Flörtümle aramda 3 yaş var ben 29 o 26 :( Çok tatlı ama erkekler geç olgunlaşıyor ne yazıkki. Sizce olur mu devam etmeli miyim
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Flörtümle aramda 3 yaş var ben 29 o 26 :( Çok tatlı ama erkekler geç olgunlaşıyor ne yazıkki. Sizce olur mu devam etmeli miyim
Olur niye olmasın ki? Birlikte mutluysan oluyormuş demektir, ama seni rahatsız eden bir şeyler varsa bunların üzerinde düşünmelisin.
Erkekler daha geç olgunlaşır ama kişiye göre değişen bir durum bu.
Flörtten ya da ilişkinizden beklentileriniz aynıysa ya da benzerse devam edebilirsiniz, fark varsa bunu oturup konuşmalısınız.
Bence devam edebilirsin. Benim eşimle aramda da 3 yaş fark var, erkeklerin geç olgunlaşmasından kaynaklı daha iyi olabilecek günleri biraz daha sıkıntılı yaşadığımızı itiraf etmeliyim ama uzun vadede her şey harika durumda.
Ancak burada kadının genleri ve kendisine bakması da önemli. Fiziksel olarak çökerse erkek için keyifsiz bir durum oluşabilir.
Harici bir probleminiz yoksa yaşı sorun etme ama benim kendi adıma konuşmam gerekirse kendimden küçük biriyle yapamıyorum. Dediğin gibi geç olgunlaşıyorlar. Ben, karşımda daha sorumluluk sahibi birini arıyorum.
Yani arada uçurum yok ki. 10 15 yaş olsa olmaz derim de, 5 yaşa kadar normal olabilir. Olgunluğun yaşla da alakalı olduğunu düşünmüyorum ama deneyim istiyorsan kendinden küçük kişi zorlayabilir.
Cevap
33Cevap
Arada çok fazla yaş farkı yok. O yüzden olur..
Evet olur tabi ki de neden olmasın ki.. zaten bende mesela olgun bir kadınla sevgili olmak ya da evlenmek isterdim önemli olan sizin birbirinizi sevmeniz.. eğer aşıksanız seviyorsanız güveniyorsanız sorun olmaz burada önemli olan sizin düşünceniz başka kimsenin düşüncesini umursamayın zaten insanlar boş boş konuşur sürekli eleştirirler.. ama siz mutlu olduktan sonra gerisi boş
Öncelikle olgunlaşma konusunda yanlış düşünüyorsun abla olgunluk yaş ile değil düşünce akıl ve zeka ile oluşur bir insan geleceğine odaklı ise olgundur ama her zaman kafası dışarı da eğlenmek istiyorsa o olgun değildir bir de sürekli konuyu cinselliğe getiren biri ise değildir gerçekten seven biri evlenene kadar bekler
Ve evet olabilir bence sorun olmaz 3 yaş çok fazla değil
Ben küçük seviyorum. Böyle zayıf , kısa boylu, (hafif tombul da olur) tatlı , uzun saçlı , beyaz tenli , tercihen Femboy , tercihen ince sesli, Babyface , bir de bana takıntılı olursa tadından yenmez☺️
Lahmacun ayran dumps lahmacun ayran
Seviyosan devam et benim de sevgilimle aram da 2 yaş var o benden küçük ve bu benim için sorun değil ama çok yaş farkı olmasın da 2 3 yaş bence sorun yaratmaz diye düşünüyorum ben ama sürekli kendini düşünen biri ise o zaman işte ondan olmaz ben bunun için geç kaldım sen başlamadan bitir derim ama tabiki yine de senin kararın
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen.. şimdiden teşekkürler 😎👍
Görüşlerin çok güzel gerçekten 👏👏
Büyük yaş flörtten olur mu sorusu da bununla aynıdır. Karakter önemli olan burada yoksa 25 yaşından sonra daha oturmuş oluyor karakter. Abartmayın
Olur ama olgunluk için erkeğin yaşı büyük olsun derler ve bu gerçekten ispatlı bir durumdur. Ciddi düşünecek olursak bu aylar içinde ve yıllar içerisinde kendini belli eder
Seni seviyorsa, güveniyorsan, sadıksa sorun olmaz ✨
Sen 29 musun 21 falan gösteriyorsun.
Erkekler geç olgunlaşıyor demişsin hayatına kaç erkek aldında bu kanıya varıyorsun.
Devam etmelisin bu işlerin yaşla bir ilgisi yok daha büyük birisi yaşı yüzünden daha olgun olmıycak 34 35 yaşındaki erkeklerin zeka seviyesini görüyoruz midemi bulandırıyorlar. Önemli olan zihni ve ruhi uyum, sevgi, saygı.
3 yaş ne yaaa. En az 7 -10 üzerinde olursa bu soru sorulur. Lafı bile olmaz takma kafana. Anlaşıyorsanız olur.
Olmaz ayrıl, bi süre sonra annelik rolüne girersin, benden söylemesi
Sen konuşma la senden büyük olunca biz baba olmiyoruz ama
Bırak ya bunları bunlar aşktan anlamaz kendimden büyükleri kandiri para cukalayan tipler
Valla bunlar böyle yaptı beni ya 😅
Sevgi gerçekten varsa, güven ve uyum varsa yaş farketmez.
Arkadas milletin derdine bak ya, ölülerde saniyorki diriler hergün helva yiyor.
Üç yaş nedir ki.. yanında da ablası gibi durmuyorsan devam
Gençliğin son evrelerindesin kendinden küçük biriyle takılman iyi çünkü yaşın ilerledikçe piyasan düşecektir olgun falan kafasından çık genç biri eline düşmüş tadını çıkar
bence olmaz dediğin hiçbir şeyi anlamaz. dediğin gibi geç olgunlaşıyorlar ama sen bilirsin
Olgun sevgili mi mantıklı diyosun
Yaşla alakası olmadığını ne zaman anlarsın tahminen bence git sen olgunlas
Kafanı taşlara vurursun iplerini eline almazsan eğer 🤨
Çok problem olacağını düşünmüyorum atla deve değil sonuçta
35-32 olsaydı olurdu bu yaş grubu ilişki yürütmeye müsait değil
olmaz bacım senin de dediğin gibi erkekler geç olgunlaşıyor bir müddet sonra aradaki farkı bariz anlarsın
Erkekler genelde geç olgunlaşıyor ama herkes aynı değil tabi. Şu anki yaşa da bağlı.
Arti 18 oldugu surece yas sadece bir sayi. Onemli olan sevmen.
Hangi kardeşim diyor geç olgunlaşıyir kadınların yüzde 90% süt kuzusu el bebek gül bebek büyütülüyor ama erkekler tam aksi o yüzden erkekelrin geç olgunlaştığını diyen maldır
Hangi kardeşim yazdım
Orabu çocuğu
zor dengeler seni
Tek sorun buysa bir şey olmaz
Erkek küçük olmamalı
Erkeğin olgunu makbul
23 ken, 26 we 28 iki ayrı manitam wardı
Olur ya 3 yaş normal
Kendisini geliştirirse olur tabi ki
Seviyorsan olur
Ciddi bir yaş farkı yok. Olur.
Asla olmaz 1 yaş küçük yine olmaz
Ne alaka lan o zaman bende küçük olmaz diyorum küçük kız sevmicem sizin bu kafanız yüzünden hep bunlar 18 yaşında kızlar 23 yaşındaki adamla olurken 18 yaşında erkek 16 17 ile olmak zorunda kalıyor
Neden olmasın. Sorun etmiyorsanız. 🤔
Olur. Olgunluk yaşta değil baştadır.
Yaş farkını hissettirmiyorsa olur
Sanki nikahinami alcaksin bosversene
Sen nasıl 29'sun ya, yaş algım gitti 😂
3 yaş nedir aq
Devam et hersey yas degil
bebek gibiler awq
iyi bi şansını dene o zaman
Flörtün yaşı olmaz bence kimse kusura bakmasın
Olabilir neden olmasın
Olmaz