Eniştemin (halamın) kardeşi bi ara bana açılmıştı bu hayatımda yokken… sonra arkadaşım da bu çocuğu beğeniyordu onla ol demişti bi ara.. bende istemediğim için o çocukla olmadım. Sonra hayatıma bu erkek arkadaşımı aldım ben onun kötü sözlerine (eve erkek atmışım gibi davrandı) en yakın arkadaşı espri yaptığında güldüm diye gözün dışarda dedi ona rağmen yine kaldım en son dayanamayıp ayrıldım sonra tekrardan barıştım ama…. arkadaşım dedi ki onla olsaydın böyle şey olmayacaktı bende harbi ya dedim sadece o mesajı gördü Sonrasında ayrıldım ben erkek arkadaşımdan…ayrıldığımda da eniştemin kardeşiyle şuanki erkek arkadaşımı konuştum yani barışmak istiyorum sence ne yapmalıyım kötü sözleri sen sevgiline söyledin mi hiç gibisinden falan bi nevi akıl almak gibi sadece o kadar konuştum ve sonrasında barıştım zaten ama bana sen beni aldattın diyor beynimi yiyo sizce aldatmaya girer mi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
aranızda bi şey oldu mu
Olmadı
o zaman sayılmaz
Sadece o da ayrılmıştı öyle bi akıl almak gibi oldu hatta sonra o da kızla barıştı bende çocukla barıştım ama diyor ki ondan yüz bulamadın bana geri döndün niyetim yemin ederim o değil
ben inanıyorum sana cidden
detaylı anlatabilirsin
Sadece zamanında bana duygusu olmuş bir çocukla şimdi konuştum diye bana bu aldattın diyebiliyor yani o zamanla bu zamanın duygusu bir değil ki çocuğun sevgilisi var yani biz flörtte etmedik sadece ben barışmak istiyorum ne yapmalıyım sence diye konuştuk girmiyo dimi bu aldatmaya zamanında beni seviyor diye
aldatmak değil bu
7 cihana sor bu aldatmaktır diyor aldatmak sadece fiziki değil diyor 🥲
8. cihan benim 🥲
Aldatmak ne ya ben bilmiyorum ya o bilmiyor ben ona duygu beslemedim flört olarak konuşmadık sadece ne yapmalıyım dedim o da barışma havası verdin sen bence barış sonra pişman olma dedi bende gittim barıştım 1 gün sürdü sadece
aldatmak nedir biliyo musun
Biliyorum ama onun dilince bilmiyorum
o benim yanımda eski konuştuğunun hesabına baktı o zaman bu aldatmaysa seninkinde aldatma dediğimde lafı hep benim üstüme at zaten demişti
Ben bilmeme rağmen susuyorum konuşmuyorum aldattın diye muameleme yapmıyorum kendisi bana yapabiliyor..
of ki ne of
Değil dimi aldatmak bu
değil değil
için rahat olsun
Onun öyle demesini anlamadım ya böyle diyince de üzülüyorum
üzülme sen haklısın
Ona nasıl inandırmam gerekiyo aldatma olmadığına
düşünmem lazım
Girmez hadi ordan bunu uğraşılmaz
Bana dedi ki sonra o çocuktan yüz bulamayınca bana geldin aslında niyetim yemin ederim o değildi sadece akıl almak birinden ona kendimi anlatmaya kalktığımda hep kavga çıkarıyorduk eniştemin kardeşi de ayrılmıştı bende o sıra birbirimizden akıl aldık ve barıştık ikimizde sevgililerimizle
Bence oralı bile olma bu kafa toksik bok gibi
7 cihana sor herkes aldattın diye söyler dedi aldatmak sadece fiziki değil dedi 🥲
Bu doğru sadece fiziksel değil ama mevzu bu değil zaten mevzu güvensizlik
ben ona duygu beslemedim flört olarak konuşmadık sadece ne yapmalıyım dedim o da barışma havası verdin sen bence barış sonra pişman olma dedi bende gittim barıştım 1 gün sürdü sadece.. o da benim yanımda eski konuştuğunun hesabına baktı o zaman bu aldatmaysa seninkinde aldatma dediğimde lafı hep benim üstüme at zaten demişti 🥲
Ben bilmeme rağmen susuyorum konuşmuyorum aldattın diye muameleme yapmıyorum kendisi bana yapabiliyor
Kullanmak istiyor bunu
Kendi yaptığını göz ardı edip kabullenmiyor benimkini üste çıkarıyo