Güncellemeler
+1 yıl
Ek olarak aşırı derecede zeki ve bu zekasını direkt ortamda belli ediyor sürekli bireyler düşünüyor ve birşeyler hakkında fikir üretiyor.
Aşırı fazla derecede ve her alanda kültürlü üslubu bozuk olmayan kibar herşeyden anlayan tarih meraklısı bilimsel alanlara ilgi duyan oyun oynayan romantik birşeyi saatlerce size anlatabilecek her alanda fikri olan bir erkekle olur mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tabiii daha ne olsun birlikte tarih tartışıp PS oynanılmalık
Peki ne tarz erkekler iyidir nasıl erkeklerden olur
bence bilgili olmalı bir konuda onunla sonuna kadar inatlaşmalıyız , eh espirili oyun seviuosa olur gibi ama bilemiyorum tam benlik veya kafa dengi, yanında gülebiliyorsan ondan olur bence
Ben başka bisey sormak istiyorum guncellemene de bakarak. Zor olmuyor mu senin icin bu kadari yormuyor mu?
Kafamdaki soruları bir şekilde cevaplamam lazım ve evet yoruyor
Valla sen anlatırken ben bile yoruldum
Peki soruma cevap olarak olur mu yoksa olmazmı?
Bak ben de eğitimli kültürlü biriyim kizlar genelde zeki pratik erkekleri sever ammmma senin gibi biriyle birlikte olsam kendimi rahat hissedemem sana karşı içten ve samimi davranamam, bisey söylerken gözünde dusermiyim demekten asıl söyleyeceklerimi de söylemem.
Karşı tarafı öyle bir durumda bırakmamak. için sence ne yapmak lazım
ha birde benim gibiler karşı tarafı çözümlemek için ellerinden geleni yaparlar eğer benim gibi biri karşına çıkarsa ona dürüst ol onu uğraştırma genelde bu tipe sahip insanları en başta sevmezler zaten
Mümkünse her konuda bilmiş bilmiş konuşma. Her yer de Kendini kanıtlamaya çalışma. Eğlenmeye gülmeye çalış esprili ol. Karşındakinin her yaptığı yanlışı düzeltmeye çalışma, müdahale etme. Oni olduğu gibi kabullen sorun olmaz.
Bildiği konularda bilmiş bilmiş gibi konuşur konuşurken kendini kanıtlar eğleneceği yerde eğlenir fakat karşısındakinin yaptığı yanlışı düzeltmezse içi içini yer ve karşısındaki veya karşısındakiler yanlış yapmaya ve bilmeye devam eder bu yüzden ister istemez karşısındakinin yanlışlarını düzeltir açığını kapatır böyle biri çokmu sıkıntı olur
Şu söylediklerini sesli olarak bi de sen oku ve objektif davran sen kiz olsan ne derdin😂😂
Büyük ihtimalle karşımdakinin narsist olduğu kanaatine varırdım
Tam karşılığı bence narsistlik değil. Peki yakın arkadaş çevren senin icin ne düşünüyor, sana ne tavsiyeleri var merak ettim?
Girdiğim hemen hemen her ortamda bir tanıdığım olur arkadaşım olmaz genelde arkadaş olmam ama tanıdık olurum çevre sahibiyimdir ve tanıdıklarımla arkadaşlarıma sorduğumda bana gerçekten başta gıcık olduklarını sebebinide her konuda tekniğe girdiğimi söylediler verdikleri tavsiye is biraz daha sığı olmamdı yani çok fazla her konuda kafa yormamam ama bu değerlendirmeye ülkemizin iq ortalamasınıda kattığımızda düşüncelerine belirli bir açıda katılıyorsun çünkü ne yaparsan yap anlamıyorlar
Haklısın ben de bazen kendimi zor tutuyorum o tarz ortamlarda düşünceler ve soylemler beni de rahatsız ediyor ama ben konuşsam da bisey değişmiyor kafa aynı kafa çünkü. Bence sen seninle aynı kulvarda biriyle olmalısın yoksa yapamazsın ben öyle algıladım.
evet haklısın fakat benimle aynı kulvarda biri gerçekten çok zor bulunuyor
Allah aşkına soylesene eğitimini falan merak ettim. Bu kadar havalı havalı konuşuyorsun.
😂😂
İşte buda bizim ülkemize özgü insanları diplomasına göre yargılama durumu
Ha birde havalı havalı konuşmuyorum aslında gayet dürüstüm yalan söyleyip kendimi sıradanlaştırabilirdim
Eğitim konusundada demin bahsettiğim gibi sadece bizim ülkemizde olan diploma mevzusu var gelişmemiş veya toplumu geri kalmış ülkelerde genelde öyle durumlar oluyor
Bayım burada bile kendinizi ifade ederken biraz rahat mı olsanız içinde bulunduğunuz enerjiyi buradan hissettim.
Benim kulvarimda birini bulmak çok zor derken bayağı da kendinizi yuceltiyorsunuz. Kendinize dair bu kadar özellik saymisken eğitim durumunuzu merak etmem de gayet normal.
kızlar bedboy sever, ellerini biraz kirlet
zenci mi de ben mi de kızlar direk zenciyi secer :O
o kadar diyorsun yani
sen kız olsan hangisini seçerdin :)
öyle valla ama tabiy ki kültürlü olmak vs artıdır
Öyle bir erkek var mı 😂
evet maalesef var
Bence yok bende erkeğim yani ondan biliyom doğal ol knk kızlar doğal erkekleri sever 😁
Kızlar doğal erkeklerden nefret eder çünkü kendi beyinlerinde tamamladıkları ve yarattıkları mükemmel erkeğin yerine bambaşka bir erkek geçmiş oluyor onların istedikleri kendi düşüncelerindeki erkeği karşılarında görmek ve kızlar duygusal canlılardır beklenmedik olaylara karşı değişik tepkilerde verebilirler kısaca eğer bir kızı istiyorsan o kızın istediği gibi bir erkek ol
Peki neden kekolara daha çok ilgi duyuyolar 😂
Görmek istedikleri erkek oymuş demekki 😅
Bak ne diyor tecrübe 😂
https://youtu.be/S9O2GQcn1MQ?si=GqmlxSll3nXuk_fK
Tecrübe konuşuyorsa doğrudur
O sen misin?,🙂
Neden olmasın