Sevgilim sürekli kendisini övüyor yakışıklı olduğunu söyleyip duruyor evet yakışıklı ama sürekli kendisine iltifat ediyor neden yapıyor amacı ne
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şakasına yapıyordur belki. Ölçüyü tutturacak yaşta değil. Sıkılır bir gün bırakır. Ben de gençken yapıyordum, kız arkadaşım, şu kızlar sana bakıp duruyor sinir oldum dediğinde kendimi çok kötü hissettim. Onu üzer diye bir daha kendimi övemedim. O övdüğünde de hep, senin güzelinim, aşkla bakınca öyle gibi cevaplar verdim.
Şimdi kafama göre övüyorum, üff * 😍
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni de onu gördüm, sen buna yakışıklı mı diyorsun.. 😊
Sen onun yanında kraliçe gibisin..
Sana kendini övmek bile sana hakaret..
Demesi gereken sen bu güzellikle beni nasıl kabul ettin diye her gün seni övmesi gerekiyor..
Zannımca nenfaat vari bir tip.
Bak tensel bir şeyler yaşarsan ilk yapacağı şey başkasını bulmak..111 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi beni sevmiyor mu
Cevap sahibi+1 yılBu kişi güneydoğulu mu?
Soran+1 yılBitlisli
Cevap sahibi+1 yılSen çok güzelsin..
Soran+1 yılBen kendimi övsem ona karşı ozaman bozulur mu
Cevap sahibi+1 yılSeni seven kişi kendini değil seni över sevdiğini..
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkayım mı?
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılBozulursa başka kapıya gitsin o tiple
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Cevap sahibi+1 yılburada mısın
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Var olanı bildiği şeyle eksik olduğu yerleri kapatma hevesi.. şey gibi düşünelim belinin ince oldugunun farkinda olan bi kadının kalin bacaklarını perdelemek için beli vurgulayan A kesim elbise giymeyi tercih etmesi gibi.. 😂 (bugun nasil bi ruh halinde olduğumu sorguladım Şu an bu yorumumla..)
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Evet egoist biri. Bir insan narsistli sahibiyse herkes ondan uzaklaşır. Kendini beğenen övünen kendinden bahseden vs vs öyle insanları hoşlanmıyorum. Bence sen ilerde ondan ayrılırsın diye tahmin ediyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılOnu seviyorum ama o kendisini seviyor ne yapmalıyım nasıl beni sevmesini sağlarım koç burcu
Soran+1 yılBana aşık olwmwz mı
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
30Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Narsist olabilir egoda vardır
38 Yorumla
Soran+1 yılSürekli kendisini övüyor yakışıklıyım da yakışıklıyım diye
Soran+1 yılKendisini çok övüyor ben beğeniyorum onu bu düşünceden nasıl uzaklaştırırım
Soran+1 yılBende övüyorum onu hoşuna gidiyor
- +1 yıl
teşekkür @Tatlı_sinir
- +1 yıl
Rica
Aşk İlişkileri konusunda 65,2b cevap paylaştı. Narsist , egoist, kibirli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılkendını çok seviyor demek ki. Kendısi ile çok barışık ve hayatının merkezine Kendısini koymuş. Böyle insanlar sürekli pozıtıf ve eğlenceli olur kımsenın dusuncesi yorumu onlar için önemli degıldır. Çünkü başkalarından çok o Kendısini çok seviyordur
00 Yorumla
+1 yılÇok yüz verme şımarmasın eğer o da seni seviyorsa kendini biraz daha ağırdan al belli ki ilgi meraklısı egoist birisi pekte bağlanma benceo kişiye unutma ki bir insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur kendini beğenmiş egolu kişiler üzer acı ama gerćek
02 Yorumla
Soran+1 yılBana aşık olamaz mı
- +1 yıl
Aşık olabilir tabiki niye olmasın ama çok takılmamalısın bence belki de karakteri böyledir
+1 yıl“Kadınlar sadece yakışıklı, zengin, statü sahibi erkeklerle birlikte olurken erkekler tüm kadınlarla birlikte olabiliyor ve bu da dezavantajlı erkeklerin yalnız kalmasına yol açıyor…
00 YorumlaNe var bunda bizde kendini kotulesin mi😂 bizde öyleyiz sevgilimle çok eğlenceli 😂. Kendini seviyor diye mutlu ol işte özgüvenli
00 Yorumla
+1 yıl
00 Yorumla
+1 yılpopon teki demek ki kaliteli insan kendini ovmez yapar ama ovunmez hatta normal mis gibi olur kendini öven erkekten olmaz götun teki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Egolu evet onla devam etme bazilari sadece kendini sever
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım onu seviyorum
Soran+1 yılHaklısın sevgi için herşeye katlanıyorz ama erkeklerin umrunda değil işte
+1 yılSen iltifat etmediğin için Modunu yüksek tutuyor 👍🤷♂️
010 Yorumla
Soran+1 yılİltifat ediyorum beğeniyorum ben seni diyorum sürekli kendisini övüyor şu yakışıklılığa bakarmısın diyor
Soran+1 yıl
Soran+1 yılsevgilim bu
- +1 yıl
Valla Bende öyleyim Bunda yanlış bir şey görmüyorum. Kendimi beğeniyor seviyor ve övüyorum
Soran+1 yılAma neden yapıyor
- +1 yıl
Yanlış kişiye soruyorsun bunu kendisiyle oturup bu konuyu konuşamayacak kadar uzak mısınız
Soran+1 yılKestirip atıyor hiç bişeyinş açıp anlatmıyor ki bans
- +1 yıl
Böyle ilişkiniz yürümez Yedekte kalmaya devam et
Soran+1 yılNe yapmalıyım
- +1 yıl
Hiçbir fikrim yok Hayat senin hayatın
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kendini nimet sanıyor herhalde öpüp 3 kere başına koy belki dizginlenir
00 YorumlaNarsist ve egoist geçmiş olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNarsizim boyutunda değilse egoisttir yorar ama ilerler narsist birninsan bütün piskolojini alt üst eder dikkat et
09 Yorumla
Soran+1 yılYani sürekli kendisini övüyor ben yakışıklıyım diye şu yakışıklılığı bakarmısın falan diyor bu kişi beni aldatır büyük ihtimalle çünkü kendisini çok yüksekte tutuyor
Cevap sahibi+1 yılTravmatik durumları olabilir geçmişinde ama bu seni aldatacağı anlamına gelmiyor oturup konuşmayı dene bu durumdan rahatsızlığını dile getir sende onu överek katkı sağlama ona eğer düzelme olmazsa ayrılman daha mantıklı çünkü sorunun boyutunu bilmeden ilerlediğin ilişki seninde piskolojini bir süre sonra bozmaya başlar
Soran+1 yılhttps://imgyukle.com/i/yzSk90 sevgilim bu
Soran+1 yılİnsan sarrafı isen nasıl birisi gibi duruyor
Cevap sahibi+1 yılSayfa açılmıyor
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılDürüst olmam gerekirse kızma ama o kadarda abartılacak bir yakışıklılığı yok büyük ihtimalle travmatik durumlar yaşamış ya geçmiş ilişkilerinde ya da anne oğul ilişkisinde bu yüzden narsistik belirtiler gösteriyor
Soran+1 yılÖyle yakışıklı değil ama ben beğeniyorum ama bana aşık olsun istiyorum kendisinden başka kimseye değer vermiyor beni sevsin istiyorum napmalıyım
Cevap sahibi+1 yılTabiki sen begeniyorsan bana laf söylemek düşmez gönül mevzusu laf dinlemez ama aşık olmasını istiyorum deme sen istiyorsun ama o istemiyorsa boşuna bir çaba olur bu seni üzmekten başka bişeye yaramaz ama kendinden başka kimseye değer vermiyorsa boşuna uğraşma derim yani bunu hissediyorsan sana değersiz ve önemsiz hissettiriyorsa hiçbir zaman bunu düzeltmek için çabalamıycak ve zaman geçtikçe sen daha çok baglanicaksin bunu kendine yapma herşeyi açık ve net görüyorsun madem otur konuş bu şartlar altında bu ilişkiyi bu haliyle devam ettirmek istemediğini söyle kendine çeki düzen vermezse bitir kendine yazık etme
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnu öven kimse olmadiği için yapiyo olabilir mi? Bu da bir secenek
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ben onu övüyorum ama
Yakışıklı olduğu için herkesin onunla yatmak istediğini düşünüyordur
00 Yorumla
+1 yılsevgilin egoist olabilir ama kendine en cok zararı veren de sen gibi aptallardır. unutma
00 Yorumla
+1 yılSen öv adamı o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılÖvüyorum bana diyor benim dudaklarım seninkinden daha güzel
- +1 yıl
O zaman kaç :)
- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılnormal birisi olmadığı keisn dikkat et kendine
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılçok can sıkıcı bir tip
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn b. ktan insan modeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoç veya aslan mı burcu
056 Yorumla
Soran+1 yılKoç burcu
Cevap sahibi+1 yılAhahha 😄 şaşırmadım allah sabır versin
Soran+1 yılKendisini çok yakışıklı buluyor
Cevap sahibi+1 yılNormal benim tanıdığım koçlar hep kendisini bi bk sanardı. Kışları da öyle sanıyor. Şizofrenik tipler koç burçları uyumsuz da
Soran+1 yılBu kişiyi nasıl bu düşünceden uzaklaştırırım bende övüyoruö onu hoşuns gidiyç
Cevap sahibi+1 yılHuyu böyle onların huyu değiştiremezsin
Soran+1 yılHoşuna gidiyor onu övmem
Cevap sahibi+1 yıl🤦♀️😄
Ee normal narsist tipler oldukları için hoşlarna gider. Niye değiştireceksin maden memnun gibisin
Soran+1 yıl
Soran+1 yılYakışıklı mı sence
Cevap sahibi+1 yılHayır, sapığa benziyor
Soran+1 yılAma kendisini çok yüksekte görüp daha iyilerini isterse napcam
Soran+1 yılCiddimisin
Cevap sahibi+1 yılBenim tipim değil ortalama bi tip bile değil de bilemem sana göre yakışıklıysa. Koçlar aşık olmaz pek. İlgi gösterilmesi hoşlarına gider sadece. Hem aldatmaya da meyilli olurlar
Soran+1 yılAşık değil mi bana
Soran+1 yılNiye kendisini övüyor bu kadar anlamış değilim
Cevap sahibi+1 yılBilemem ama öyle çok aşık koç görmedim ben. İlgi alma budalası olurlar genelde ego meselesi
Soran+1 yılHiç mi aşık olmaz bana cidden
Soran+1 yılKendi fotoğrafımı atayım mı
Cevap sahibi+1 yılKoçlar kendilerine aşık zaten 😄
Soran+1 yıl
Soran+1 yılBana aşık olsun istiyorum olmaz mı
Soran+1 yılBeni çok istediğini söylüyor
Cevap sahibi+1 yılSenin tipin onunkinden çok daha iyi bence farkında biraz da kompleks yapmış ondan dolayı sürekli dile getiriyor. Seni ne anlamda çok istiyormuş?
Soran+1 yılBilmiyorum beni seviyormuş istiyormuş
Cevap sahibi+1 yılSapıklık derdi bence zaten tipi de sapık gibi.
Senin burcun ne?
Soran+1 yılBen kendimi övsem sürekli ona karşı ozaman napar kızar mı
Soran+1 yılBen boğa burcuyum
Cevap sahibi+1 yılBaşkasını bul bence. Güzel kızsın.
Soran+1 yılSeviyorum işte sevince bırakamıyor insan 🤕🤕
Soran+1 yılDeğişmez mi
Cevap sahibi+1 yılKoçlar sinirli olur, sorumsuz pis dağınık olurlar. Ağızlarının ayarı olmaz hem patavatsız hem dengesiz olurlar. Yapamazsın uzun süre benden demesi..
Soran+1 yılBana küfür etmedi hiç
Soran+1 yılTüm özelliklerini sayarmısın
Soran+1 yılBilgin var bu konuda
Cevap sahibi+1 yılKoç tanıdıklarım oldu genelde etraflarında sevilmezler. Sebebi hem çabuk sinirlenir olmaları huysuz aksi tipler hem de boş egoları.
üniversitede yurtta kalırken odama verilen kız da koç burcuydu. Kıza bir sene zor tahammül ettim. Kız hem dağınıktı hem pisti. Kimseyle uyumu yoktu. Bana yapışıp kaldı. Görürdüğüö yerlerde de pişman ederdi beni dengesiz patavatsız tavırlarıyla. Aşırı bencil ve manipülatifti de. Her yan yana gelen erkeği kendisine aşık sanardı. Hatta eski arkadaşlarının birkaçı için sevgilileri bana aşıktı bile dedi 🤦♀️ böyle şizofrenik hayal dünyaları var. En son odamıza yeni kız geldi bu o kıza yapışmaya çalıştı benim ona soğuk olduğumu görünce. Benim arkamdan atıp tutmuş. Kendisini yalan yanlış övüp beni de aşağı çekecek şeyler uydurmuş 😄 hatta benim görüştüğüm biri vardı onun için bile aslında bana aşıktı demiş 😄 böyle değişik tipler işte..
Soran+1 yılYok artık kız narsist herhalde herkesi kendisine aşık sanıyor güzel miydi kız bari
Soran+1 yılKoç erkekleride mi böyle acaba
Soran+1 yılPeki bu koç erkekleri ile evlenenler nasıl anlaşıyor sence
Cevap sahibi+1 yılBoyu çok uzundu yüzü aşırı güzel de değildi. Yani öyle her erkeğin bakacağı biri değil. Erkeklerin çoğunun boyu 1.80 bile yok 😄 ama buna sorsan her erkek ona aşık 😄
Soran+1 yılErkekler kısa boylu kızları daha çok seviyor 😃
Cevap sahibi+1 yılErkekleri de öyledir. Üniversitesi ilk senelerde koç hoşlandığım oldu dengesizdi. Hocalardan da koç vardı tanıdığım onlar da fakültenin sevilen hocaları değildi
Soran+1 yılBoğa burçları nasıl peki
Soran+1 yılKoçlarla kimse anlaşamıyor demekki ben bu sevdadan vazgeçeyim ilerde ağlıcama şimdi ağlayım
Cevap sahibi+1 yılBoğa burçları koçlardan daha çok sevilir. Çoğu yemek yemeyi sever, gezmeyi eğlenmeyi, alışverişi sever. Bazıları çalışkandır ama bazıları da tembel ve savurgan. Genelde boğalarla daha iyi anlaşırım koçlara göre.
Soran+1 yılBoğalar sadık birde ben çok sadığım sevince başkasını gözüm görmüyor koç burcuna denk gelmek çok üzücü benim için ben herkesi iyi niyetli sanıyorum kendim gibi kötülüğü kimseyr yakıştıramıyorum
Soran+1 yılYemek yemeyi seviyorum zor durumda olan kişilere yardım etmek için elimden geleni yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılBoğalar daha duygusaldır koçlardan. Bence başka biriyle daha uyumlu olabilirsin tabii senin tercihin…
Soran+1 yılHangi burçlar bana uygun olur
Cevap sahibi+1 yılHangisi sana uygun olur bilemem de erkeklerde özellikle akrep, koç, oğlak bazı boğa erkekleri ve ikizlerden kaç 😄 gerçi balık ve yengeç erkoları da sıkıntı ama geriye pek kimse kalmıyor 😄
Soran+1 yılErkek kalmadı 😃
Cevap sahibi+1 yılHahah 😄 ama gerçekler böyle 😬
En aldatan burçlar zaten erkeklerde: akrep, oğlak boğalardan çıkar.
En karakteri yoranlar da koç, balık, ikizler yengeç gibi…
Ama sen duygusal birini istiyorsan yengeç balık gibi burçlar da olur
Soran+1 yılYengeç erkeği girdi hayatıma psikolojimi bozdu aşırı manipüle ediyor ve çok sinsi aldattı beni
Cevap sahibi+1 yılBaşak yay kova gibi burçları dene bazı ikizler de iyi ama dengesi çabuk değişiyor bazıların
Soran+1 yılEn iyisi erkeklerden uzak durayım sağlığım için😂
Cevap sahibi+1 yılAsdf 😄 daha akıllıca 😄
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgilin cristiano ronaldo mu aşko
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama ondan daha yakışıklı
Cevap sahibi+1 yılNe kadar yakışıklı olabilir sal eniştenin görselini millet erkek görsün bari
Soran+1 yılBekle atıyorum
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl403 forbidden kanka
Soran+1 yılAnlamadım
Cevap sahibi+1 yılAçmadı
Soran+1 yılBidaha atayım
Soran+1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılEgoist demek yetersiz kalır sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBizim sevgilimiz olmadigi icin bilemeyiz tabi.
00 YorumlaSevgilini ikiye katlarım
04 Yorumla
Soran+1 yılGördün mü onu
Soran+1 yılAnlamadım
Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı. aslan burcu olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılKoç burcu
+1 yılEgoist değil bence tipsiz gibi😂😂
016 Yorumla
Soran+1 yılNeden beni sevmiyor olabilir
- +1 yıl
Birçok sebebi var
Soran+1 yılNe gibi anlatırmısj
- +1 yıl
Gördüğü birisinden etkilenmiş olabilir başka kızlara yönelmiş olabilir fazla ilgi göstermiş olabilirsin veya gerçekten sevmiyordur seni
- +1 yıl
Kaç yıldır sevgilisiniz?
Soran+1 yıl3 ay ama ayrılıp barıştık sürekli ilgi göstermiyor sanırım karakteri böyle ama her seferinde o yazıyor o arıyor ben o aramadan arayıp sormam üstüne düşmem pek
- +1 yıl
Hmmmm çok ilginç gerçekten de arayıp mesaj atması yalnız kaldığından dolayı erkekler yalnız kaldığında mesaj atar arar ama başka bir kız yazdığında diğer tarafı unutur
- +1 yıl
Benim de bu tarz bir arkadaşım vardı kendini sürekli öven bu tipler genelde tek birisiyle yetinmezler
Soran+1 yılNe yapmalıyım
- +1 yıl
Bence ayrılmış numarası yap daha doğrusu ayrılmış numarası derken ona bu ilişkinin iyiye gitmediğini hissettirebilirsin direk böyle bir mesaj atabilirsin veya yavaş yavaş da olur bakalım seni kaybetme korkusu senden ayrılma korkusu veya üzüntü duyacak mı?
- +1 yıl
Gerçek anlamda tabii üzülmesi lazım duygusal anlamda bir çöküş yaşaması lazım
Soran+1 yılSoğuk mu davranayım ona
- +1 yıl
Aynen soğuk davran ama onu iyi analiz etmen lazım seni neden sevmediğinin detaylarını anlaman lazım
- +1 yıl
Çok uzun süre yıllarca birlikte kalma bazen zaman kaybıdır böyle ilişkiler eğer ciddi birisini arıyorsan ayrıl
- +1 yıl
Zamanını boşa harcama seni gerçekten seven sana gerçekten değer veren gözü senden başka birisini görmeyen birisini bulursan süper olur
Soran+1 yılİnşallah bulurum
+1 yılHiç de sevmem öyle insanlari
00 YorumlaBence turist
00 Yorumla
+1 yılbenimkide öyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılEvet egoist
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Egoist
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Boş beleş biri 😅
00 Yorumla
+1 yılEgoist
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılNarsist
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖzürlü
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. sanırım evet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Egoist
00 Yorumla
+1 yılÖzürlüde ondan
00 YorumlaKibirli ve egoist
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi