Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten vakit bulamadığınız da oluyor mu?
Çok yoğun da olsanız yazmak isteyen yazıyor her halükarda. Ben yazmayı sevmiyorum, yoğunum vs vs gibi nedenlere az mesaj attığınız kızlar sevmediğiniz kızlar mı? Sevseniz de yapar mısınız böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bahane üretmem, mesajı görmediysem eğer ilk gördüğüm anda yazamamamın sebebini açıklarım.
Yeni bir iliskide eğer seviyorsa öyle hic bir erkek davranmaz
İlişki bile değilse daha mesela
Kızlar haberiniz olsun yazmak isteyen yazar meşgulüm diye bir şey yok. Sadece "O" na meşgul değildim ve o gitti.. Şimdi herkese meşgulüm işte.
Gerçekten vakit bulamadığımız nadir anlar oluyor evet.
Hımm
Kim gitti
@Yalnız_kurt_ Sanırım hayatta sevdiğim tek canlıydı o. Gitti ama.
Sevgili miydiniz
Tek canlı nasıl bi anlatım kanka ya 😅
@Yalnız_kurt_ Kanka cidden başka birine karşı giç bir iyi niyet besliyemiyordum nasıl anlatılır bilemedim :D 3 Ay falan sevgiliydik ya da daha çok flört gibi
Tek canlı tabiri şeyden dolayı garip geldi hiç kedi köpek falan da mı sevmiyon 😅 neyse anladım umarım atlatırsın..
@Yalnız_kurt_ Mematinin dediği gibi "Ben seni tanıyana kadar kedi bile sevmedim !" Bende buyum sanırım. Atlatamam bu arada kaç yıl oldu hala unutamadım. Ama teşekkürler iyi dileğin için.
Ben de atlatamam sanıyodum yıllar oldu sanırım onumla tanışalı 5,5 yıl oluyor ara sıra iletişimi sürdürdüğümüz için kopamadım ama 1,5 seneye yakındır konuşmuyoruz bitti yani ben de sonunda acı da olsa bir gün bitiyor sen de şaşırıyorsun
@Yalnız_kurt_ 3 Yıldır konuşmuyorum hatta sesini bile duymuyorum yüzünü görmüyorum unutayım diye tüm SS leri sildim heryerden engelli ama yok çıkmıyor kafamdan düzenli olarak rüyama girerek kendini hatırlatıyor bir lanet gibi.. Maalesef hiç sanmıyorum biteceğini Neyseki sen başarmışsın.
3 yıldır telefonla falan bile mi konuşmadınız yani
@Yalnız_kurt_ Evet 3 yıldır tek bir mesaj bile atılmadı telefondada konuşmadık sesinide duymadım.
Sen diyince farkettim 😂😂 bugün rüyamda ne gördüm diye sabahtan beri düşünüyorum çünkü değişik bi rüyaydı rüyamda ben de onu gördüm mk 😅😂 neyse etkisi hiçe yakın o yüzden sorun yok önceden çok etkileniyodum şimdi rüyamda gördüğümü bile unutuyorum yani senin için de aynılarını dilerim ne diyeyim hayırlısı
@Yalnız_kurt_ Neden bugün gördün sence? Sevgililer günü diyedir muhtemelen :D Kanka ne düşünürsen düşün unuttum desekte beynin içinden çıkmayacaklar bence..
Ya cidden sebebini bilmiyoeum okul ortamında o vardı uzaktan böyle izliyo gibi aynı zamanda aman neyse rüyayı hatırlatma ve yorma da xbskbdjs rüya yorulduğu gibi çıkar sadece sınav stresiydi falan o yüzden görmüşümdür neyse sevgili değildik biz ikimizde lise sonra hoşlandık birbirimizden sonra aşka dönüştü benimkisi ve bitti şükür çünkü hiç kimseyi o kadar sevmedim ve aşık olmadığım için hayat aşırı zor geliyodu bana o yüzden şükrediyorum... 😅🥲 çok zıttık zaten oluru yoktu yani
@Yalnız_kurt_ Benimde sınav stresim var şu an :D Ben bahsettiğim şahıstan sonra başka kişilerle sevgili oldum ama sonra yok ben kimseyi sevemiyorum en iyisi kimsenin duygularıyla oynamayayım deyip vazgeçtim bayadır bekarım muhtemelen böyle devam edicem bir süre.. Yalnız şansa bak aga buraya gelip bana cevap vermesen rüyanda ne gördüğünü bilinç altında ne olduğunu hatırlayamayacaktın :D
Ben de sevgili olmayı denedim 2,5 sene önce o dönem aslında olmak istemiyorum dedim çocuk ısrar etti saçma bi psikolojide kabul ettim 2-3 ay sonra yok yapamıyorum dedim ayrıldık hala sevgili yapmıyorum sebebi o değil çünkü aşık olacağım aşkı geçtim sevebileceğim biriyle henüz tanışmadım tanışırsam neden olmasın brooo zbsjbshs bu arada cidden rüyamı hatırlattın 😅 yarım yamalak hatırlıyorum işte neyse sen de dediğin gibi elbet bir gün hislerin sıfırlanacak o zamana kadar yalnız takılman iyi yaa ben hiç unutamam zırvalıklarını da bırak ben de unutamam sanıyordum deli gibi ağlayıp hocamı aramışlığım var beni sakinleştirmişti onun için dua ettiğim dönemler agnostikti kendisi Müslüman olsun kavuşmasak da olur diyordum cehenneme girme ihtimali o insana aşıkken o kadar berbat bi his ki böyle cidden kahroluyosun her gün ağlayarak dua ediyordum sonra işte bazı olaylar oldu can sıkıcı iletişimi kesmeme rağmen dualarımda devam etti ama bi süre sonra tamamen bitti içimde o süreçte bi iki kere daha iletişime geçtik ve onun o hafif tersleyici soğuk konuşmasına normalde ya tepki verirdim ya da ne bileyim uzatırdım işte en son iyi geceler dedim ve bi daha yazmadım üstünden 1 sene 3 ay geçti ve ben ona 8 ay yazmadan duramazdım demek ki neeymiş 😂 bitiyormuş.. Bitebiliyormuş. Benim uykum geldi uyuyayım artık iyi geceler.
@Yalnız_kurt_ İroniye bak bende dua ediyordum ne olur allahım onunla bir geleceğimiz olsun evlenelim diye. Şimdide ateistim 2 yıldır falan.. Ben yazmadan durdum rahatsız etmemek için Kanka neredeyse tamamen aynı şeyleri yaşamışız bu arada :D bende aşk işlerini falan geçtim sadece mantık düşünüyorum artık hayatta.
Neden ateist oldun?
Kızı rahatsız ediyoruz istek at istersen
@Yalnız_kurt_ Kız yüzünden değil baştan söyleyeyim. Kuranı okudum sadece. Sonra deist oldum sonra evrimi falan araştırıp Tanrıya ihtiyaç kalmadığını anladım komple ateist sonra.
@Yalnız_kurt_ Attım kanka
Mesaj zaman aralığı uzar sıklığı azalır belki ama iletişim bitmez
herkese yaparım. Ben yorgun argın ken ilgi bekleyen karıdan bi book olmaz zaten
Erkek adam mesaja geç cevap verir sevdiği kadına fazla ilgi göstermez konuşmaz derleşmez anlatmaz
Sevmediği kadına mı demek istedin
Sevdiği kadına diyorum yaa
Sevmediği kadın ile hiç konuşmaz zaten
Geç cevap verip ilgi göstermeyip konuşmuyorsa varlığının ne anlamı var
Erkeklerin ilk aşkı değilseniz benim gibi yarabandı muamelesi görürsünüz sadece
Yorumunuz bile mantık dışı
İlk değil son aşk önemlidir. Herkes ilk aşkıyla evlenemiyor sonuçta
Maalesef erkekler de öyle değil o kural işte ilk aşkına veriyor sevgisini çoğu sonra ki ilişkilerde karşı taraf yarabandı muamelesi görüyor çoğu
Evde kalsınlar o zaman ilk aşklarına takıntılı kalıp
Sevmedıklerıne oyleler
Sem nasil davraniyorsun
Ben çok yorgun bile olsam sevdiğimin sesini duyunca enerjim yerine gelir
aynen i şekil
Evet