Sevgilim çok egoist başta bu kadar hissetmiyordum ama her kavgada kendini övecek hakli çıkaracak bir sebep buluyor bana çok değersiz hissettiriyor. Sizce ayrılmalı mıyım?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Toksik ilişki ayrıl ayrilmazsan kendine zamanla saygın da kalmaz sevgin de
Gerçekten toksik bana zarar veren bir insan benim o kadar zıttım ki kendimi bir eşya gibi görmeme neden olmaya basladi
Burcu aslan mı ya da yengeç
Kova
Kovalar duygusuz olur genelde de bilmiyom ayrıl ya valla bi ilişki seni değerli hissettiriyosa iyidir yoksa zaman kaybı
egoist insan çekilmez katlanılamaz bir insandır. Kim uğraşır onun egosuyla alla sen
O kadar doğru ki annesinin şımartıp büyütemedigi bir insan o
gereksiz kaıslmalar kendilerini övmeler şöyle böyle. Ne gerek var böyle şeylere insan gibi yaşa git işte. Tamam her insanda biraz ego vardır yok değildir ama herşeyin bi ayarı var
Benim de böyle ilişkim vardı, ne yapsam yaranamazdım hep beni suçlardı. Olan benim psikolojime oldu.
Kesinlikle öyle kendimi onun yanında değersiz hissediyorum
Bırak, sana verebileceğim en iyi tavsiye budur. Bana da herkes bırak bırak bırak diyodu, ben düzelir umuduyla beni çok seviyor dusuncesiyle devam ettim psikolojim boka döndü çok kötü oldum en sonunda beni bıraktı iyice kafayı yedim
Az önce mesaj attım ayrılmaya karar verdim kendim için bu kadarını yapmalıyım bence
Bak 1-2 gun sonra pişman olucaksın keşke ayrilmasaydim diyceksin ama sakın yazma, aynı şeyleri ben de yaşadım her bitirmeye calsiyigimda pişman oldum ama keşke yol yakinken bitirswydim atsaydim kalbimden. 1 -2 ay üzülürdüm sonra alisirdim ama psikoloji bozulunca 1-2 ay sonra düzelmiyor
Bana verdiği cevap şu
Pardon?
Gayet açık her şey, her zaman kendini haklı çıkarmandan sıkıldım. Empati yapmayı öğrenmen dileğiyle, hoşçakal. Bu şekilde bir şey yazabilirsin
O kadar kendini onemsemiş ki ondan kimse ayrılamaz diye düşünüyor
Ee noldu peki
Birkaç gün ilgilenemedik diye yapmadığın saçmalık kalmadı yazmış
Jsnwjwn komik bu ya, asıl konu ilgi mi diye sor ona
O hep bebek gibi ilgi istediği için benide öyle sanıyor ama ben saygı istiyorum.
Geç bile kaldın kuzu hemen ayrıl
O kadar şımarık ki küçük bir çocuk gibi resmen
Len elin şımarık zubbe çocuğu ne var da çekiyon bırak anası çeksin öyle egoist bencilini ayrıl
Gerçekten zubbe haklısın.
O zaman napıyoruz en kısa zamanda bu çocuğa ayrılarak haddini bildiyoruz tamammm
Babası bile demişti ki benim oğlum o kadar şımarık ki ondan ne köy olur ne kasaba sadece benim paramla övünür durur;)
Kız babası bile ne halt olduğunu anlamış üstüne bir de sana söylemiş 😅
Dedi vallahi ama ben anlamadım tüm evren dedi ben bildiğimi yaptım yine ve hüsrana uğradım
Olsun kendi gözlerinle görmüş oldun nasıl biri olduğunu geç olsun güç olmasın derler
Ayrilirsam baya egosu kırılır demi
Güzelim biraz argo olacak ama arşa çıkan o götü yerlere inecek egosu biraz sürtünecek beyfendinin
Senden gaza gelip mesaj attım bennn
Oooo bu çok güzel bir adım devam et hadi kızım söndür şunun egosunu da kendini daha fazla bir bk sanmasın
Pardon? Yazmış bana;)
Ay çok heyecanlı ne yazdın
Ben daha fazla senin egonla uğraşmak istemiyorum yazdım
Çocuk büyütecek olsam kendim doğururum demi:)
Valla ayol baksan seni de sevmiyor bu çocuk ego tazeliyor senin sevginle kesin
O narsist sanırım
Evet mümkün
Ayrıllll
Zaten olmaZ onunla