Kızlar kafam karışıkkkk?

kızlar meraba konuya direk girmek istiyorum ben nişanlıyım ve nişanlımın çok yakın bir arkadaşı var çocukluğundan beri hiç küsmediği birbirlerine tek yanlış yapmayan bir öz kardeş gibi bağları var ve nişanlımın bu arkadaşının şuanki sevgilisinin kız kardeşi benim nişanlımın taş çatlasın en fazla 2 hafta konuştuğu kız ben netice de nişanlımın arkadaşının sevgilisi nişanlımın eski sevgilisinin ablası olduğu için nişanıma gelmesini istemedim ve gelmediler bu süreçte nişanlımla arkadaşı birbirlerine darıldılar sonra kızla yani nişanlımın arkadaşının sevgilisiyle bir kere yüz yüze geldim ve kız bana çok sıcak içten bir samimiyetle yaklaştı bana aile içerisinde yaşadığı şeylere kadar konuştu muhabbet ettik ve olaya o kızın tarafından baktım ben olsam kardeşimin eski sevgilisisin yeni sevgilisiyle oturup kalkmam demekki ortada bir uzun konuşma söz konusu değil ki bu kız benimle rahatça dertleşebiliyor dedim nişanlım bana bazen küsüyor darılıyor çünkü sırf o en yakın arkadaşının sevgilisi olduğu için böyle davranmamı istemiyor soğuk kalmamı istemiyo ben de nişanlıma ben mesafeli ve gereğinden fazla samimiyet kurmak istemiyorum dedim oda tamam dedi sizce o kızla görüşmek istememekle haklı mıyım
Güncellemeler
9 ay
aşkım evet oda diyor zatwn ben sana çok samimi ol demiyorum diyor şimdi tekrar konuştum diyo ki memlekete gideriz beraber dördümüz ama zaten çok samimi olmana gerek yok diyo sence sen bemim yerimde olsan gider misin
Güncellemeler
9 ay
kıza karşı tavrımı koyuyorum zaten neyse bir de iyi yönden bakmayı deneyeyim bakalım nasıl olacak sağol aşkım
Kızlar kafam karışıkkkk?