimi olmana gerek yok diyo sence sen bemim yerimde olsan gider misin
Sevgilim istiyorsa giderim yani gitmemek için bir neden olmaz zaten sana demiş dediğimi çok samimi olma diye ayak uydur sadece bazen ilişkiler de uyumlu olmak zorunda kalıyoruz kırmamak adına ama işte
kıza karşı tavrımı koyuyorum zaten neyse bir de iyi yönden bakmayı deneyeyim bakalım nasıl olacak sağol aşkım
Rica ederim
haklısın